Ana Sayfa / mal / Online İş / Evden Çalışma Rehberi (1/2): 10 İyi Ücretli Çevrimiçi İş Fırsatı

Evden Çalışma Rehberi (1/2): 10 İyi Ücretli Çevrimiçi İş Fırsatı

Evden Çalışma Rehberi

Not: Bu, 1 bölümden oluşan evden çalışma kılavuzumuzun 2. Bölümüdür. Bu yazıda, başlaması kolay 10 yüksek ücretli uzaktan iş fırsatına bakacağız. hakkında tartıştığımız Bölüm-2'ye de göz atın. Başlamak için ihtiyacınız olan bu çevrimiçi işleri ve araçları nerede bulabilirsiniz?.

Geçmişte evden çalışmak bir lükstü ama bugün bir şekilde zorunlu bir norm haline geldi.

Yine de nüfusun içinde, kariyerlerini tamamen evde sürdürmeyi seçen farklı bir insan kategorisi var.

Elbette evden çalışmanın hem artıları hem de eksileri var ama bunu gerçekten başarılı kılmak için hazırlık ve bilgi gerekiyor.

Bu size bir fincan çay gibi geliyorsa veya bir şekilde kendinizi bir evden çalışma işi - Okumaya devam etmek.



Daha Fazlasını Yapmak İster misiniz? Honeygain'i deneyin
Honeygain, kullanıcılarının İnternet bağlantılarını paylaşarak pasif olarak çevrimiçi para kazanmalarına olanak tanır. Kazançlarınız, bulunduğunuz yere ve şirketle paylaştığınız günlük trafiğe bağlıdır. Daha fazlasını öğrenin ve buradan indirin.


Ortalama Yıllık Ödeme: Uzaktan Çalışma - Ofis Çalışanları

Gelir karşılaştırması - serbest çalışanlar ve ofis çalışanları
Sundurma 955 serbest çalışan ve ofis çalışanıyla anket yapıldıve yıllık gelirlerini karşılaştırdı. Serbest çalışanların% 19.6'sı yılda 15,000 $ 'dan az kazanıyor.

Sevdiğiniz işi yapmak ve aynı zamanda evinizden kazanmak amaçtır. Bu değişikliği yapmanın, yalnızca yalnız çalıştığınız için değil, aynı zamanda çok daha fazlasından sorumlu olacağınız için son derece zor olabileceğini unutmayın.

Bunu söyledikten sonra, yapabileceğiniz daha popüler ve yaygın uzaktan işlerden bazılarına bir göz atalım. evden çalışmak ve bunu başarmak için ne gerektiğini görün.

Notlar:

  1. Bu rollere biraz ağırlık katmak için, hem serbest çalışanlardan hem de çeşitli geçmişlerden gelen ve dünyanın farklı şehirlerinde çalışan uzak işletme sahiplerinden toplanan bazı geri bildirimleri ekledim.
  2. İş maaşı, UpWork'te en az 10 işe alım kaydı olan çalışanlar tarafından yapılan son iş listelerine dayalı olarak tahmin edilmektedir.

Evden yapılan bu yüksek ücretli işlere göz atın:

1. Grafik Tasarımcısı

Simge Bulucu - Grafik Tasarımcılar için Pazar Yeri
Örnek - Simge Bulucu, portföyünüzü oluşturabileceğiniz ve ikon sanatlarınızı çevrimiçi olarak satabileceğiniz ücretsiz bir pazar yeridir.

Tahmini Saatlik Ödeme: 10 $ - 50 $ / saat

Görsel olarak iletişim kuran bir şey yaratmak için çalışan grafik tasarımcıları veya diğer tür sanatçılar, muhtemelen uzak çalışma profiline en uygun olanıdır. İster logolar, posterlerveya başka herhangi bir sanat eseri yarat, iş normalde bir müşteri brifingiyle başlar.

