Ana Sayfa / mal / Web Barındırma Kılavuzları / 8 En İyi Özel Barındırma Sağlayıcıları

8 En İyi Özel Barındırma Sağlayıcıları

Etrafında oda arkadaşları ve diğerleri olmadan tamamen size ait bir malikanede uyanmak nasıl bir duygu? Tasarımı kısıtlama olmadan seçersiniz. Evet, kendi alanınıza sahip olmak, sürücü koltuğunda olduğunuz ve istediğiniz her şeyi yapabileceğiniz anlamına gelir. Kontrolün sizde olması iyi olsa da, bir şeylerin ters gittiği zamanlar da dahil olmak üzere her şeyden siz sorumlusunuz.

Aynı için de geçerlidir barındırma adanmış sunucular vardır. Özel sunucu barındırma, web sitelerinizi ve uygulamalarınızı kendi sunucunuzda barındırmanız anlamına gelir. Başkalarıyla paylaşım yoktur, dolayısıyla 'adanmış' adı verilmiştir. Tek sakin siz olduğunuz için benzersiz mahremiyet, güvenlik, esneklik ve kontrolün keyfini çıkarırsınız.

Aşağıda, çevredeki En İyi Özel Barındırma sağlayıcılarından 8 tanesi bulunmaktadır.

1. InMotion Hosting

InMotion hosting
InMotion Hosting adanmış sunucu barındırma, övgüye değer özellik yelpazesi ile bilinir.

Web sitesi: https://www.inmotionhosting.com/

2001 yılında kurulan ABD merkezli InMotion Hosting ödüllü web barındırma, bulut tabanlı çözümler ve yönetilen hizmetler sunar. 170,000'den fazla müşterisiyle şirket, esneklik, şeffaflık, güvenlik ve teknoloji özgürlüğü için açık kaynak teknolojisinden yararlanıyor.

InMotion Hosting endüstri lideri para iade garantileriyle gurur duyar. Sırasında barındırma paylaşılan 90 günlük para iade garantisi, özel ve aylık VPS ve bayi barındırma 30 günlük para iade garantisi alın. InMotion Hosting kendi alanında üstün Linux adanmış sunucu barındırma.

Niye ya InMotion Hosting?

%99.99 çalışma süresi Katman 1 ağı ile, InMotion Hosting bunu kurumsal sınıf donanım, ticari sınıf süreçle sağlarssors ve özel tekliflerinde artan fiziksel kaynaklar. Ayrıca, ağ ve sistemlerdeki fazlalıklar, ağ hatalarının/kesintilerinin önlenmesine yardımcı olur.

ISP'den çok katmanlı, yüksek performanslı anahtarların ve çift yüksek performanslı fiber optiğin kullanılabilirliği InMotion Hosting daha düşük gecikme süresi ve daha yüksek aktarım hızları sağlar. Tüm ayrılmış sunucular, hızlı tam çift yönlü 1 Gb/sn (1000 Mb/sn) Ethernet yukarı bağlantı bağlantılarının keyfini çıkarır. InMotionUltraStack'in kurum içi özel yapım altyapısı, hız ve güvenilirlik için optimize edilmiştir.

Hızı ve yedekliliği artırmak için hem Edge hem de Core yönlendirmesinden yararlanan tüm veri merkezleri, Corero ile birlikte çalışır. DDoS saldırılar. Ayrıca, ücretsiz SSL 2048 bitlik sertifikalar şifreleme. Siber saldırılardan korunmak için özel bir güvenlik duvarı ticari sınıf güvenlik çözümü var.

InMotion Hosting yönetilen (cPanel ile) ve yönetilmeyen (panelsiz Bare-Metal) olmak üzere iki tür özel barındırma hizmeti sunar. İlki, cPanel ve WebHost Manager (WHM) ile önceden yüklenmiş olarak gelir. Kullanmak Softaculous 400'den fazla tek tıklamayla kurulum uygulaması aracılığıyla açık kaynaklı web uygulamalarını otomatikleştirmek için cPanel ile. Ancak, kullanmak için fazladan ödeme yapmanız gerekecek Softaculous.

