Ana Sayfa / mal / Web Barındırma Kılavuzları / Ağ Çözümleri İncelemesi

Ağ Çözümleri İncelemesi

Şirket: Network Solutions

Geçmiş: 1979'da kurulan Network Solutions, DNS kayıt işinde faaliyet gösteren ilk şirketlerden biriydi. Öncelikle sistemlere odaklanan bir teknoloji danışmanlık şirketi olarak yola çıkmasına rağmen programlama hizmetleri, şirket hızla büyüdü ve 1997'de halka arz ederek diğer alanlara doğru genişledi. Bu Washington, DC metropol alanı kuruluşu, yıllar içinde çok sayıda satın almanın üstesinden geldi; en son 2011'de Web.com tarafından satın alındı; 405 milyon dolar ve 18 milyon hisse.

Başlangıç ​​fiyatı: $ 3.79 / ay

Para birimi: USD

Çevrimiçi ziyaret edin: https://www.networksolutions.com/

İnceleme Özeti ve Puanlamalar

1.5

Network Solutions eskiden mükemmel bir tek noktadan web servis sağlayıcısıydı. Ne yazık ki, 2011'de Web.com'un şirketi devralmasından sonra işler iyi gitmez. 

Ağ Çözümleri Alternatifleri

Uygun fiyatlı ve güvenilir bir seçenek arayan aşağıdaki barındırma çözümlerini öneriyoruz.

Web HostEn Ucuz PlanYenileme ücretiÜcretsiz Alan Adı?Ücretsiz Site Geçişi?Barındırılan SitePara İade DenemesiDaha Fazla BilgiŞimdi Sipariş
Hostinger$ 1.99 / ay$ 3.99 / ayYok hayırEvet130 GünHostinger İncelemesiÖn Onay Hostinger
InterServer$ 2.50 / ay$ 7.00 / ayYok hayırEvetSınırsız30 GünInterserver DeğerlendirmeInterServer'ı Alın
A2 Hosting$ 2.99 / ay$ 10.99 / ayYok hayırEvet1HerzamanA2Hosting DeğerlendirmeÖn Onay A2 Hosting
GreenGeeks$ 2.95 / ay$ 10.95 / ayEvetEvet130 GünGreenGeeks İncelemesiÖn Onay GreenGeeks
TMD Hosting$ 2.95 / ay$ 4.95 / ayEvetEvet160 GünTMD Hosting DeğerlendirmeTMD Hosting'i Alın
InMotion Hosting$ 2.29 / ay$ 8.99 / ayEvetEvet290 GünInMotion Hosting İncelemesiÖn Onay InMotion Hosting
ScalaHosting$ 3.95 / ay$ 6.95 / ayEvetEvet130 GünScalaHosting İncelemesiScalaHosting'i Alın
BlueHost$ 2.95 / ay$ 9.99 / ayEvetEvet130 GünBlueHost İncelemesiBlueHost'u Alın
HostPapa$ 2.95 / ay$ 9.99 / ayEvetEvet130 GünHostPapa İncelemesiHostPapa'yı Alın

Ağ Çözümleri Ürünleri

Network Solutions, alan adı tescil hizmetleriyle en çok tanınmasına rağmen, web sitesi geliştirme, çevrimiçi pazarlama hizmetleri de dahil olmak üzere sayısız web hizmetleri sunmaktadır. e-posta barındırma çözümleri, ve web hosting hizmetleri.

Alan Adı Tescili

Tam ölçekli etki alanı barındırma hizmetleri, standart .com, .net ve .biz uzantıları, ayrıca devlet ve ülkeye özgü kaynak uzantıları gibi 50 farklı uzantı seçenekleri sunar.

Ölçeklendirilebilir fiyat tablosu sunuyor alan adı kayıtları 100 yıllık kayıt yoluyla bir yıllık bir süre kadar kısa bir süre için - daha uzun kayıt süreleri için fiyat indirimleri verilir. .biz, .com ve .info gibi bazı uzantılar, yıllık pakete bir yıllık kayıtla ücretsiz olarak gelir, ancak elbette diğer ücretler ve masraflarssoalıntı

Email Çözümleri

Network Solution'ın e-posta çözümleri, tek sahipli şirketten kurumsal şirkete ve herkes arasında herkesin ihtiyaçlarını karşılamak için gerçekten ölçeklenebilir.