İhtiyacınız olanı müşterilerinizden aldığınızda, gerisi temelde size aittir. Ekipmanınızdan ham maddelere ve yeteneklerinize - bunlar evde elinizin altında bulunabilecek her şeydir.

Aslında, ticaret araçlarınızı her gün bir ofis alanına ve ofis alanından taşımak zorunda kalmayacağınız anlamına geldiğinden, evden çalışmanın aslında faydalı olduğu birçok durum vardır. Tabii ki, bunun tam olarak ne kadar faydalı olduğu, ne tür bir sanatçı olduğunuza bağlıdır.

Yeni başlayan biriyseniz nasıl başlamalı

Grafik tasarımıyla ilgileniyorsanız, bir tür kurs alarak başlamak isteyebilirsiniz. grafik tasarımda lisans derecesi. Bazı nedenlerden dolayı bu sizin için pratik değilse, kendi başınıza da öğrenebilir ve pratik yapabilirsiniz.

Ekipman açısından, güçlü bir bilgisayar, muhtemelen dizüstü bilgisayar veya tablet ve sonrasında tasarım yazılımının orijinal kopyaları için önemli miktarda para ayırmaya hazır olun.

Charles Yarbrough, Webhost.pro Başkanı, grafik tasarım da dahil olmak üzere çok çeşitli görevler için serbest çalışanlardan yararlanıyor. Onun için, serbest grafik tasarımcıların her şeyden önce kaliteli işler yapmaları gerekiyor.

"Hataları düzeltmek veya yardım edecek yeni birini bulmak için geçen süre, daha fazla para ödemekten veya daha uzun süre beklemekten çok daha zordur. Birlikte çalıştığımız serbest çalışanların benzer işlerde iyi bir sicile sahip olmalarını sağlamaya bu kadar odaklanmamızın ana nedeni budur ”diyor Yarbrough.

Viktor Thomas, web sitesi tasarım firması Thomasdigital.com'un sahibi kabul ediyor. San Francisco'da yaşayan Thomas, benzer işlerde kanıtlanmış bir başarı geçmişinin önemli olduğunu düşünüyor. Bununla birlikte, serbest çalışanların beklentileri iyi yönetebilmelerinin de önemli olduğunu ekledi.

“Neyin mümkün olmadığı ve neyin yapılabileceği ve yapılacağına dair net bir resim istiyorum. Bunun yanı sıra bir projenin ömrü boyunca işlerin nasıl gittiğine dair net ve sürekli iletişim önemlidir, ”diye yorumladı Thomas.

2. Video Düzenleyici

Film ve Video Prodüksiyon İşleri - Ev İşlerinden Yüksek Ücretli İşler
Örnek - Film ve video prodüksiyon işleri Production HUB'da mevcuttur.

Tahmini Saatlik Ödeme: 20 $ - 120 $ / saat

Grafik tasarımcısına benzer şekilde, video editörleri de evden çalışmanın ayrıcalığını yaşayabilir. Video editörleri, ham video görüntüleri üzerinde çalışan, onu halk tarafından görüntülenmeye hazır, son ve parlak bir ürüne dönüştüren kişilerdir.

Bu kulağa havalı gelse de, diyalog, ses, özel efektler ve bazen belirlenemeyen kalitede ham video gibi birçok öğenin entegrasyonunu gerektirdiği için dünyanın en kolayı da değildir.

Yeniyseniz nasıl başlamalı

video editing'a girmek isteyenler için, yayıncılık veya multimedya iletişimi gibi filmle ilgili bir eğitim alarak başlayabilirsiniz. sinematografi veya hatta yazılıma özel olanlar gibi alabileceğiniz bazı özel kurslar da vardır.

Kişisel videoları veya daha temel kurumsal videoları düzenlemek gibi pazarın alt ucuna bakmadığınız sürece, video düzenleme gereksinimlerinin hızla engelleyici hale gelebileceğini unutmayın.

Filmlerin düzenlenmesini veya daha karmaşık gösterimleri yönetmek için bir kurgu stüdyosuna önemli büyükçe yatırım yapmanız gerekebilir.

