Ana Sayfa / mal / Web Araçları / İş Akışı Otomasyonu için 8 Zapier Alternatifi

İş Akışı Otomasyonu için 8 Zapier Alternatifi

Zapier, uygulamalar arasında verileri entegre eden ve senkronize eden iş akışı otomasyonudur. İhtiyacınız olan şey Zapier'de yoksa, işte alternatifler.

İnsanlar zamanla ilerler, teknoloji de öyle; bu, artan otomasyona, daha yüksek üretkenliğe ve büyük ölçüde uygulamalara dayanan işbirliğine yol açtı. Kuruluşların, gerçekten önemli olan şeylere odaklanabilmeleri için çalışanları sıkıcı görevlerden kurtarmak için verimliliği en üst düzeye çıkarmak için farklı uygulamaların birbirleriyle konuşmasını ve tekrarlayan görevleri otomatikleştirmenin bir yoluna ihtiyacı var. 

İş akışı otomasyonu ve entegrasyon platformları, uygulamalar arasında verileri entegre eder ve senkronize eder. Zapier onlardan biri 5,000'den fazla uygulama bağlantısı otomatik olarak, böylece iş akışlarınızı buna göre otomatikleştirebilirsiniz. Zapier, zaman kazandıran ve güçlü iş akışı otomasyon özellikleriyle başlı başına bir başvuru platformu olsa da, birkaç Zapier alternatifi onlara paralarının karşılığını veriyor. 

Dikkate Alınacak En İyi Zapier Alternatifleri

  1. Workato – Genel olarak en iyi Zapier alternatifi
  2. Outfunnel – Satış ve pazarlama için en iyi Zapier alternatifi
  3. IFTTT – Mobil cihazlarda lider kodsuz otomasyon platformu
  4. Microsoft Power Automate – Diğer Microsoft hizmetlerine bağlantıları otomatikleştirme
  5. Yapın – Teknoloji meraklısı kullanıcılar bunu kendi beğenilerine göre bulacaklar
  6. cloudHQ – Buluttaki G-Suite ürünleri için
  7. Easyflow – Daha yüksek verimli iş akışları için
  8. Uncanny Automator – Şunlar için en iyi kod otomasyon eklentisi: WordPress

1. İşkence

Workato, genel olarak en iyi Zapier alternatifinizdir
Workato, genel olarak en iyi Zapier alternatifinizdir 

2013 yılında Alexey Timanovskiy, Dimitris Kogias, Gautham Viswanathan, Harish Shetty ve Vijay Tella tarafından kurulan, çalışma ABD, Kaliforniya'da üssü var. Workato, işi otomatikleştirir ve iş akışlarını kolaylaştırmak için bulut uygulamaları arasında kritik iş entegrasyonları oluşturur. %100 bulutta yerel olan Workato, anında devreye alma ile bir ay içinde %78'ini hayata geçirdi.  

Workato Neden Genel Olarak En İyi Zapier Alternatifidir?

Workato, minimum düzeyde/hiç kodlama gerektirmeden kurumsal düzeyde entegrasyonlar sağlamayı amaçlar. Sloganı, yeni nesil Hizmet Olarak Entegrasyon Platformu olmaktır (iPaaS) azaltmak operabölgesel ayak izi ve genel maliyetler. Zapier's Zaps'e benzer şekilde, tarifler Workato's'u yönlendirir operationlar; bunlar genellikle tetikleyicilere dayalı olarak iş akışlarını otomatikleştiren bir talimat setidir. Her tarifin, diğer uygulamalara veya tariflere bağlantıya izin veren bir REST uç noktası vardır.

Workato'nun bir mevcut topluluk kitaplığı kategorilere göre düzenlenmiş tariflerle dolu, bu da göz atmayı kolaylaştırıyor. Veya Workato'nun bağlayıcı SDK'sı aracılığıyla özel tariflerinizi oluşturabilirsiniz; onlar sadece sahibine açıktır. Yerleşik çoğaltma özelliği, iş çoğaltması olmamasını sağlar. 

Workato şu anda 1,000'den fazla konektöre sahiptir ve 1,000'den fazla konektörle entegre edebilirsiniz. SaaS uygulamalar, veritabanları, AI hizmetleri, API'ler ve diğerleri. 500,000'den fazla topluluk üyesi tarafından paylaşılan 70,000'den fazla önceden oluşturulmuş tarifleri var. 

