Ana Sayfa / mal / Web Araçları / GeneratePress İnceleme – Ultra Hafif Ama Güçlü WordPress Tema

GeneratePress İnceleme – Ultra Hafif Ama Güçlü WordPress Tema

Şirket: GeneratePress

Geçmiş: GeneratePress hafif ve son derece özelleştirilebilir WordPress Tom Usborne tarafından geliştirilen tema. İlk olarak 2014'te piyasaya sürüldü ve kaliteli şarap gibi zamanla gelişti. İmza avantajı, kod şişkinliğini en aza indirmeye odaklanmaktır. Bu, temanın sizi meşgul etmeyeceğini garanti eder. WordPress web sitesi performansı.

Başlangıç ​​fiyatı: $ 59 / yılda

Para birimi: USD

Çevrimiçi ziyaret edin: https://www.generatepress.com

İnceleme Özeti ve Puanlamalar

5

GeneratePress yalın ve hızlıdır, ancak çarpıcı bir dizi özelleştirme seçeneği sunar. Cerrahi kod ekleme gibi birçok temel sorunu yerel olarak çözerek, daha az eklentiyle verimli bir şekilde çalışmanıza olanak tanır. Destek ekibinin son derece duyarlı olmasını ve bireysel ihtiyaçlara hitap eden özelleştirme önerileri sunmaya istekli olmasını seviyorum.

ile yaşadığım deneyim GeneratePress

kullanma GeneratePress ilk kez göz açıcıydı. bunu hep biliyordum WordPress temalar site performansını etkiler. Sadece test ettikten sonra GeneratePress, Temanın ne kadar büyük bir etki yaratabileceğini anladım. İlk tema takasım GeneratePress web sitelerimden birini "D" ortalama performans derecesinden anında "B" seviyesine getirmeme yardımcı oldu. Bu, birkaç basit değişiklikle hızlı bir şekilde "A" notuna getirildi.

Kimler Kullanmalı GeneratePress?

şiddetle tavsiye ediyorum GeneratePress herhangi bir WordPress kullanıcılar, yeni veya kıdemli. Sıfırdan özel bir tema oluşturmak istemiyorsanız, bu muhtemelen bulabileceğiniz en akıcı ve çevik temadır. Mevcut temanızla ilgili performans sorunları yaşıyorsanız özellikle tavsiye ederim. O zamandan beri, asla arkama bakıp kaçmadım GeneratePress tüm web sitelerimde. Etkili bir web sitesi oluştururken karşılaşılması gereken bir sorun daha azdır.

Artıları: Neyi Sevdiğim GeneratePress

1. Hafif ve Hızlı

Dikkatimi çeken en önemli satış noktalarından biri GeneratePress Şimşek hızında olduğu iddia ediliyor. Bu temayı çeşitli sitelerde kapsamlı bir şekilde çalıştırdıktan sonra, performansın arkasındaki mantığı şimdi daha iyi anlıyorum.

Birkaç faktör etki etse de GeneratePress performans, genel çarpıcı etki sadece birkaç şeye indirgenir;

  • Hafif ve kod.
  • Yerel olarak modüler tasarım.

Tema, minimum ve hafif koda odaklanır, bu da siteyi yüklemek için daha az şişkinlik ve daha az kaynağa ihtiyaç duyulduğu anlamına gelir. Kod ayrıca performans açısından optimize edilmiştir, bu da daha hızlı sayfa yükleme süreleri ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlar.

Optimizasyonun bu kısmını seviyorum, minimum miktarda CSS ve JavaScript kullanmaları. Bu, daha az HTTP isteği ve daha küçük dosya boyutları anlamına gelir. Optimizasyon aynı zamanda bizi modülerlik faktörüne götüren şeydir.

Gutenberg deneyimi gibi, GeneratePress bazı yönlerden modülerdir. Kullanıcılar yalnızca ihtiyaç duydukları özellikleri seçebilir ve seçebilir. Sonuç olarak, web siteniz için ihtiyaç duymadığınız şeylerin yükünü taşıyan bir tema çalıştırmıyorsunuz.

2. Düzenli Güncellemelerle İstikrarlı Performans

en son GP Premium değişiklik günlüğü okuyun.

Yıllar geçtikçe şunu fark ettim GeneratePress güçlü bir güncelleme dengesine sahip ender temalardan biridir. Saçınızı yolmak isteyeceğiniz kadar sık ​​değiller. Yerine, GeneratePress geliştiriciler, müşteri tabanına hitap etmek için ne zaman ve hangi güncellemelerin gönderileceğini tam olarak bilir.