3. Muhasebeci / Sayman

Örnek - Evden çalışma Defter tutma işleri Freelancer.com'da mevcuttur.
Örnek - Freelancer.com'da bulunan muhasebe işleri.

Tahmini Saatlik Ödeme: 20 $ - 50 $ / saat

Süre defter tutmave muhasebeher ikisi de temel işletme işlevleridir, birkaç temel farklılık vardır. Bir muhasebeci finansal işlemlerin kaydedilmesinden sorumludur, oysa bir saayman finansal verileri yorumlamak, sınıflandırmak, analiz etmek, raporlamak ve özetlemekten sorumludur.  

Hangisini tercih ederseniz edin, bu çevrimiçi uzaktan işlerin her ikisi de bugün neredeyse her sektörde çok ihtiyaç duyulmaktadır. Bir başka artı da, bu işlerin kendi evinizin rahatlığında veya tercih ederseniz başka yerlerden de kolayca yapılabilmesidir.

Bu uzaktan çalışmaya başlama

Muhasebeciler bu role başlamak için yalnızca temel bir hesap anlayışına sahip ve muhasebecilerin sertifikalı olması gerekir. Kesin sertifikalar, ikamet ettiğiniz yere bağlı olacaktır, ancak en azından Muhasebe alanında temel bir Bilim Lisansına ihtiyaç vardır. Oradan, daha sonra uzmanlaşmayı seçebilirsiniz.

İnternetin güzelliği sayesinde, müşteriler belgeleri ve dosyaları sizinle kolayca paylaşabilir ve ayrıca günümüzde pek çok Bulut tabanlı muhasebe hizmeti mevcuttur. Aslında, bir müşterinin tesisini her yıl yalnızca sınırlı bir süre, özellikle de vergi sezonunda ziyaret etmek zorunda kalacaksınız.

Muhasebe yazılımı da genellikle şirket ihtiyaçlarına bağlı olarak müşteriler tarafından ödenir, bu nedenle ihtiyacınız olan tek şey bir bilgisayar, İnternet bağlantısı ve kafanızdakilerdir.

4. Sanal Asistan

Örnek - UpWork'te sanal asistan iş ilanı.
Örnek - UpWork'te sanal asistan iş ilanı.

Tahmini Saatlik Ödeme: 5 $ - 15 $ / saat

İş unvanından da anlayabileceğiniz gibi, sanal asistan rolü evden kolaylıkla üstlenebileceğiniz bir şey. Pek çok sektörün sanal asistanlara, emlak firmalarına, BT firmalarına ve hatta muhasebe ve finans firmalarına ihtiyacı var.

Sanal bir asistan olarak, iş rolünüzde esneklikte son noktaya hazırlıklı olmanız gerekir. Yaptığınız şey, telefon aramalarını cevaplamayı, programları yönetmeyi ve hatta seyahat düzenlemelerini rezerve etmeyi içerebilir. Tabii ki, bunların çoğu tam olarak ne tür bir asistan olduğunuza bağlı.

Evden sanal asistan olarak çalışmaya nasıl başlanır

Sanal asistan olarak başvurmak için bir dereceye sahip olmanız gerekmese de, bazı iş vernler bir gereklilik bulabilir. Beceri setinizi artırmak ve profilinizi daha cazip hale getirmek için başka kurslar da almaya karar verebilirsiniz.

Başarılı bir sanal asistan olmanın anahtarı, işi olabildiğince hızlı ve verimli bir şekilde yapmaktır. Ayrıca yüksek düzeyde dikkatli olmalısınız, iyi iletişim becerilerine sahip olmalı, teknoloji konusunda bilgili olmalısınız ve aynı anda birden fazla görevi yerine getirebilmelisiniz.