Ayrıca, merkezi bir yönetici konsolu ile sektör lideri güvenlik ve yönetişimleriyle tanınırlar. Ve yardıma ihtiyacın olursa, onların kapsamlı dokümantasyon faydalı. 

Workato'nun Maliyeti Ne Kadar?

Workato'nun fiyatlandırması basittir. Size birden fazla kullanıcının tarifleri oluşturması, paylaşması, test etmesi ve çalıştırması için bir işbirliği alanı sağlayan bir Workato Workspace paketi satın alabilirsiniz (sınırsız uygulama, sınırsız bağlantı ve sınırsız kullanıcı). Ya da tarifleri tek tek veya paketler halinde (10, 25, 50 ve 100) satın alabilirsiniz. Her ikisi de bir teklif için onlarla iletişim kurmanızı gerektirir. 

2. Huni

Outfunnel, satış ve pazarlama için en iyi Zapier alternatifidir.
Outfunnel, satış ve pazarlama için en iyi Zapier alternatifidir.

Dış tünel 2018 yılında Andrus Purde, Andris Reinman ve Markus Leming tarafından kurulmuştur. Tallinn, Estonya'da bulunan bir üs ile pazarda nispeten yeni olan şirket, şu anda dünya çapında 1,000'den fazla şirkete hizmet vermektedir. Outfunnel, küçük ve orta ölçekli işletmelerin satış ve pazarlama verileriyle ilgili silo sorunlarını çözmeyi hedefler.

Outfunnel'i Zapier'e Alternatif Yapan Nedir?

Outfunnel, satış ve pazarlama araçlarınız ile CRM sisteminiz arasındaki boşluğu kapatır. İşletmeler genellikle verimsiz ve yavaş veri alımı ve senkronizasyonu nedeniyle başarısız olur. Outfunnel, popüler CRM'lerle (Salesforce, Pipedrive, Airtable, Hubspot, ve Copper), böylece kişi listeleriniz ve pazarlama etkileşimi verileriniz 24/7 alakalı ve güncel kalır.

Kampanyalarınızı bir kez yapılandırın, kampanyalar CRM'deki en son veri değişikliklerinden otomatik olarak yayınlanır. Müşteri adaylarınızın ziyaret ettiği sayfaları, daha iyi müşteri adaylarını nitelendirmek için CRM'de oturum açtıklarından takip edebilirsiniz. Outfunnel'ı CRM ve web formlarınızı bağlamak için de kullanabilirsiniz, böylece tüm form gönderimleri otomatik olarak CRM'nizle senkronize edilir.

Outfunnel, CRM kişilerinize pazarlama e-postaları oluşturmanıza ve göndermenize olanak tanıyan basit bir pazarlama otomasyonu özelliğine sahiptir; bu e-posta etkileşimleri, eyleme geçirilebilir sonuçlar elde etmek için CRM'nize kaydedilir. Örneğin, şuradan senkronize edebilirsiniz: MailChimp veya sorunsuz bir iş akışı için CRM'inizle Aktif Kampanya. 

Outfunnel'in entegrasyon listesi Zapier ile karşılaştırılamazken, iş akışlarınızı güçlendirmek için satış ve pazarlama uygulamalarını birbirine bağlarken ciddi bir rakiptir. 

Outhunnel'in Maliyeti Ne Kadardır?

Outhunnel'ın fiyatlandırma ayda 6 dolardan başlar, yıllık olarak faturalandırılır ve rekabetçidir. Aylık 49 ABD doları olan Büyüme planları (aylık veya yıllık olarak faturalandırılır), sınırsız uygulama bağlantısına sahip en popüler plandır. Emin değilseniz, 14 günlük ücretsiz denemelerini kredi kartı gerekmeden deneyebilirsiniz. 

3. IFTTT

IFTTT mobil cihazlarda lider kodsuz otomasyon platformudur.
IFTTT mobil cihazlarda lider kodsuz otomasyon platformudur. 

Altyazı: IFTTT mobil cihazlarda lider kodsuz otomasyon platformudur. 

Merkezi Kaliforniya, ABD'de, IFTTT Linden Tibbets, Alexander Tibbets, Jesse Tane ve Scott Tong tarafından 2010 yılında kuruldu. Koşullu programatik ifadenin kısaltması 'Eğer Bu, O Zaman,' IFTTT otomasyonu tetiklemek için uygulamaları ve cihazları birbirine bağlayan bir yazılım platformudur. IFTTT Dropbox, Google, Slack gibi büyük isimlere sahip, Alexa, iRobot, Spotify ve diğerleri müşteri olarak.