Yönetilen Dedicated Sunucular ile, InMotion önceden yüklenmiş donanımı yönetir LAMP yığınıve 2 saatlik maksimum donanım değiştirme garantisiyle güvenlik güncellemeleri. İleri düzey bir kullanıcıysanız, komut satırı koduyla sürdürdüğünüz yönetilmeyen özel sunucuyu düşünün. ABD merkezli, 24/7/365 ödüllü özel sunucu uzmanlarıyla, InMotion Hosting hedeflenen müşterilerinizin çoğu ABD'deyse tam size göre.

InMotion Hosting Planlar ve Fiyatlandırma

Beklendiği gibi, yönetilen özel planlar, yönetilmeyen planlardan daha pahalıdır. Yönetilen Aspire planı, özel sunucu barındırma hizmetinizi ayda 89.99 ABD dolarından başlatmak için size sağlam bir temel sağlar. Ancak, yalnızca Los Angeles veri merkezine erişiminiz vardır.

Katmanlı planlara çıkmak için daha fazla ödeme yaparsınız. Elde edeceğiniz plan, web sitenizin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarına bağlıdır.

2. TMD Hosting

TMD hosting
TMD Hosting'ın özel barındırma çözümleri, zengin özelliklere sahip ve ekonomiktir.

Web sitesi: https://www.tmdhosting.com/

2007 yılında kurulan, TMD Hosting Peter Darazhanski tarafından ABD'de kurulmuştur. Çeşitli web barındırma çözümlerine sahip başka bir güvenilir barındırma sağlayıcısı, TMD Hosting ABD, Birleşik Krallık, Hollanda, Singapur, Avustralya ve Japonya.

Niye ya TMD Hosting?

TMD Hosting paylaşımlı barındırma çözümleriyle tanınmaktadır. Bahsedilen, TMD Hostingyönetiliyor Linux cPanel ile adanmış sunucular çok geride değil. TMDHosting, %99.999 çalışma süresi garantisi sağlar. Birinci sınıf önbelleğe alma özellikleri ve CloudFlare CDN (ek ücret ödemeden), özel sunuculara güç sağlayan kurumsal sınıf omurga, yüksek trafiğe rağmen web sitenize hızlı erişim sağlayan 10 Gbit'lik bir ağdır.

Ayrılmış bilgi işlem kaynaklarına (CPU, RAM, depolama ve bant genişliği) sahip olursunuz. TMD Cloud'da depolama konusunda endişelenmenize gerek yok. TMD Hosting'ın adanmış sunucuları yalnızca Chicago, ABD ve Amsterdam'da (Hollanda) mevcuttur. TMD Hosting yalnızca yönetilen özel bir sunucu barındırma hizmeti sunar. Web sitenizi pazarlamaya odaklanırken sunucunuzu ve ortamını yönetmenize yardımcı olurlar.

Ayrılmış bir IP ile, yalnızca donanım ve güç yedekliliğinin keyfini çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda şirket içinde olursunuz sunucu izleme, proaktif güncellemeler ve yamalar da. Sunucunuzu ve web sitesi ortamınızı yönetmek için cPanel ve WHM'yi kullanırsınız. Özel barındırma yönetimi süreçlerinizi düzene sokmak ve sunucu ayarlarınızı kolayca yapılandırmak için sezgisel bir kontrol panosu olan tescilli TMD Portalını da kullanabilirsiniz.

aksine InMotion Hosting, TMD Hosting'ın özel planları size Softaculous Ücretsiz Otomatik Yükleyici. Ayrıca, ücretsiz Let's Encrypt elde edersiniz SSL sertifikalar, web güvenlik duvarlarıve daha yüksek güvenlik ve kesintisiz için güçlendirilmiş DDoS Koruması operation. 24/7/365 ulaşılabilir, TMD Hosting'nin desteği, biletleme, sohbet ve Slack yoluyla sağlanır. 15 yılı aşkın deneyimli destek ekibi, 15 dakikadan daha kısa sürede yanıt vermeyi garanti eder.