Ekipman açısından, sanal asistan saf bir "bilgisayar işi" dir. Yani bir bilgisayara, mikrofonlu kulaklık gibi bazı iletişim araçlarına, güvenilir bir İnternet bağlantısına ve organize olmanıza yardımcı olacak bir yazılıma ihtiyacınız olacak - hepsi bu.

Michael Deniz Filipinler merkezli olmakla birlikte, sanal asistan ve serbest BT uzmanı olarak dünya çapında çeşitli müşterileri desteklemektedir. Sanal asistanlık işini düşünenlere her zaman becerilerini geliştirmelerini ve en önemlisi olumlu bir 'yapabilirim' tutumuna sahip olmalarını tavsiye ediyor.

İlki, çeşitli görevleri yerine getirmede size iyi hizmet ederken, ikincisi talepkar olabilecek müşterilerle başa çıkmanıza yardımcı olur. Kontrat sürelerinin süresiz olarak uzatılmasına yardımcı olabilecek bir 'sevilebilirlik' faktörü olarak düşünün.

“İşin kapsamı müşteriye büyük ölçüde bağlı olabileceğinden, VA çalışması için ne kadar ücret alınacağını tavsiye etmek zordur. Çalışmanız gereken temel şeyler, zaman yatırımınız, belirli bir rolü oynamak için ihtiyaç duyabileceğiniz ek araçlar ve gerekirse geliştirmeniz gereken ekstra beceriler olacaktır ”diyor Naval.

5. Yazar / Editör / Çevirmen

Örnek - Problogger Jobs'ta bulunan yazar işleri.
Örnek - Problogger Jobs'ta bulunan yazar işleri.

Tahmini Saatlik Ödeme: 15 $ - 60 $ / saat

Uzun yıllardır yazar ve editör olarak görev yaptığım için, bunun muhtemelen var olan ev işlerinden en esnek çalışmaya sahip olanı olduğunu size rahatlıkla söyleyebilirim. Çeşitli zamanlarda ofislerde, sahada ve evde bir noktada çalıştım.

Birçok çeşit vardır yazarlar etrafında – blogcular, özellik yazarları, metin yazarları, romancılar ve çok daha fazlası. İnternette veya kağıt üzerinde gördüğünüz hemen hemen her şeyin bir yazar tarafından yaratıldığını unutmayın!

Sözlerinizin her yerde görünmesi düşüncesi size çekici geliyorsa, bu sizin için uygun olabilecek bir rol olabilir. Ne tür bir yazar olmak istediğinize bağlı olarak gereksinimler oldukça değişebilir.

Örneğin, bir teknik yazarın mutlaka teknik ayrıntılar konusunda bilgili olması gerekirken, bir araştırma yazarının araştırmanın bulunduğu alanda bir geçmişe sahip olması gerekebilir. Yine de tüm bu uzmanlıkların ortak bileşeni iletişim yeteneğidir.

Çevrimiçi yazarken nasıl ödeme alınır

İzleyicilerin dikkatini çekebilmek ve bir mesajı net bir şekilde iletebilmek, bir yazar olarak sahip olabileceğiniz en önemli becerilerden biridir. Gazetecilik Lisansı gibi bir kursta bunun özelliklerini öğrenebilirken, ideal olarak, deneyim yoluyla kazandığı sırlarını paylaşabilecek bir akıl hocası seçeceksiniz.

Bununla birlikte, yazar, editör veya çevirmen, envanterinizin temel parçaları bir bilgisayar, düzenleme yazılımı ve ayrıca bir İnternet bağlantısı olacaktır.

Muhammed Ruby Ernawa tüm işini serbest çalışmadan kuran Endonezce-İngilizce bir çevirmen.

Freelance olarak 5 yıldan fazla deneyime sahip olan kendisi şu anda Diamondo Translation'ın sahibidir. Bu sektöre yeni gelenler için, işe başvururken ne kadar deneyime sahip olduğunuz konusunda fazla endişelenmemelerini tavsiye ediyor - beceriler ve iletişimde sağlam bir platforma sahip olduğunuz sürece.