Is IFTTT Zapier'den Daha mı İyi?

Entegre ve bağlantılı hizmetlerden yararlanmak isteyen bireyler veya küçük işletmeler için ücretsiz bir plan vardır. Ayrıca, web tabanlı görevleri otomatikleştirmek için bir web hizmeti ve bir mobil uygulama mevcuttur. Zapier'in aksine, IFTTT çalışır applet'ler; iş akışlarını düzene sokmak ve özelleştirmede daha fazla esneklikle uyumluluğu geliştirmek için uygulamaları veya cihazları birbirine bağlarlar. 

Uygulamalarına göz atın; olası tetikleyiciler ve eylemler listesiyle birlikte her hizmeti, cihazı veya uygulamayı göreceksiniz. Bu nedenle, e-posta otomasyonu ile ilgileniyorsanız, 'email' yazın ve mevcut tüm çeşitli e-posta otomasyonunu göreceksiniz. Zapier gibi, IFTTT az kodlu yolları vurgular. 

Ancak, 25 milyon kullanıcı, binlerce geliştirici ve 700'den fazla hizmetten oluşan ekosistemlerini kodlamak ve bunlardan yararlanmak isterseniz geliştirici araçları sağlarlar (bu platforma erişmek için en yüksek plana ihtiyacınız olacak). IFTTT sorunsuz çalışırssly sosyal medya uygulamalarıyla, böylece onları her yerde yayınlayabilir, tweetleyebilir ve görebilirsiniz. 

Eğer müzikle ilgileniyorsan, IFTTT Music, Sonos, Spotify, SoundCloud ve diğerleri gibi müzik uygulamalarınızla entegre olacak uygulamalara sahiptir. Ayrıca iRobot gibi akıllı ev cihazlarınızla da uyumludur. Ek olarak, verileri sistemler arasında senkronize etmek için sesli yardımcınızı kullanabilirsiniz. Zapier entegrasyon sayısında öne çıksa da, IFTTT etkileyici bir aralık sağlar. 

Fiyatı Ne Kadar IFTTT?

IFTTTücretsiz plan beş uygulama ile işleri başlatmaya yardımcı olur. Ancak, büyük hedefliyorsanız ve sınırsız uygulamaya ihtiyacınız varsa, Pro+ planlarına ayda 5 ABD Doları'na bakın. Pek çok gelişmiş özelliğin ve geliştirici araçları platformunun keyfini çıkardığınız düşünülürse, çok uygun bir rakam.

4. Microsoft Güç Otomatikleştirme

Microsoft Power Automate, diğer Microsoft hizmetlerine bağlantıları otomatikleştirmek için mükemmeldir.
Microsoft Power Automate, diğer Microsoft hizmetlerine bağlantıları otomatikleştirmek için mükemmeldir.

Daha önce Microsoft Flow olarak biliniyordu (2016'da piyasaya sürüldü), Microsoft Güç Otomatikleştirme Microsoft Power Platform ürün serisinin bir parçasıdır. 2019'da Microsoft, tekrarlayan görevleri ve kağıtsız işlemleri kolaylaştıran ek özelliklerle Microsoft Power Automate adını değiştirdi.

Neden Microsoft Power Automate?

Bulut tabanlı Microsoft Power Automate, uygulamalar ve hizmetler genelinde zaman alan görevleri ve süreçleri otomatikleştirmenize yardımcı olan bir hizmettir. Görevlerinizi kolaylaştırmak için otomatik iş akışlarını analiz eder ve oluşturursunuz. Geliştiriciler için, İşlevler, Uygulama Hizmeti ve Mantık Uygulamaları gibi Azure hizmetlerinden yararlanmak için otomasyon özelliklerini genişletebilir ve geliştirebilirsiniz. 

Microsoft Power Automate, düşük kodlu ve yüzlerce önceden oluşturulmuş bağlayıcıyla sürükle ve bırak yöntemini kullanır. AI Builder, daha akıllı otomasyon sağlar. Power Automate'i çoğu cihazda, tarayıcıda ve mobil cihazda (iPhone, Android ve Windows Phone) çalıştırabilirsiniz. 100'den fazla var kutudan çıkan veri kaynakları ve sayma (SharePoint, OneDrive, Google Drive, Facebook, Twitter, Mailchimp, SalesForce ve daha fazlası).