TMD Hosting Planlar ve Fiyatlandırma

Tümü TMD Hosting özel planlar 30 günlük para iade garantisi ile gelir. Ayda 79.99 ABD dolarından başlayan fiyatlarla, ücretsiz gibi pek çok özellik alırsınız Weebly Sitebuilder, ücretsiz alan adı, ücretsiz web sitesi transferi, sınırsız bant genişliği, sınırsız e-posta, sınırsız MySQL Veritabanları ve daha fazlası. değerlendirirdim TMD Hosting paranın karşılığını veren özel bir barındırma çözümü için çivilenmiş olmak.

3. A2 Hosting

A2 hosting
A2 Hosting'ın özel barındırma hizmeti, süper yüksek hızlar için Turbo sunucularla birlikte gelir.

Web sitesi: https://www.a2hosting.com/

2001 yılında Michigan merkezli Iniquinet olarak başladı A2 Hosting iki yıl sonra gündeme geldi. O zamandan beri 110,000 ülkede 224'den fazla müşteri topladılar. diğerleri gibi A2 Hosting paylaşılan teklifler, VPS, WordPress, özel barındırma çözümleri ve daha fazlası. A2 Hosting iyi bir küresel veri merkezi kapsamına ve yüksek hızlara sahip sağlam bir barındırma sağlayıcısıdır.

Niye ya A2 Hosting?

%99.9 çalışma süresi taahhüdü ile, A2 Hosting Turbo sunucularla 3 kata kadar daha yüksek okuma/yazma hızlarına çıkabilen Ultra Hızlı NVMe depolamaya güvenir (Turbo planlar ek ücrete tabidir). Turbo Sunucuların hızı artırılmıştır ve Apache, böylece daha hızlı ve daha verimli bağlantılar elde edersiniz.

Ayrıca, Turbo önbelleğe alma, verileri depolayarak sayfa yükleme hızlarını artırır. HTML sayfalarınızın içeriği bellekte. Bu nedenle, sayfalar çalıştırılmadan sunulur. PHP her zaman - zaman kazandıran. Bare Metal sunucular hız ve performans için ciddi beygir gücüne sahiptir. Beğenmek InMotion Hosting, A2 Hosting hem yönetilen hem de yönetilmeyen özel barındırma sunar.

A2 Hosting'ın yönetilen özel barındırma hizmeti, web sitelerinizi, veritabanlarınızı, dosyalarınızı, e-postanızı ve daha fazlasını yönetmek için cPanel'e sahiptir. Ayrıca zevk alıyorsun A2 HostingEndişesiz bir barındırma deneyimi için HostGuard Yönetimi. Donanımınız, güvenliğiniz, ağınız ve yazılımınızın 24/7 izlenmesine sahip olursunuz. A2 Hostingözel destek ekibi. Ayrıca, özel bir barındırma kullanıcısı olarak ücretsiz öncelikli desteğin keyfini çıkarın.

A2 Hosting 30 dakikalık sunucu dağıtımı vaat ediyor. Özel barındırma hizmetiniz otomatik olarak geri döndüups dosya sayısı, MySQL A2 tarafından yönetilen ayrılmış sunucunuzdaki veritabanları ve diğer veriler Bulut yedekleme JetBackup tarafından desteklenmektedir. arkanı yönetebilirsinups ve cPanel ile entegre JetBackup aracılığıyla geri yükler.

Yönetilmeyen özel barındırma, deneyimli kullanıcılar için daha fazladır. CPanel üzerinden ekleyebilseniz de sunuculara komut satırı üzerinden erişiyorsunuz. A2 Hosting'ın özel sunucu planları, web siteniz büyüdükçe kolay ölçeklenebilirlik sağlar.

A2 Hosting Planlar ve Fiyatlandırma

En ucuz yönetilen adanmış barındırma aylık 155.99 ABD dolarıdır ve diğerlerine kıyasla pahalıdır. TMD Hosting (sınırsız bant genişliği ile) çok daha düşük bir fiyata. Bahsedilen, TMD Hosting size yalnızca 8GB DDR4 RAM verirken, A2 Hosting 16GB DDR4 ECC RAM sunar.