En temel düzey olan Profesyonel E-posta, 25 GB bulut depolama hesap başına, spam ve virüs koruması, internet bağlantısı üzerinden erişim ve ayda yalnızca 1.75 ABD doları ücret karşılığında en sevdiğiniz e-posta istemcisiyle uyumluluk. Orta katman seçeneği olan Professional Email Plus, paylaşılan takvimlerle 80 GB bulut depolama alanı sağlar; görevler; ve kişiler, paylaşılan belge yönetimi ve hasslNetwork Solutions'ın yönetilen sunucularıyla ayda posta kutusu başına 4.99 ABD doları gibi düşük bir fiyata e-ücretsiz yönetim. Ardından, Mobil E-posta, Network Solutions web postasına veya Outlook® e-postasına, takvimlerine ve kişilerine her zaman ve her yerde senkronize olabilir ve bunlara gerçek zamanlı erişim sağlayabilir. Üst düzey plan olan Microsoft® Hosted Exchange, posta kutusu başına aylık 9.99 ABD dolarından başlar ve eksiksiz bir Office Outlook® deneyimi, ActiveSync® ve BlackBerry® mobilite ile yerleşik iş sürekliliği ve felaket kurtarmayı destekler.

Web Tasarım

Web sitesi tasarımı alanında, Network Solutions birkaç seçenek sunar: bir web sitesi oluştur ve başlat sadece anlarda.

Yeni web sitesi tasarımınızı özelleştirebilir, mevcut sitenizi geliştirebilir veya benzersiz bir web sitesi oluşturabilirsiniz. logo uzman ekiple birlikte işletmeniz için tasarlayın.

Web Hosting

Ancak, her zaman olduğu gibi, asıl ilgim sağlayıcının barındırma yeteneklerinde yatıyor. Network Solutions'ın web sayfasına girdiğimde, anlaşılması kolay fiyatlandırma ve okunması kolay çözüm karşılaştırmaları ile hemen temiz bir arayüzle karşılaşıyorum. İki barındırma seçeneği görüyorum: bulut barındırma ve WordPress.

Bulut Barındırma

Ağ Çözümleri bulut barındırma planı
Bulut barındırma 4 pakette mevcuttur: Başlangıç, Temel, Profesyonel ve Premium.

Web barındırma kullanmaya yeni başlayanlar için, 3.79 web sitesi için 15 GB disk alanı ile aylık 1 ABD doları olan en düşük pakete gidebilirsiniz. Ayrıca 5 e-posta kutusu ve işletme LLC oluşumu elde edersiniz.

için kullanıyorsanız kişisel web siteleri, 9.96 web sitesi için 300 GB disk alanı ile aylık 3 ABD Doları tutarındaki Essential paketine gidebilirsiniz. 1000 e-posta kutusu, alan adı, SiteLock (Kötü amaçlı yazılım taraması) ve ayrıca işletme LLC oluşumunu içerir.

Profesyonel paket girişimciler ve serbest çalışanlar için idealdir. 34.95 web sitesi için sınırsız disk alanı ile aylık 10 dolardan başlar. Sınırsız e-posta kutusu, SiteLock Premium (Kötü amaçlı yazılım taraması ve otomatik kötü amaçlı yazılım temizleme) ve Essential paketinin aynı özelliklerini içerir.

İşletme sahibiyseniz, Premium paket en iyi seçiminizdir ve Profesyonel paketle aynı özelliklerle aylık 40.78 ABD dolarından başlar. Ayrıca, alabilirsiniz SSL hayatınızı kolaylaştıran sertifika.

WordPress Barındırma 

Network Solutions
 WordPress barındırma planı
Fiyat, aylık fatura tutarlarını yansıtır

Etki WordPress barındırma üç farklı düzeyde mevcuttur: Girişimciler, Büyüyen İşletmeler ve Profesyoneller.

Girişimci barındırma aylık sadece 7.99 ABD dolarından başlar ve 1 için hizmet verir WordPress alan. İsteğe bağlı 50 GB depolama alanı, 10 e-posta kutusu içerir bulut yedekleme ve ücretsiz etki alanı.

Büyüyen İşletme barındırma ayda 13.98 dolardan başlar ve 3 kişiliktir WordPress alan. 100 GB depolama, 25 e-posta kutusu, çoklu site yönetimi, isteğe bağlı bulut yedekleme, ücretsiz alan adı ve SSL.

Profesyonel barındırma aylık 18.98 ABD dolarından başlar ve 5 hizmet verir WordPress alan. 200 GB depolama, 50 e-posta kutusu, çoklu site yönetimi, isteğe bağlı bulut yedekleme, ücretsiz alan adı ve SSL.

Artıları: Ağ Çözümleri Hakkında Sevdiklerim

1. Büyümek için Oda; Anında Hesap Aktivasyonu

Benim düşünceme göre, Network Solutions, kuruluşların web sitelerini sağlam bir şekilde barındırmaları için ihtiyaç duydukları pek çok özelliği sunuyor gibi görünüyor.

Anında kurulum araçları, doğrulama, doğrulama ve diğer ön kurulum gerekliliklerini beklemeden hemen bir barındırma hesabına sahip olmak isteyen kullanıcılar için çok önemlidir. Temel barındırmadan gelişmiş veya gelişmişe kadar kolay ölçeklenebilirliği seviyorum VPS hosting aynı sağlayıcı içinde.