Ekip, kullanıcı tarafından bildirilen hatalara hızlı bir şekilde yanıt verir ve bunları mümkün olan en kısa sürede düzeltmek için çalışır. Bu hızlı düzeltme, temanın sabit kalmasını ve iyi performans göstermesini sağlamaya yardımcı olur. Doğal olarak güncellemeler de yenileri takip eder. WordPress Uyumluluğu sağlamak için sürümler. 

3. Etkileyici Kanca Sistemi

GeneratePress ayrıntılı bir görsel kılavuz sunar, böylece hangi kanca yerleşimlerini seçeceğinizi bilirsiniz.

Neyi anlamam biraz zaman aldı GeneratePress benzersiz Hook sistemidir. Pek çok akıllı adam gibi, daha iyi bir seçeneğim olmadığı sürece belgeleri nadiren okurum. Bu, kullanımımdaki gecikmeye neden oldu. GeneratePress kancalar.

Etki GeneratePress Hook sistemi, dosyanıza özel kod eklemenin güçlü ve esnek bir yoludur. WordPress tema dosyalarını doğrudan düzenlemeden site. Kancalar, işlevsellik eklemek veya değiştirmek için üst bilgi, alt bilgi veya tek tek sayfalar gibi farklı tema bölümlerine eklenebilen kod parçacıklarıdır.

Gelişmiş bir sürümüne sahip olmak gibi düşünün. Kod Parçacıkları eklentisi temaya yerel olarak yerleşik. 

İşte nasıl GeneratePress Kanca sistemi çalışır:

  1. Kanca öğesini bulun: İlk adım, özel kodunuzu eklemek istediğiniz kanca öğesini bulmaktır. GeneratePress üst bilgi, alt bilgi, içerik ve tek tek sayfalar gibi farklı tema alanlarını kapsayan bir dizi kanca sunar. Her kancanın, temadaki konumunu tanımlayan benzersiz bir adı vardır.
  2. Bir işlev oluşturun: Kanca öğesini tanımladıktan sonra, eklemek istediğiniz özel kodu içeren bir işlev oluşturabilirsiniz. Bu fonksiyon sitenizin fonksiyonlarına eklenmelidir.php alt temada dosya veya Kod Parçacıkları gibi bir eklenti kullanarak.
  3. İşlevi Hook'a ekleyin: Son olarak, add_action() işlevini kullanarak işlevinizi uygun kancaya eklemeniz gerekir. Bu söyler WordPress işlevinizi seçtiğiniz kanca öğesinde yürütmek için.

Etki GeneratePress Kanca sistemi inanılmaz derecede esnektir ve sitenize güvenli ve düzenli bir şekilde özel kod eklemenizi sağlar.

4. Esnek ve Son Derece Özelleştirilebilir

En güçlü özelleştirici özelliklerinden biri GeneratePress tipografik kontroldür.

GeneratePress kullanıcıların sitelerinin neredeyse her yönünü özelleştirmesine olanak tanıyan güçlü bir Özelleştiriciye sahiptir. Renklerden ve matbaacılık Düzenler ve menüler için Özelleştirici, değişiklik yapmak için sezgisel bir arayüz sunar.

Sitenizin görünümünü ve verdiği hissi, masaüstü veya mobil gibi çeşitli ekranlar için özelleştirebilirsiniz. Alışmak biraz zaman alıyor, ancak sağlam bir cihazla elde ettiğinize benzer şekilde çalışıyor. WordPress site oluşturucu sevmek Elementor.

Ayrıca, temanın işlevselliğini genişletmek için kullanabileceğiniz bir dizi eklenti sunar. Bunlar, aşağıdaki seçenekleri içerir: WooCommerce entegrasyon, ek özelleştirme seçenekleri ve daha fazlası. Ancak, bazı seçeneklerin temanın ücretli sürümüyle sınırlı olabileceğini unutmayın.

5. Mükemmel Duyarlı Özellikler

çoğu modern gibi WordPress temalar, GeneratePress tamamen duyarlıdır. Masaüstü bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar dahil tüm cihazlara uyum sağlayabilir ve harika görünebilir. Aşağıdakiler de dahil olmak üzere iyi bir dizi duyarlı özellik elde edersiniz;

  • Google'ın sevdiği mobil öncelikli yaklaşım.
  • Duyarlı ızgara sistemi.
  • Yazı tipi boyutu kontrolü.
  • Navigasyon menüleri.
  • Görüntü yeniden boyutlandırma.