Ayrıca, A2 Hosting ücretsiz bir Imunify360 güvenlik paketi içerir. Baş döndürücü hızlara ihtiyacınız varsa, Turbo sunucularla WARP 2 TURBO AMD planını düşünün. Ancak, plan ayda 215.99 ABD Doları ile pahalı geliyor.

Yönetilmeyen adanmış barındırma, ayda 105.99 ABD Doları ile daha ucuzdur ve Turbo sunucular için aylık 165.99 ABD Doları tutarındadır. Daha pahalı olsa da, A2 Hosting gelişen web sitenizi desteklemeye yardımcı olmak için çeşitli barındırma çözümlerine sahip saygın bir barındırma sağlayıcısıdır.

4. LiquidWeb

Sıvı Web
LiquidWeb zorlu işletmeler için birinci sınıf özel barındırma hizmetleri sağlar.

Web sitesi: https://www.liquidweb.com/

1997 yılında kurulan ABD merkezli LiquidWeb, bir barındırma şirketi olan Rackspace'den bir web sunucusu işletmesi (Bulut Siteleri) satın aldı. Liquid Web, yönetilen kurumsal sınıf çözümlerinde öne çıkar ve yüksek kullanılabilirliğe sahip görev açısından kritik sunuculara odaklanır. 25,000'den fazla müşteriyi destekleyen 30,000'den fazla sunucuyla, LiquidWeb bir dizi bulut, adanmış, bayi, sanal özel sunucu (VPS), ve WordPress sunucu paketleri.

Niye ya LiquidWeb?

Çoğunun aksine, LiquidWeb tam (tüm temel desteği içerir), çekirdek (kendi kendini yöneten, tam ve kendi kendini yöneten destek arasında) ve kendi kendini yöneten (yalnızca donanım/ağ izleme ve bakım desteğini içerir) olmak üzere üç tür özel barındırma desteği sunar. CentOS ve Windows, üç seçeneğin tümü için kullanılabilirken, Ubuntu çekirdek ve kendi kendini yöneten ve Bulut içindir.Linux yalnızca tamamen ve kendi kendine yönetilen planlar içindir.

%100 güç ve ağ çalışma süresi garantisiyle, web sitenizin çalışma süresinden emin olursunuz, aksi halde kesinti süresi için on kat kredi alırsınız. Tier-1 premium bant genişliğine sahip yedekli ağlara, kurumsal düzeyde SSD depolamaya ve Cloudflare CDN web sitenizi hızlandırın. Tüm ayrılmış sunucularda Proaktif Sonar İzleme ve ServerSecure güçlendirme bulunur. Sunucunuz, daha yüksek güvenlik ve erişilebilirlik için ayrılmış bir IP adresine sahiptir.

Tamamen yönetilen Windows ve Windows için güvenlik ayarlarını optimize eden ServerSecure Advanced Security ile birlikte çok düzeyli DDoS koruması mevcuttur. Linux özel sunucular. Web sitelerinizi ve sunucularınızı yönetmek için Interworx, Plesk veya cPanel kullanın. Veya IPMI Access'i kullanarak Linux veya uzaktan ve güvenli bir şekilde ayrılmış Windows sunucusu. İleri düzey bir kullanıcıysanız, kök düzeyinde erişim yoluyla sunucunuzu tam olarak kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, tüm ayrılmış sunucularda verilerinizi yedeklemek için önceden yüklenmiş ikincil bir sürücü bulunur. Liquid Web, özel barındırma ihtiyaçlarınızı desteklemek için 24/7/365 sunulan 'Barındırmada En Yardımcı İnsanlar' ile gurur duyar. Ayrıca, telefon/sohbet/e-posta yoluyla 24/7 yerinde destek vardır.