“Müşterilerle iyi iletişim kurabilmek, işin güvenliğini sağlamanın yanı sıra gereksinimleri doğru bir şekilde müzakere etmek ve anlamakta rol oynadığı için çok önemlidir. Bunda başarısız olursanız, dünyadaki en iyi beceriler sizi işleri alt üst etmekten kurtaramayabilir. " Muhammed diyor

Muhammad also cautions that there may be costs involved in entering this arena, such as investment in web siteniz için bilgi barındırma

Sharon Hurley Salonu, profesyonel bir serbest B2B yazarı ve blog yazarı, hem müşteriler hem de diğer serbest çalışanlar için çalışıyor.

Basılı ve çevrimiçi medyada 30 yıllık profesyonel yazımla, başarılı bir serbest yazar olmanın temel özelliğinin, belirli nişlerdeki çalışma ve deneyim kalitesi olduğunu düşünüyor.

“Müşterilerim benden kalite ve birlikte çalıştığım tüm serbest çalışanlardan aynı kaliteyi bekliyor. Hızı kaliteye öncelik vermenin bir hata olduğuna inanıyorum ”diye vurguluyor. Gördüğünüz gibi, çalışma alanınız veya istihdam durumunuz ne olursa olsun, kalite önemlidir.

6. Araştırma Görevlisi / Analist

Örnek - Indeed'de bulunan araştırma analisti işleri
Örnek - Indeed'de bulunan araştırma analisti işleri.

Tahmini Saatlik Ödeme: 25 $ - 150 $ / saat

Her şeyi bildiğiniz için para kazandığınızı hayal edin - ve bir araştırma görevlisinin ne yaptığı konusunda yanıldınız.

Başlıktan da anlaşılacağı gibi, araştırma görevlileri bilgi bulma, veri toplama ve ana iş üreticisini desteklemekle ilgili diğer birçok şey gibi arka plan çalışmaları konularında da yardımcı olur.

Bazılarının da söyleyebileceği gibi, Google senin arkadaşın, ancak internette bulamayabileceğin pek çok şey olduğunu unutma. Bu nedenle, araştırma asistanı olmak istiyorsanız, zaman zaman sahaya çıkmaya ve gerekirse dijital olmayan arşivlere girmeye hazırlıklı olmanız gerekir.

Araştırma genellikle oldukça uzmanlaşmış olsa da, asistanın araştırmacı olarak fazla eğitim geçmişine sahip olması gerekmeyebilir. Muhtemelen ihtiyaç duyulacak olan şey, yürütülmekte olan araştırmayla ilgili bir alanda bir yeterliliktir.

Örneğin, Genetiği Değiştirilmiş Mahsullere verilen yanıtların araştırılmasını içeren bir projeye araştırma asistanı olarak başvuruyorsanız, genetik mühendisliği veya biyokimyada resmi bir geçmişe sahip olmanız size iyi bir hizmet olacaktır.

Başlarken

Ne yazık ki, bu eğitim geçmişleri üzerinde çalışmak için zaman ve para gerekir, bu nedenle araştırma asistanı olarak rolünüz muhtemelen belirli alanlarla sınırlı olacaktır. Yine de, işin bir parçası olarak hangi tesislerin gerekli olabileceğine bağlı olarak bu, uzaktan üzerinde çalışılabilecek bir şeydir.

Dizüstü bilgisayar gibi kolayca taşınabilir bir cihazda çalışmayı ve proje yönetimi yazılımı aracılığıyla dijital olarak iletişim kurmayı bekleyin.

7. Çevrimiçi Eğitmen / Öğretmen

Çevrimiçi öğretin ve evden para kazanın. Örnek - Öğretilebilir
Örnek - Çevrimiçi kursunuzu Teachable'da kolayca oluşturabilir ve satabilirsiniz.