GeneratePress mobil öncelikli bir yaklaşım benimseyerek ve performansı optimize ederek sitenin herhangi bir cihazda mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunmasını sağlar.

6. Fantastik Müşteri Desteği

GeneratePress kullanıcılarını desteklemek için açık bir forum çalıştırır. Hem doğrudan yardım isteyen kullanıcılar hem de yayınlanmış çözümler arayan kullanıcılar için iyi çalışır.

Çoğu web tabanlı araç için, bekleyebileceğim son miktarda destekle uğraşmak için sık sık istifa ediyorum. Sonuçta, bu şirketler için destek sağlamak pahalıdır. Ne kadar duyarlı olduğunu bulduğumda şaşırdığımı hayal edin. GeneratePress ekip kendi forumlarında.

Ekip, bireysel çağrıları çözmek yerine, diğer kullanıcıların söz sahibi olmasına izin vererek müşterilere açıkta yardımcı olur. Çarpıcı genel etki, geliştiricilerin ve kullanıcıların daha iyi bir bağ ve daha etkili bir ürün oluşturmasına yardımcı olur. Bu sadece hayal edilemez.

Mümkünse, geliştiriciler yardım etmeye fazlasıyla isteklidir GeneratePress kullanıcılar dışarı – temayla ilgili bir sorun olmasa bile, potansiyel bir çözüm sunmaya yardımcı olacaklar. Çoğu zaman, iyi çalışıyor.

GeneratePress Dezavantajları ve Dezavantajları

Dürüst olmak gerekirse herhangi bir eksiyi tartışmak istemedim çünkü hissediyorum GeneratePress zaten normların üstünde ve ötesinde. Yine de hiçbir şey mükemmel değildir ve küçük kusurların bile yüzeye çıkması gerekir.

1. Sınırlı Ücretsiz Sürüm

süre ücretsiz sürümü GeneratePress bir dizi özelleştirme seçeneği sunar, premium sürüm kadar çok seçenek sunmaz. Örneğin, bazı tipografi seçenekleri, renkler ve düzen seçenekleri ücretsiz sürümde mevcut değildir.

Ücretsiz sürüm kullanıcıları, temanın işlevselliğini artıran bazı modülleri de kullanamazlar. Bu modüller, yapışkan gezinme, arka plan resimleri ve daha fazlası gibi özellikleri içerir. Bu modüller, temanın ücretsiz sürümünde mevcut değildir.

2. Küçük Geliştirme Ekibi

Bazı temalardan farklı olarak, GeneratePress ana işi haline getiren küçük bir geliştirme ekibi tarafından geliştirilmiştir. Bu, temanın mükemmel durumda kalmasını sağlamaya yardımcı olsa da, işlerin ne zaman kötüye gideceğini asla bilemezsiniz.

Küçük işletme devam edemezse operaile tions GeneratePress, biz kullanıcılara yardımcı olacak bildiğimiz bir “B Planı” yok.

GeneratePress Planlar ve Fiyatlandırma

GeneratePress basit bir fiyatlandırma yapısı sunar. Bir yandan, ücretsiz sürüm özelliklerden biraz sıyrılmıştır. Ancak yine de çekirdeğini koruyor. GeneratePress mükemmel performansın avantajı.

Ücretli sürümün iki çeşidi vardır: yıllık 59 ABD doları veya ömür boyu lisans için tek seferlik 249 ABD doları ödeme.

Fiyat makul ve ara sıra çevrimiçi olarak karşılaştığım bazı süper premium temalardan daha düşük.

Premium kullanıcıların ayrıca lisanslama konusunda endişelenmelerine gerek yoktur. Fiyat koşmanıza izin verir GeneratePress tek bir lisans maliyetiyle 500'e kadar web sitesinde premium.

Alternatifler GeneratePress

ile etkilenmeyenler için GeneratePress, Merak etme. güzelliğinin bir parçası WordPress geniş tema kullanılabilirliğidir. İki iyi alternatif, ikisi de güzel ve eşit derecede güçlü olan Astra ve Divi'dir.

Astra

Astra, hafif ve son derece özelleştirilebilir WordPress şuna benzer tema GeneratePress birçok yoldan. Sevmek GeneratePress, Astra, hız ve performans için optimize edilmiştir ve bir dizi özelleştirme seçeneği sunar. 