Sıvı Web Planları ve Fiyatlandırma

Size en yakın konumlarına göre (Michigan, Arizona ve Amsterdam) özel planları seçersiniz. En popüler olanı, 6226 aylık bir taahhütle ve bir Amerika lokasyonuna bağlanan ayda 224.25 ABD doları fiyatla Intel Xeon Gold 4R Tek planıdır.

Veya ServerSecurePlus, InterWorx, Plesk Web Pro veya cPanel Premier 261.75 (ek maliyetlerle), Threat Stack Oversight İzinsiz Giriş Tespit Sistemi gibi daha fazla güzellikle aynı paket planlarını ayda 100 ABD dolarından seçin.

5. IONOS

IONOS
IONOS, paranızın tam karşılığını veren özel barındırma hizmetlerine sahiptir.

Web sitesi: https://www.ionos.com/

IONOS, 1988'de 1&1 olarak başladı ve daha sonra ilk on arasında yer almak için genişledi. web hosting sağlayıcıları 2004'te ABD'de. 2018'de 1&1, web barındırma, uygulama ve sunucu ürünlerini ProfitBricks'in bulut altyapı çözümleriyle birleştirerek 2020'de IONOS'u doğurdu. orta ölçekli işletmeler.

United Internet Group altında, IONOS %99.99 kesintisiz çalışma garantisi sunar, 8 milyondan fazla müşteriye hizmet verir ve ABD ve Avrupa'da 12 milyonun üzerinde etki alanına ev sahipliği yapar.

Neden IONOS?

90,000'den fazla sunucuyla operaDünya genelinde dokuz ülkede 15 tesiste bulunan IONOS sunucuları, güçlü Intel işlemcilerle donatılmıştır.ssoUzun ömürlü kullanım için tasarlanmış rs (Intel Xeon E3 (4 Çekirdek) veya AMD) operation. IONOS'un özel barındırma planları, HDD veya SSD depolama sunar. Sabit disk sürücüleri (HDD'ler) kapsamlı depolama sağlarken, katı hal sürücüleri (SSD'ler) daha hızlı veri erişim süreleri sağlar.

Yedekli Bağımsız Disk Dizisi (RAID) Depolamaya sahip IONOS'un on tescilli, coğrafi olarak yedekli ISO 27001 sertifikalı veri merkezi, hızlı erişim içindir. Ağ aynı zamanda, ani artışlar da dahil olmak üzere çok büyük hacimleri yönetmek için sınırsız trafik ve 1 Gbit/s'ye kadar bağlantı sunar. bu HTTP/2 ağ protokolü, sayfa yükleme sürelerinin önemli ölçüde arttığı anlamına gelir. Ayrıca, IONOS' Cloudflare CDN performansı artırmak için verilerinizi dünya çapında 62 veri merkezinde önbelleğe alır.

Sezgisel kontrol panelleri aracılığıyla özel barındırma hizmetinizi ve tüm açık kaynaklı uygulamaları yönetin. Kontrol panelinize hareket halindeyken IONOS Hosting Manager uygulaması aracılığıyla da erişebilirsiniz. Web sitenizi güvende tutmak için DDoS koruması vardır. SiteLock, kötü amaçlı yazılımlara ve diğer çevrimiçi tehditlere karşı koruma sağlar. Bir joker karakter alırsınız SSL sertifika da.

IONOS tarafından yönetilen tüm özel barındırma paketleri, size aşağıdakiler de dahil olmak üzere 1'in üzerinde uygulamanın tek tıklamayla yüklenmesini sağlar: WordPress, Joomla!, Drupal ve daha fazlası. Ayrıca, daha fazla özelleştirme için API kontrolü ve bulut entegrasyonu elde edersiniz. Desteklenen veritabanları arasında MariaDB 10 veya MySQL 5 ve 8. Otomatik günlük dönüşups verilerinizin bir kısmı altı gün öncesine gider. Ayrıca, özel barındırma hizmetiniz size 24/7/365 destek için orada olacak özel bir kişisel danışman sağlar.