Tahmini gelir: -

“Yapamayanlar öğretirler” diye eski bir şaka olsa da, bir öğretmenin rolü, gerçekte çok saygı duyulan bir rol. Bununla birlikte, İnternet sayesinde, aktaracak değerli bir beceriniz olduğu sürece, çevrimiçi olarak da öğretmen olabilirsiniz.

Bu özel becerilerin bazı örnekleri şunları içerir: WordPress, çiçek aranjmanı, bahçıvanlık, örgü – aslında neredeyse her şey. Bu, çevrimiçi bir eğitmen veya öğretmenin rolünün çok çeşitli insanlar için son derece değerli olabileceği anlamına gelir. Bunu yapmak için iraden olduğu sürece, yapabilirsin çevrimiçi kursu oluştur ve sat.

Dijital kurslar oluşturmanın büyük bir artısı, tam zamanlı bir iş olması gerekmemesidir. Bunları boş zamanlarınızda çalışıp oluşturabilirsiniz

Oluşturduğunuz kursları iyileştirmek için topluluk önünde konuşma, iletişim veya oluşturduğunuz kurslarla kazanılan deneyimi geliştirmeye yardımcı olabilecek bir şey gibi bazı yumuşak becerileri öğrenmeye çalışın. Bunlara sahip olduğunuzda dijital kurslar oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Neye karar verdiğinize bağlı olarak, öğretmek için etkileşimli dijital araçların yanı sıra bir tür web kamerası veya ekran kaydediciye ihtiyacınız olabilir.

Ev öğretmeni olarak işe nasıl başlanır

Özel Özellik: Kyle Roof

Çevrimiçi kursların yaratıcıları için özel bir ikramımız var - Kyle Roof ile işlerin temellerini tartışan kısa bir pasaj. İnternet Pazarlama Altın, Sayfa Optimize Edici Prove diğer birkaç sitenin kurucu ortağı olan Roof çevrimiçi kurslar oluşturmadaki başarısıyla adından söz ettiriyor, bu yüzden yorumlarını ciddiye alın!

Ona göre, çevrimiçi kurslar oluşturmaya yeni başlayanlar, iş dünyasında itibarlarını oluşturmaya odaklanmalıdır - isim ne kadar çok tanınırsa kurslar o kadar iyi satılır. Bu iste, genellikle topluluklara değer katan bazı 'ücretsiz kurslar' oluşturarak başarılabilir.

“Kendinizi bir kez yerleştirdikten sonra (ve bu yıllar alabilir), kursunuzu satın almak isteyen bir sürü insan olacak. Bir başkasının YouTube kanalında veya podcast'inde başarılı olduysanız, sizi yeni kursunuz hakkında konuşmak için geri getirmekten mutlu olacaklardır," diyor Roof.

“Sunarken, kurs konseptlerinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz. Herhangi bir video kaydetmek için zaman ayırmadan önce neyin işe yarayıp neyin yaramadığını sahada test edebilirsiniz. "

Roof, video oluşturmanın bile oldukça zaman alabileceği konusunda uyarıyor, düzenleme süresini dahil etmemek (dışarıdan kaynaklanıyor). Her video, genellikle ne kadar uzun sürerse sürsün onu üretmesi yaklaşık bir ila iki saat sürüyor.

"Teachable'a veya herhangi bir başka platforma video ve içerik yükleme düşündüğünüzden çok daha uzun sürecek” diye ekliyor.

8. Programcılar / Web Geliştiricileri

Örnek - SimplyHired'da web geliştirici işleri listesi.
Örnek - SimplyHired'da web geliştirici işleri listesi.

Tahmini Saatlik Ödeme: 15 $ - 100 $ / saat

Normalde en tecrit edilmiş iş rolleri olan programcılar ve web geliştiricilerin, etraftaki en sosyal işlere sahip oldukları bilinmiyor. Buna ek olarak işin doğası, evinizden uzaktan çalışmak için neredeyse ideal bir senaryo sunar.