Bununla birlikte Astra, onu Astra'ya iyi bir alternatif yapan bazı benzersiz özellikler de sunar. GeneratePress. Örneğin Astra, hızlı ve kolay bir şekilde çeşitli şablonlar oluşturmak için kullanılabilecek önceden oluşturulmuş şablonlardan oluşan bir kitaplık sunar. web sitesi türleri

Astra ayrıca Elementor ve Beaver Builder gibi popüler sayfa oluşturucularla bir dizi entegrasyon sunar ve bu da onu karmaşık düzenler oluşturmak isteyen kullanıcılar için mükemmel bir seçim haline getirir.

Astra'yı buradan kontrol edin.

Divi 

Divi, güçlü ve son derece özelleştirilebilir bir WordPress görsel olarak çarpıcı web siteleri oluşturmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış tema. Divi, herhangi bir kod bilmeden karmaşık düzenler oluşturmayı kolaylaştıran bir sürükle ve bırak sayfa oluşturucu sunar. 

Divi ayrıca çeşitli türde web siteleri oluşturmak için kullanılabilecek bir dizi önceden oluşturulmuş şablon ve modül sunar. Divi kadar hafif olmasa da GeneratePress veya Astra, web sitelerinin tasarımı üzerinde yüksek düzeyde özelleştirme ve kontrole ihtiyaç duyan kullanıcılar için onu iyi bir seçim haline getiren bir dizi gelişmiş özellik sunar.

Divi Gallery'ye buradan göz atın.

Son Düşünceler: Alın GeneratePress iç huzuru için

Daha önce bahsetmiş olsam da tekrar etmeliyim. GenratePress, dilimlenmiş ekmekten bu yana mevcut olan en inanılmaz şeylerden biridir. Söylediklerim, özellikle neyle uğraştığınızı tam olarak bilmeyebilecek yeni kullanıcılar için geçerlidir. WordPress adresinden özetlerini gönderebilirler.

Evet, GeneratePress diğer temalara kıyasla özellikle "süslü" görünmeyebilir, ancak iyi görünümden daha fazla fantastik performansa ihtiyacınız var. Performansı doğru bir şekilde elde ettiğinizde tasarımda daha sonra ince ayar yapabilirsiniz.

SSS Hakkında GeneratePress

GeneartePress ücretsiz bir tema mı?

Evet, GeneratePress adresinde ücretsiz bir tema olarak mevcuttur. WordPress.org tema dizini. adresinden indirebilirsiniz resmi WordPress Web sitesi veya doğrudan sizden WordPress gösterge panosu.

Nedir GeneratePress için kullanmak?

GeneratePress hafif WordPress basit bloglardan karmaşığa kadar çok çeşitli web siteleri oluşturmak için kullanılabilecek tema WooCommerce Siteler. Hızlı bir şekilde işlevsel bir web sitesi oluşturmak için sağlam bir temel sağlar.

Nedir GeneratePress Pro?

GeneratePress Pro, premium sürümüdür. GeneratePress Ücretsiz sürümde bulunmayan ek özellikler ve işlevler sunan tema. Gelişmiş özelleştirme seçeneklerini, düzen denetimlerini ve site kitaplığı şablonlarını içerir. Pro sürümü ayrıca geliştiricilerin öncelikli desteğiyle birlikte gelir.

Ücretsiz kullanılması neden önerilmez? WordPress iş sitesi için temalar?

Ücretsiz WordPress temalar genellikle daha seyrek güncellenir, bu da onları güvenlik açıklarına veya diğer eklentiler ve yazılımlarla uyumsuzluk sorunlarına karşı daha savunmasız hale getirir. gibi premium temalar GeneratePress Pro, uzun vadede zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlayabilecek daha iyi destek, daha fazla özelleştirme seçeneği ve düzenli güncellemeler sunar.

Hangi web barındırıcısı için en iyisidir? GeneratePress?

GeneratePress herhangi biriyle kullanılabilir barındırma sağlayıcısı bu destekler WordPress. Bununla birlikte, bazı ana bilgisayarlar şu amaçlar için daha iyi optimize edilmiştir: WordPress ve daha iyi performans ve güvenlik özellikleri sunar. Önerdiğimiz barındırıcılar şunları içerir: WP Engine, Kinsta, ScalaHosting arayanlar için Yönetilen WordPress hosting; buna karşılık Hostinger ve TMD Hosting harika bütçe çözümleri sunar.

Yazarın fotoğrafı

Timothy Shim Tarafından Hazırlandı

Continue Reading