Daha yaygın senaryolar için önceden oluşturulmuş akışlara sahip şablonlar vardır. Bu nedenle, hızlı sonuçlar için bunları kullanın. Veya koşullu iş akışlarını iş senaryolarınıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Diğer Microsoft hizmetleriyle sorunsuz bir bağlantıya ihtiyacınız varsa Microsoft Power Automate tam size göre.  

Microsoft Power, Maliyeti Ne Kadar Otomatikleştiriyor?

Power Automate'in planları aboneliğe dayalıdır veya kullandıkça ödersiniz. Emin değilseniz, ücretsiz planlarını sınırlı kullanıcı haklarıyla kullanabilir veya 90 günlük ücretsiz deneme sürümüne kaydolabilirsiniz. Ücretli planlar, bir Azure aboneliği ile genel yönetici veya faturalama yöneticisi rolleriyle Microsoft 365 yönetim merkezine erişim gerektirir.

5. Yap (Eski adıyla Integromat)

Teknoloji meraklısı kullanıcılar, beğenilerine göre Make bulacaktır.
Teknoloji meraklısı kullanıcılar, beğenilerine göre Make bulacaktır.

2016 olarak, Yap (eski adıyla Integromat) Tomáš Schel, Roman Bršlica, Ondřej Gazda, Pavel Duras, Patrik Šimek ve Michal Toman tarafından kurulmuştur. Çek Cumhuriyeti, Prag'ın teknoloji merkezinde bulunan Make, herkesin görevlerden ve iş akışlarından uygulamalara ve sistemlere kadar tasarlamasını, oluşturmasını ve otomatikleştirmesini sağlayan öncülerden biridir; Bu, 500,000'den fazla kullanıcısı ile belirgindir.

Make Like Zapier mi?

Make, her yerde bireylerin ve kuruluşların, kodlamaya gerek kalmadan süreçleri otomatikleştirmek için özel çözümler oluşturmasına olanak tanır. Make, kullanıcılarını Maker olarak kabul eder ve uygulamaları bağlamak ve senaryo adı verilen iş akışları oluşturmak için sürükle ve bırak oluşturucuları aracılığıyla yenilik yapmalarını ve otomatikleştirmelerini sağlar. Görsel senaryolara dayalı iş akışları oluşturmak, karmaşık sorunların çözülmesine yardımcı olur. 

binin üzerinde var önceden oluşturulmuş uygulamalar kaldıraç yapabilirsiniz. Veya Make'ın HTTP uygulaması aracılığıyla herhangi bir genel API'ye bağlanabilir ve herhangi bir harici web hizmetinden iş akışınızı tetikleyebilirsiniz. İşlevlerinizi genişletmek için Make'ın kodsuz araç setinden yararlanın. Herhangi bir boşluk bulmak için bir iş akışı yürütmesinin her adımını kontrol edebilirsiniz.

Teknolojiden anlayan kullanıcılar, Make'ın güçlü otomasyon özelliklerinden etkilenecek. Yeni başlayanların Make'a alışması biraz zaman alsa da, aracın son derece görsel arayüzü, basit iş akışlarından daha karmaşık kurumsal düzeydeki iş süreçlerine kadar her şeyi oluşturmanızı sağlar. 

Diğerleri gibi, var önceden oluşturulmuş iş akışı şablonlarıveya yenilerini oluşturabilirsiniz. 

Fiyatlandırma Yap

teklifler yapmak sonsuza dek özgür plan bu, 1000'den fazla uygulamaya ve sınırsız kullanıcıya, ancak yalnızca iki aktif senaryoya erişmenizi sağlar. En popüler planları, yıllık faturalandırılan ayda 16 ABD doları olan Pro planıdır; sınırsız sayıda aktif senaryo elde edersiniz.

6. bulutHQ

cloudHQ, buluttaki G-Suite ürünleri için mükemmeldir.
cloudHQ, buluttaki G-Suite ürünleri için mükemmeldir.

San Francisco, California merkezli, bulutHQ 2011 yılında Senad Dizdar tarafından kurulmuştur. cloudHQ, e-posta üretkenliği iş akışı çözümleri ve bulut senkronizasyonu ve yedekleme çözümlerinde uzmanlaşmış bir çevrimiçi hizmettir. Dünya çapında 5 milyondan fazla kullanıcısı olan e-posta yönetim araçları, kullanıcıların iş yerinde daha verimli olmalarını sağlar.