IONOS Planları ve Fiyatlandırma

HDD'ye özel barındırma planları, SSD planlarından daha ucuzdur. SSD planları, 70 aylık bir taahhütle aylık 3 ABD dolarından başlarken, HDD planı aylık 47 ABD dolarından başlar. Bu rakam, özel barındırma için uygun fiyatlıdır. Bununla birlikte, sağlanan teknik özellikler temel düzeydedir ve yeni başlayanlar için yeterlidir.

Bellek ve depolama dışında tüm planlar aynı premium özellikleri paylaşır. Çevrimiçi veya telefonla kolayca iptal edebileceğiniz 30 günlük para iade garantisi vardır.

6. HostGator

HostGator
HostGator, onlarca yıldır barındırma endüstrisinde bir öncü.

Web sitesi: https://www.hostgator.com/

HostGator 2002'den beri barındırma endüstrisinde bilinen bir isimdir. 2.5 milyondan fazla web sitesiyle donanmış, HostGator çeşitli barındırma çözümleri sunar ve kişiliğe sahip bir web barındırma olarak bilinir. Rağmen HostGator uygun fiyatlı paylaşımlı barındırmasıyla tanınır, özel barındırmasında mükemmeldir.

Niye ya HostGator?

Tüm adanmış sunucular, ABD merkezli Tier 3 veri merkezinde Intel Xeon-D CPU'larda çalışır. Bununla birlikte, %99.9 çalışma süresi garantisi paylaşımlı ve bayi barındırma için geçerlidir, ancak özel barındırma için geçerli değildir. İkincisi tarafından yönetilir HostGator's Ağ Garantisi, burada kredi, sunucu kapalı kalma süresi için eşit olarak dağıtılır.

HostGators' ağı, çoklu bant genişliği sağlayıcıları ile tamamen yedeklidir. aracılığıyla küresel erişim sözü veriyorlar. Cloudflare, bu da dünya çapında ek 23 veri merkezinin genişletilmesine yardımcı olur. Ayrıca, özel barındırma için HDD veya SSD sabit diskler arasında seçim yaparsınız. Alana ihtiyacınız varsa, HDD yeterlidir, ancak asıl amacınız hızsa, bunun yerine SSD sürücülere ihtiyacınız olacaktır.

Facebok sayfasını beğenin : LiquidWeb, HostGator ikisini de sunar Linux ve Windows ayrılmış, yönetilen ve yarı yönetilen barındırma. Yönetilen hizmet araçları HostGator özel yazılım/komut dosyası kurulumları hariç olmak üzere her türlü teknik veya yapılandırma talebini işler. Yönetilmeyen hizmet şu anlama gelir: HostGator sadece donanımı yönetmek, operasistem veya herhangi bir temel yapılandırma sorunu, gerisi sizin elinizde.

cPanel ve WHM kullanıyorsunuz. Linux veya Windows'ta Plesk ve WebMatrix barındırma hizmetinizi yönetmenize yardımcı olur. sınırsız keyfini çıkarın MySQL veritabanları. Softcalous için kullanılabilir Linux platformu. Özel barındırma hizmetiniz, üç özel IPv4 IP ile birlikte gelir. Geriups manuel olarak yapılır veya önceden planlanır.

HostGator'nin veri merkezi seviyesindeki DDoS koruması ve IP tabanlı bir güvenlik duvarı, verilerinizin güvende olmasını sağlar. Telefon, canlı sohbet ve Twitter aracılığıyla 24/7/365 destek mevcuttur. Veya yanıtlar için kapsamlı bilgi tabanlarını inceleyin.

HostGator Planlar ve Fiyatlandırma

HostGator'ın özel barındırma fiyatlandırması, aylık 89.98 ABD dolarından başlayan fiyatlarla uygun fiyatlıdır. 1 TB depolama alanıyla sınırsız bant genişliği elde edersiniz. Diğerleri gibi, özel barındırma planları da CPU, RAM ve depolamaya göre farklılık gösterir.

7. Ana Bilgisayar Rüzgarları

Hostwinds
Hostwinds, güçlü ve son derece özelleştirilebilir özel barındırma çözümlerine sahiptir.