Eksileri: Ağ Çözümlerinde Sevmediğim Şeyler

1. Korkunç Sunucu Yönetimi ve Müşteri Hizmetleri

Ek olarak, korkunç sunucu yönetiminden başlayarak bazı önemli hizmet endişeleri vardır - geri dönüş eksikliği ile ilgili bilinen bir sorun vardır.ups ve sunucu yükseltmeleri.

Bunun ötesinde, Network Solutions, ana makineyi aşırı satmasıyla bilinir - ancak bunu yapanlar kesinlikle onlar değildir. Kuruluşun ne yazık ki müşteri hizmetleri konusunda çok kötü bir itibarı var - web'de arama yapın ve müşterilerin sürekli olarak yavaş yanıt süreleri ve etkisiz destek personeli hakkında şikayet ettiğini göreceksiniz.

Ağ Çözümleri barındırma hizmetleriyle ilgili son geri bildirimler
Network Solutions barındırma hizmetleriyle ilgili son geri bildirimler - sahnenin arkasında işler pek iyi gitmiyor gibi görünüyor (Kaynak).

2. Web 2.0 Devralma

Özellikle, Web.com 2011'teki devralma sırasında, Web.com, Network Solutions'ın orijinal personelinin yarısından fazlasını oluşturdu. Bu da, şikayetçi farelerin son birkaç yıldır neden sürekli olarak yükseldiğini açıklıyor.

Talihsiz bir durumdur, çünkü Network Solutions'ın barındırma ve diğer hizmetleri için bazı iyileştirici faktörler vardır - ancak bu durumda, olumsuzluklar pozitiflerden ağır basmaktadır. Web sitenizi başarılı bir şekilde çalıştırmak için en önemli şey, başarılı bir şekilde, güvenilir, tutarlı ve hızlı bir şekilde çalışır durumda tutmaktır - ve ne yazık ki, Ağ Çözümlerinin bu gereksinimleri karşılayabileceğinden emin değilim.

3. Çok Fazla Satış

Her ne kadar 99.9% çalışma süresine sahip olsa da, müşteri hizmetleri sorunları ve overselling Ev sahibi şirketin ihtiyaç duyduğu çok büyük sorunlardır.

Sorularınız varsa, kesinti süresinin yüzde 0.01'inde ne olur?

Veya web sitesi oluşturma aracı düzgün çalışmıyorsa ve sitenizi hiç kaldıramıyorsanız - size kim yardımcı olacaktır? Gerek bir barındırma sağlayıcısı arayın Müşterilerinizin sizden beklediği aynı mükemmel müşteri hizmetini ve yanıt sürelerini sağlayan

kullanıcı Görüşleri

Aşağıdakiler WHSR ziyaretçi Barry Tuber. Barry'nin sitesi 209.17.116.160 IP altında Network Solutions'da barındırılan bir müşterisi var ve 17 Mart 2015'te bize gönderilen e-postası (düzenlenmemiş) aşağıdadır.

Ağ Çözümleri müşterimin sitesini kırdı ve düzeltemedi / düzeltemiyor.

Müvekkilim, bir Kar amacı gütmeyen, Windows tabanlı eski bir Ön Sayfa tabanlı siteye sahipti paylaşılan ana bilgisayar Network Solutions'ta, bir nedenden dolayı barındırma ücretleri 10 yıl önceden.

Onlara yeni bir tane inşa ettik. WordPress Network Solutions'a bunun kendi Windows ana bilgisayarlarında çalışıp çalışmadığını sorduğumda, "eminim", sonra "belki değil", sonra "dene ve gör", ardından "peki, bir siteye geçsen iyi olur" dediler. Unix ana bilgisayarı”, ardından “mevcut barındırma planından çıkmanıza izin vereceğiz”, ardından “mevcut barındırma planından çıkmanıza izin vermeyeceğiz, ancak 10 yıllık krediyi bir Unix planına geçirmenize izin vereceğiz” .

Bu yüzden müşteri Unix'i kabul etmeyi kabul etti, eski siteyi kopyaladık ve Network Solutions'dan Unix'e bir şey çevirmesini istedik. Geçen Çarşamba günü yapacaklarını söylediler ve siteden tamamen ayrılan bir şeyi değiştirdiler (çirkin bir 403 hata sayfasıyla). Öncelikle 24-48 saatinin etki alanı için çözüleceğini söylediler, daha sonra barındırma kurulumunda bir şeylerin kırıldığını ve 24-48 saatlerinde bize geri döneceklerini söylediler. Şimdi 6 gün sonra ve site hala bozuk.