Neden cloudHQ Zapier'e Bir Alternatif?

cloudHQ uzmanlığı Gmail Verimlilik Araçları. 30'dan fazla Gmail üretkenlik aracı var. İşbirliğini geliştirmek ve ücretsiz bir e-posta izleyici ile takip etmek için e-postaları paylaşır ve etiketlersiniz. Ayrıca cloudHQ, gerçek zamanlı veri koruması sunar veups buluttaki tüm verilerinizin

cloudHQ, farklı platformları ve hizmetleri entegre eder, böylece verileriniz her zaman senkronize olur. Bu nedenle, Google Workspace kullanıyorsanız personeliniz Evernote ve Dropbox, ancak iş ortaklarınız proje yönetimi için CRM için Salesforce ve Basecamp kullanıyor, cloudHQ bu bulut uygulamalarının birbiriyle senkronize olmasını sağlıyor, böylece veri kaybı yaşamazsınız ve gelişmiş üretkenliğin keyfini çıkarırsınız.

Tüm iletişimler şifrelenir SSL. Ayrıca cloudHQ, Google Docs, Box, Basecamp ve Dropbox'a bağlanırken endüstri standardı OAuth şifresiz yetkilendirme protokolünü kullanır (şifrelerinize erişimleri yoktur). Verilerinizin bir kısmını önbelleğe alsalar da, dosyalarınızı sunucularında kalıcı olarak depolamadıkları için bu yalnızca geçicidir.

cloudHQ Ücretsiz mi?

cloudHQ'lar ücretsiz plan tüm ücretsiz bulut hizmetlerini senkronize eder ancak maksimum 100MB dosya boyutuyla aktarımları azaltabilir. Tüm bulut hesapları için sınırsız yedekleme ve senkronizasyonun keyfini çıkarmak için, ek kullanıcılar için yılda 399 ABD Doları ile üç kullanıcı için yıllık 79 ABD Doları olan İş planlarına bakmanız gerekir. Kredi kartı gerekmeden 15 günlük ücretsiz denemelerini keşfedebilirsiniz. Ancak, 2 GB'de aktarılan veri miktarının bir sınırı vardır. 

7. Easyflow.io

Easyflow.io, daha yüksek verimli iş akışları sağlar.
Easyflow.io, daha yüksek verimli iş akışları sağlar.

2018'de Sidney, Yeni Güney Galler'de bir üsle piyasaya sürüldü, Easyflow.io güçlü ve verimli bir otomasyon ve bilgi görselleştirme aracıdır. Uygulamaları birbirine bağlar, verileri analiz eder ve otomatik iş akışları oluşturmanıza olanak tanır. 

Neden Easyflow.io?

Easyflow'un iş akışı görsel tasarımcısı, hiçbir işlem gerektirmeyen bir sürükle ve bırak çözümüdür. kodlama becerileri gereklidir. Verilerinizi farklı kaynaklardan tek bir yere yerleştirerek görselleştirdiğiniz şeyi yürütür ve ardından sonuçları bir bakışta görmeniz performansı artırmanıza yardımcı olur. Daha hızlı analiz için görsel tasarımcıya dönüştürme mantığını da uygulayabilirsiniz. 

Herhangi bir veri kaynağı için bir veri hattı kurun, daha doğru analitik için veri yükleyin ve işletmeye geri senkronize edin. İş zekası ve analitik araçlarla sorgular yapabilir ve ilgili verileri kolayca sindirilebilir biçimlere dönüştürebilirsiniz. Ayrıca, verilerinizi herhangi bir raporlama aracına, veri ambarına veya veritabanına otomatik olarak gönderilecek şekilde yapılandırın. Tek kelime – verimli.

1000'den fazla önceden oluşturulmuş konektörleri aracılığıyla birçok veri kaynağına sahiptirler (WordPress, Asana, OneDrive, Facebook, Google E-Tablolar ve daha fazlası). HTTP/SOAP ve JSON modülleri sayesinde neredeyse tüm web servislerine kodlama yapmadan bağlanabilirsiniz.  

Otomasyon adımlarının sayısını sınırlayan bazılarının aksine, Easyflow size gelişmiş iş akışları oluşturma konusunda serbestlik verir.  