Web sitesi: https://www.hostwinds.com/

2010 yılında Peter Holden tarafından kurulan Washington merkezli Hostwinds, paylaşımlı, VPS, özel, bulut ve bayi barındırma paketleri dahil olmak üzere çeşitli web barındırma çözümleri sunar. Hostwinds, özelliklerle dolu VPS ve bayi tekliflerinde üstün olmasına rağmen, özel barındırma dikkat çekicidir.

Neden Hostwinds?

Hostwinds, ürünlerine üçüncü taraf müdahalesi olmadan sahip olmaya inanır. Hostwind'in bir sloganı olan satıcıların neden olduğu gereksiz gecikme olmadan onlarla doğrudan iletişim kurarsınız. Ayrıca, güvenli veri merkezleri, yüksek dereceli 2N güç yedekliliği ve dağıtımı kullanır. Hostwinds'in çeşitli konumlardaki 1 Gb/sn ağ bağlantılarına sahip çoklu T1 ağ taşıyıcıları, en yüksek hızları ve güvenilirliği sağlar.

RAID kullanarak iş gereksinimlerinizi karşılamak için dağıtılan disk sayısını yapılandırırsınız. Hostwinds tarafından yönetilen adanmış sunucu izleme ile %99.9999 çalışma süresi garantisinden emin olabilirsiniz. Hostwinds sunucunuzla ilgilenirken siz iş imparatorluğunuzu kurmaya odaklanırsınız.

Hostwinds yalnızca yönetilen özel barındırma sunar ve desteklenen platformlar arasında Windows, CentOS, Debian, Fedora ve Ubuntu bulunur. İlgili işletim sistemi sürümünü bile seçebilirsiniz. Ayrıca, IP sayısını ve RAID depolamayı kullanmak isteyip istemediğinizi seçin.

Neredeyse tüm Hostwinds adanmış sunucuları, VNC KVM kontrollerine, güç kontrollerine ve mevcut ISO montajına IPMI erişimi sunar. Ardından, nerede olursanız olun sunucunuza uzaktan erişim elde edersiniz. Günlük dönüşups her zaman en son sürümlerinizle donanmış olmanızı sağlamak için her gece yapılır. Sonuç olarak, Hostwinds, özel barındırma çözümlerinizi tasarlarken yüksek düzeyde özelleştirilebilirliği ile bilinir.

Hostwinds Planları ve Fiyatlandırma

Hostwinds'in özel barındırma fiyatlandırması ayda 122 ABD dolarından başlar. Linux-aromalı platformlar. Windows'a özel barındırma, ayda 147 ABD doları olan daha yüksek bir rakamdan başlar. Sunucuyu, sunucu sürücülerinin sayısını siz seçersiniz, operating sistemi, giden bant genişliği, RAM, IP adresleri ve daha fazlası. Hostwinds'in planları çok sistematiktir ve özelleştirmeyi kolaylaştırır.

8. DreamHost

DreamHost
DreamHost %100 kesintisiz çalışma garantisi ile öne çıkıyor.

Web sitesi: https://www.dreamhost.com/

1997 yana, DreamHost hosting işinde öncü haline geldi. 1.5'den fazla ülkede 100 milyondan fazla web sitesine ev sahipliği yapmak, DreamHost paylaşılan, bulut, özel ve yönetilen teklifler WordPress ve VPS barındırma. DreamHost özel web siteleri oluşturmak gibi geleneksel web barındırma sağlayıcılarının aksine başka çözümler sunar, SEO geliştirmeler ve hatta pazarlama.

Niye ya DreamHost?

DreamHost'ın özel barındırma hizmeti, kapasite için HDD veya hızlı yükleme süreleri için SSD sabit disklerle birlikte gelir. Intel Xeon 4 Çekirdekli veya Intel Xeon 12 Çekirdekli işlemci üzerinde çalışıyorssors, RAID 1 Depolamanın keyfini çıkarın. Ubuntu'yu desteklemek ve MySQL Veri tabanı, DreamHost'ın özel barındırma hizmeti size %100 Ağ Çalışma Süresi Garantisi verir.