Network Solutions'a ev sahipliği yapan son müşteriden önce bir sunucu, bir disk hatası ile aşağı indi. Site birkaç günlüğüne çökmüştü ve geri döndüğünde Network Solutions sadece eski bir yedeklemeden geri yükleyebiliyordu, böylece müşteri kredi kartı faaliyeti ve yeniden kopyalamak zorunda kaldığı ücretli işlemlerden bir gün fazlasını kaybetti. e-postaların, ya da bazı durumlarda tamamen kayboldu.

Herhangi bir müşterinin web sitelerini Network Solutions'ta barındırmasını önermiyorum ve asla tavsiye etmem.

*NS destek alanındaki biletin ekran görüntüsü (Barry tarafından gönderildi).

Karar: Ağ Çözümleri Barındırma Önerir miyim?

Cevap HAYIR - büyük bir hayır. Korkunç müşteri hizmetleri, güvenilmez barındırma sunucuları, saçma iptal politikası - Network Solutions kendinizi korumaktan kaçınmak istediğiniz tipik hosting şirketi.

Ağ Çözümleri Alternatifleri ve Karşılaştırmaları

Fark etmediyseniz, Ağ Çözümlerini önermiyoruz ve onlara 1.5 yıldız verdik. Bir dizi korkunç ticari uygulama nedeniyle WHSR tarihindeki en düşük puan alan şirketlerden biridir (bunun hakkında daha sonra).

Network Çözümleri düşünüyorsanız, tekrar gözden geçirmenizi şiddetle tavsiye ederim. Bunun yerine, kontrol edin GreenGeeks or HostPapa. Ağ Çözümlerine kıyasla sadece daha ucuz olmakla kalmazlar, aynı zamanda günümüzün ticari web siteleri için gerekli olan daha iyi hız ve güvenlik özellikleri sunarlar.

Niye ya GreenGeeks?

  • Çevre dostu -% 300 yeşil hosting (sektörün en iyisi)
  • Mükemmel sunucu performansı: Tüm testlerde A olarak derecelendirildi
  • Dört sunucu konumu seçimi
  • Kullanışlı ve yeni başlayanlar dostu
  • Paylaşılan barındırma ayda 2.95 ABD dolarından başlar (Mart 2022)
  • Daha fazla bilgi edinin GreenGeeks yorum or ziyaret etmek GreenGeeks

Niye ya HostPapa?

  • Sağlam sunucu performansı + iyi canlı sohbet desteği
  • İlk kez gelen müşteriler için ücretsiz site geçişi
  • Cömert sunucu kaynakları teklifleri
  • WHSR kullanıcıları özel %70 indirim alır - paylaşımlı barındırma ayda 2.95 ABD dolarından başlar (Mart 2022)
  • Daha fazla bilgi edinin HostPapa yorum or ziyaret etmek HostPapa

Daha Ucuz Barındırma Hizmetleri

Ayrıca, sıkı bir bütçeyle çalışıyorsanız, işte bir liste en ucuz web barındırıcıları (aylık 5 ABD doları) düşünebilirsiniz.

Web HostEn Ucuz PlanYenileme ücretiÜcretsiz Alan Adı?Ücretsiz Site Geçişi?Barındırılan SitePara İade DenemesiDaha Fazla BilgiŞimdi Sipariş
Hostinger$ 1.99 / ay$ 3.99 / ayYok hayırEvet130 GünHostinger İncelemesiÖn Onay Hostinger
InterServer$ 2.50 / ay$ 7.00 / ayYok hayırEvetSınırsız30 GünInterserver DeğerlendirmeInterServer'ı Alın
A2 Hosting$ 2.99 / ay$ 10.99 / ayYok hayırEvet1HerzamanA2Hosting DeğerlendirmeÖn Onay A2 Hosting
GreenGeeks$ 2.95 / ay$ 10.95 / ayEvetEvet130 GünGreenGeeks İncelemesiÖn Onay GreenGeeks
TMD Hosting$ 2.95 / ay$ 4.95 / ayEvetEvet160 GünTMD Hosting DeğerlendirmeTMD Hosting'i Alın
InMotion Hosting$ 2.29 / ay$ 8.99 / ayEvetEvet290 GünInMotion Hosting İncelemesiÖn Onay InMotion Hosting
ScalaHosting$ 3.95 / ay$ 6.95 / ayEvetEvet130 GünScalaHosting İncelemesiScalaHosting'i Alın
BlueHost$ 2.95 / ay$ 9.99 / ayEvetEvet130 GünBlueHost İncelemesiBlueHost'u Alın
HostPapa$ 2.95 / ay$ 9.99 / ayEvetEvet130 GünHostPapa İncelemesiHostPapa'yı Alın
Yazarın fotoğrafı

Madde Pui Mun Beh

Continue Reading