Easyflow Ne Kadar?

En popüler plan, aylık 129$'dan başlayan, yıllık faturalandırılan veya aylık 161.25$'lık sınırsız akış ve 75,000 kredi/ay ile başlayan Ekip planıdır. Easyflow'un fiyatlandırma planları kredilerle çalışın, böylece kullandığınız kadar ödersiniz. Nihai kredi hesaplaması, iş akışı süresine, yanıt süresine ve aktarılan, işlenen ve depolanan verilerin boyutuna dayanır. Ücretsiz sonsuza kadar plan size ayda 300 kredi verir.

8. Tekinsiz Otomatör

Uncanny Automator, en iyi kod otomasyon eklentisidir. WordPress.
Uncanny Automator, en iyi kod otomasyon eklentisidir. WordPress.

Tekinsiz Baykuş tarafından inşa edilmiş, esrarengiz otomat ücretsiz güçlü WordPress diğer eklentiler ve web uygulamaları ile bağlantıya izin veren eklenti. Bugüne kadar, çoğu beş yıldız derecelendirmesi alan 10,000'den fazla aktif kurulum var.   

Neden Uncanny Automator?

Uncanny Automator, WordPress kodlama gerektirmeyen site. Bu listedeki diğerleri gibi, Uncanny Automator da tetikleyiciler ve eylemler içeren tarifler üzerinde çalışır. Bir tetikleyicinin koşulları karşılandığında, Uncanny Automator işleri hareket ettirir. Herhangi bir etkinlik WordPress sitesi (yeni iletişim formu gönderimi), farklı bir eklenti veya harici uygulama ile bağlantı kurmak için bir eylemi tetikleyebilir.

Uncanny Automator'ın editörü basittir; eylemleri başlatmak için herhangi bir tetikleyici kombinasyonunu seçin. 100'den fazla bağlayabilirsiniz WordPress eklentiler ve üçüncü taraf uygulamaları 400'den fazla tetikleyici ve eylem kullanarak. Ücretsiz sürüm, aşağıdakiler için 250'den fazla otomasyon tetikleyicisini ve eylemini destekler. listelenen eklentiler

Bağlayabilirsiniz WordPress eklentileri, WordPress mevcut tarifler aracılığıyla siteler ve harici uygulamalar. Ayrıca, işlevleri ve özellikleri genişletmek için özel iş akışlarınızı oluşturun. WordPress otomatik pilotta çalışacak site.

Uncanny Automator Ücretsiz mi?

Ücretsiz bir sürümü mevcut. Ancak Uncanny Automator, daha fazla özellik ve entegrasyon içeren ücretli planlar sunar. Yılda 249 ABD doları olan İş planı, on site ve site sitesi tarifleri dahil en popüler olanıdır. 

Neden Zapier Alternatifine İhtiyacınız Var?

Zapier, farklı iş ve üretkenlik uygulamalarını kodlama bilgisi olmadan birbirine bağlamak için otomatik eylemler oluşturmak için güçlü ve harikadır. Ayrıca, çok adımlı otomasyona sahip tonlarca uygulamayı destekler. Birçoğu ücretsiz sürümünü iyi bir başlangıç ​​olarak görecektir. Bununla birlikte, bazıları Zapier'i özellikle teknoloji konusunda bilgili olmayan insanlar için karmaşık buluyor. 

Gelişmiş özellikler daha pahalı planlarda mevcuttur ve sonsuza kadar ücretsiz plan sınırlıdır (yalnızca tek adımlı zaplar). Ayrıca, bazıları Zapier'i işlerine uygun bulmayabilir.  

Yukarı tamamlayan

Pazar büyüyor, entegrasyon ve otomasyon çözümleriniz de öyle. Belirli bir alan için bir platform nişi veya çeşitli olanaklara sahip çok yönlü bir platforma ihtiyacınız olup olmadığı, mevcut ve gelecekteki iş ihtiyaçlarınıza bağlıdır. 

Yukarıdaki araçların kendi güçlü yönleri vardır ve şu veya bu şekilde farklılık gösterirler. İşletmeniz için en iyisinin ne olduğunu biliyorsunuz, bu nedenle yukarıdaki 8 Zapier alternatifine göz atın ve en iyisini belirleyin.

Daha Fazlasını Okuyun

Yazarın fotoğrafı

Madde Jason Chow

Continue Reading