Ashburn, Virginia ve Hillsboro, Oregon, ABD'deki birden çok veri merkezi konumu tarafından desteklenir, DreamHost yedekli soğutma, acil durum jeneratörleri, 2N+2 güç yedekliliği ve sürekli izleme yoluyla çalışma süresi garantisini korur. Sınırlı bir bant genişliği yoktur, dolayısıyla sınırsız politikalarına uymanız koşuluyla sınırsız bant genişliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ayrıca, OPcache sizin PHP bir kez kodlayın ve ardından gerektiğinde hızlı yükleme için bellekte saklar. Verilerinize uzaktan erişmek için kök ve kabuk erişiminiz (SSH) vardır. Aynısı yerel bölgeniz için de geçerlidir. MySQL tam kök erişimi aracılığıyla sunucu. Yerel bir veritabanının avantajı, daha hızlı sorgu erişimidir.

Ayrıca, DreamHost'ın özel olarak oluşturulmuş paneli, web sitelerinizi, veritabanlarınızı, e-postanızı ve faturalandırmanızı tek bir yerden yönetmek için basit ve kullanımı kolaydır. Eşsiz IPv24 ve IPv7 internet protokolleriyle 4x6 DDoS koruması vardır. Bir IPv4 adresi size sınırsız sayıda ücretsiz IPv6 adresi verir.

DreamHost'ın yönetilen özel barındırma hizmeti size 365/24/7 destek sağlar. Bu nedenle, özel barındırma hizmetinizin sürekli olarak izlendiğini bilerek endişesiz özel barındırma hizmetinin keyfini çıkarın. Tüm teknik ayrıntılarla uğraşmak zorunda değilsiniz. DreamHost senin için yapar ABD'deki veri merkezleriyle, Dreamhost müşterileriniz ABD'deyse hakkını verebilir.

DreamHost Planlar ve Fiyatlandırma

DreamHost'ın özel planında herhangi bir taahhüt veya sözleşme yoktur, aylık 169 ABD dolarından başlayan fiyatlarla. Ancak, yıllık bir plana bağlı kalırsanız, ayda 149 ABD doları indirimli fiyat alırsınız. Bu listedeki bazılarıyla karşılaştırıldığında, DreamHost'ın özel barındırması pahalıdır. Fakat, DreamHost %100 çalışma süresi garantisine ihtiyacınız varsa cevap olabilir.

Dedicated Hosting'i Kim Seçer?

Paylaşılan ve VPS barındırmadan önemli bir yükseltme olan özel barındırma, size web sitenizin optimum şekilde çalışmasını desteklemek için birinci sınıf özellikler sunar (hızlı işlemssors, terabaytlarca bellek, cömert depolama ve veri aktarımı ve daha fazlası). Kaynaklar, yazılım ve uygulamalar dahil her şeyi kontrol edersiniz.

Özel barındırma, optimum yükleme süresi performansına ihtiyaç duyan kritik hizmet web siteleri veya büyük, yoğun trafikli web siteleri içindir. Bu nedenle, adanmış barındırma pahalıdır. Bununla birlikte, paranızın tam karşılığını veren özel barındırma hizmetleri sunan barındırma sağlayıcıları vardır.

Yukarı tamamlayan

En iyi özel barındırma hizmetinizi seçerken, crucipotansiyel kesinti süresi, ölçeklenebilirlik, özelleştirme yeteneği, hız, performans ve güvenlik dahil olmak üzere birçok önemli faktörü göz önünde bulundurmak için. Ayrıca, sağlayıcının itibarına ve hizmetlerinin performansıyla ilgili şeffaflığına bakın.

Farklı işletmelerin farklı gereksinimleri vardır. Önemli olan, herhangi bir sağlayıcıya taahhütte bulunmadan önce gerekli özeni göstermenizdir. Yukarıdaki liste, özel barındırma yolculuğunuza başlamanıza yardımcı olacak barındırma sağlayıcılarını içerir.

Yazarın fotoğrafı

Timothy Shim Tarafından Hazırlandı

Continue Reading