İster bir şirket için özelleştirilmiş projeler üzerinde çalışıyor, ister kendi jenerik uygulamalarınızı satıyor olun, bunların hepsi evinizin rahatlığında mümkündür. Esasen serbest çalışan bir geliştirici olacaksınız.

İşin en zor kısmı, belki de çevrimiçi bir portföy aracılığıyla adınızı ortaya çıkarmak ve elinizden geldiğince kendinizi pazarlamak olacaktır. Doğal olarak, potansiyel müşterilere daha önce başarıyla tamamladığınız veya katıldığınız projelerin güçlü bir etkisi olacaktır.

Evden web geliştiricisi olarak nasıl işe başlanır

Programlama kendi kendine öğrenilebilse de, resmi bir geçmişe sahip olmak her zaman en iyisidir. Kodlamanın özellikleri hakkında çok şey bilen, ancak zayıf temel kavramlar nedeniyle vasat kalan birçok harika programcı gördüm.

Bununla birlikte, ne karar verirseniz verin, kodunuzu oluşturmak ve test etmek için özel bir çalışma makinesine ihtiyacınız olacak, bu makineye tercihen yüklemek isteyebileceğiniz kişisel uygulamalar tarafından müdahale edilmeyecektir.

Julian ŞarkıMalezyalı bir serbest çalışan geliştirici, on yıldan fazla bir süredir bağımsızdır. Daha önceki iş hayatında edindiği deneyimler ve eşinin desteği sayesinde bunu yapabilme becerisine güveniyor.

“Üstlendiğiniz her projede% 101 çaba harcadığınızdan her zaman emin olun. Fazla taviz vermediğinizden emin olun, ancak yapabileceğiniz en iyi ürünü sunun. Mümkünse, yardımcı olacak fikirler de önerin ”diyor Song.

9. Dropshipper / Satış Ortağı Pazarlamacısı

Affiliate Marketing - Çevrimiçi para kazanmanın en popüler yollarından biri.
Örnek – Kullanılarak oluşturulmuş bir stoksuz satış mağazası Shopify.

Tahmini gelir: -

Şimdiye kadar çoğunuz muhtemelen e tiracet'in gücüne büyük inananlar olacaksınız. Büyük platformlar büyük şekillerde ortaya çıktı ve teknolojideki değişimler sayesinde küçük işletmeler bile gemiye sıçradı.

Sizin bile e-ticaretle meşgul olabileceğinizi biliyor muydunuz? Bunu yapmanın yollarından biri de dropshipping. Bu e-ticaret modu, gerçekten ürüne sahip olmak zorunda kalmadan ürünleri çevrimiçi satmanıza olanak tanır.

Satış cephesi işlevi gören bir web sitesi oluşturun, ardından ürünlerinizi AliExpress, SaleHoo, Doba veya diğerleri gibi stoksuz satış tedarikçilerinden temin edin. Shopify gibi bir web sitesi oluşturucu kullanıyorsanız, hızlı bir şekilde ve hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan bir site oluşturabilirsiniz.

Web sitenizi barındırmak ve oluşturmak için ilk yatırım için ödeme yapmanız gerekecek olsa da, malları toplu olarak sipariş etmeniz ve hatta nakliye işlemlerini yapmanız gerekmez. Bu, stoksuz satış kaynaklarınız aracılığıyla sizin için yapılabilir. Hosting ve Kendi sitenizi oluşturmak

Bağlı Şirket Pazarlamacıları benzer şekillerde çalışır, ancak esas olarak ürünlerin satılmasına yardımcı olan içerik oluştururlar. Her müşteri için bir bağlı pazarlamacı söz konusu satıştan komisyon kazanacaklardır.

Bağlı kuruluş pazarlamasında yeniyseniz nasıl başlamalı

Evden bir dropshipper veya bağlı kuruluş pazarlamacı olarak çalışmaya karar verdiğinizde, aslında bir işletme sahibi rolünü üstleniyorsunuz - birçok şapka takması gereken biri. Bu nedenle, web geliştirme veya içerik üretimi gibi işinizin belirli alanlarını bazen dış kaynak olarak kullanmanız gerekebilir.

WHSR, BuildThis.io ve HostScore'un kurucusu Jerry Low, kıdemli bir bağlı pazarlamacıdır. Sektörde 15 sağlam yıl ile, dış kaynak kullanması gereken potansiyel yeni gelenlerin rolü hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

“Yeteneği üstlenirken, daha uygun maliyetli olduğu için serbest çalışanlarla çalışmaktan ziyade bir maaş ödemeyi tercih ediyorum. Ancak, işe alındıkları işi tamamlamak için gerekli beceri ve deneyime sahip olmaları önemlidir. Önem sırasına göre kalite, uygun fiyat ve hıza ihtiyacım var.

Hepimiz uzaktan çalıştığımız için, işe aldığım herhangi birinin kritik bir yönü, detaylara son derece özen göstermeleri gerektiğidir. Bu temel özellik, aldığınızı düşündüğünüz ve sonunda ne elde ettiğiniz konusunda büyük bir fark anlamına gelebilir ”dedi Low.

10. Sosyal Medya Yöneticisi

Örnek - Fiverr, serbest çalışanların hizmetlerini potansiyel kiracılara sunduğu popüler bir pazardır.
Örnek - Fiverr, serbest çalışanların hizmetlerini potansiyel kiracılara sunduğu popüler bir pazardır.

Tahmini Saatlik Ödeme: 10 $ - 50 $ / saat

Hepimizin bildiği gibi, sosyal medya şu anda herkesin konuştuğu şey. Hem büyük hem de küçük pek çok markanın, büyük bir kısmı sosyal medya olan dijital sosyal yardım faaliyetlerini yürütecek birine ihtiyacı var.

Günlük etkinlikleri yönetmekten şirketin hedef müşterileri için içerik oluşturmaya kadar, sosyal medya yönetimindeki kilit rolünüz, marka farkındalığını artırmaya yardımcı olmaktır ve umarız satışlarda bir patlamaya yol açar.

Sosyal medya yöneticisi olarak işe başlama

Bir sosyal medya yönetimi rolünde başarılı olmak için ideal olarak iletişim, halkla ilişkiler ve hatta belki de pazarlama konusunda bir geçmişe sahip olmalısınız. En önemlisi, neşeli bir mizacınız olmalı ve soğukkanlılığınızı baskı altında tutabilmelisiniz. Unutmayın, belirli anahtar kanallarda şirketin halka açık yüzü sizsiniz.

Neyse ki, üzerinde çalışacak bir cihazınız, sosyal medya içeriğiniz için uygun planlama araçlarınız ve belki de birden fazla sosyal medyayı kolayca yönetmenize izin verecek bazı entegrasyon yazılımlarınız olduğu sürece, tüm bunlar kendi evinizin rahatlığında da yapılabilir. medya kanallarını daha kolay.

Sonraki: Çevrimiçi İşler Nerede Bulunur?

Bu makale boyunca olası uzaktan iş fırsatlarının bir listesini tartıştım. Evden çalışmanın, ofis ortamında sabit bir işte çalışmaktan çok farklı olabileceğini asla unutmayın.

Hayatta kalabilmek için temel çalışma becerilerinizden çok daha fazlasına ihtiyacınız olacağını unutmayın - tüm bunların gerektirdiği şeyle aslında kendi işinizi yönetiyor olacaksınız. Bazı aylar mali olarak çok iyi olabilirken, bazılarında kazançlar zayıf olabilir.

Uzun vadeli plan yapmayı öğrenin ve deneyim kazandıkça, zaman içinde kendi başınıza çok başarılı bir çevrimiçi kariyer oluşturduğunuzu fark edebilirsiniz.

Bölüm-2'ye devam edin: Meşru Çevrimiçi Uzak İşler Nerede Bulunur?.

Yazarın fotoğrafı

Timothy Shim Tarafından Hazırlandı

Continue Reading