Ana Sayfa / mal / Web Araçları / Sucuri Web Sitesi Güvenliği Çözümü İncelemesi

Sucuri Web Sitesi Güvenliği Çözümü İncelemesi

Şirket: Sucuri

Geçmiş: Sucuri, web sitenizi virüslere karşı koruyan bir güvenlik paketidir. DDoS saldırılar veya bilgisayar korsanları. Ancak, freemium aracı diğerlerine kıyasla daha az kapsamlıdır. Rakipleri ücretsiz olarak sunarken bazı özellikler ödeme gerektirir.

Başlangıç ​​fiyatı: Ücretsiz - 9.9 $ / ay

Para birimi: USD

Çevrimiçi ziyaret edin: https://sucuri.net/

İnceleme Özeti ve Puanlamalar

4

Çoğu sıradan güvenlik eklentisinden farklı olarak, Sucuri Security uçtan uca bir hizmet olarak tasarlanmıştır, yani bir saldırı gerçekleşmeden önce sizinle ilgilenir, ayrıca bir şeyler ters giderse sorunları çözmenin en iyi yolu konusunda size tavsiyelerde bulunabilir. Kullanımı ücretsizdir ancak güvencede son noktayı arayanlar için premium özelliklere sahiptir.

Daha Fazla Bilgi:

 

Mesleki kariyerimin çoğunda "Kendi işine bak" sloganını defalarca tekrarladıktan sonra, işletmeleri her zaman odaklanmaya ve niş gereksinimleri uzmanların ellerine bırakmaya çağırdım.

Bugün Sucuri Güvenlik Çözümüne, özellikle de Sucuri'ye bakıyoruz. WordPress Tek bir pakette bir dizi güvenlik seçeneği sağlayan eklenti.

Sucuri'nin kendisi bir Delaware güvenlik şirketini kurdu zamanla gelişen ve dünya çapında dağıtılmış bir güvenlik uzmanları ekibi bulunduran. Güvenlik şirketleri gittikçe görece genç olmasına rağmen, internette yaşayan son teknoloji şirketler arasında müthiş bir itibar oluşturmuştur (mecazi anlamda).

Sucuri Security'yi tanımak WordPress Fişe takmak

Eklenti şurada bulunabilir: Wordpress eklenti veritabanı
Eklenti şurada bulunabilir: WordPress eklenti veritabanı.

Sucuri eklentisinin kurulumu diğerlerinden farklı değildir WordPress Eklenti. Eklenti panelinden bir arama yaparak bulunabilir veya doğrudan eklenti dizininize bir paket olarak yüklenebilir. Bundan sonra, etkinleştirilmesi ve ardından yapılandırılması gerekir.

Sucuri Güvenlik'in komuta merkezi, Kullanıcı Paneli, size büyük resim görünümünü verir. sitenizin durumu. Burada olacak liste ve günlük görüntüler Size son zamanlarda olanlardan tavsiyelere kadar her şeyi anlatıyorum.

Sucuri, web sitenizi saldırılardan korumak için harikadır.

Eklentinin yapacağı ilk şey, bir çekirdek bütünlük taraması sitenizin. Eklenti, orada hangi dosyaların olması gerektiğini ve kompozisyonlarını bilir; bu nedenle, .httaccess gibi herhangi bir site dosyasında kişisel olarak herhangi bir değişiklik yapmış olsanız bile, eklenti bir uyarı göster. Tüm bunları bilmekte fayda var ve herhangi bir değişikliğin sizin tarafınızdan yapıldığından eminseniz, uyarılar reddedilebilir.

Tarayıcı çalışır günlük, ve yapabilirsin zamanlamaları ayarla sizin için uygun olduğunda koşmak. Bu yararlıdır yapılandır ve unut görevi yalnızca bir kez performans göstermeniz gerekir.

Ayrıca okuyun

Sucuri Hardening Nasıl Çalışır?

sucuri-02
Sucuri sertleştirme seçenekleri, güvenlik açıklarının kaldırılmasına yardımcı olur.
Sucuri, trafiğinizi çalıştırmayı seçebileceğiniz kendi donanım güvenlik duvarına sahiptir.
Sucuri, trafiğinizi çalıştırmayı seçebileceğiniz kendi donanım güvenlik duvarına sahiptir.

Bunun dışında, eklentinin bir başka önemli kısmı da sitenizi güçlendirin, Sucuri "sertleştirme'. Bu, birkaç seçenek arasından seçim yapmanızı sağlar hangi güvenlik seviyesi belirli alanlarda beğenirsiniz.

Örneğin, trafiği Sucuri sunucusu üzerinden çalıştırmak ister misiniz? güvenlik duvarları? Güvenlik duvarı hizmeti gibi bazı seçeneklerin bir bedeli vardır.

Sucuri Barındırma

Yine de, günümüzde pek çok iyi web sunucusunun bu hizmetlerden bazılarını zaten güvenlik uzmanlarıyla ortaklaşa sunduğunu unutmayın.

Sucuri ortaklığı popüler hosting şirketleri gibi InMotion Hosting, A2 Hosting, GoDaddy, vb.

Bu konuda yeniyseniz ve hala iyi barındırma seçenekleri arıyorsanız, kapsamlı listemize göz atın. web host yorumları İlk.

Sucuri Post Hacking Seçenekleri

Posta korsanlığı seçenekleri de mevcuttur
Posta korsanlığı seçenekleri de mevcuttur

Sucuri Security'nin sunduğu bir özellik öne çıkmaktadır ve gerçek şu ki, eğer zaten problemlerle karşılaştım, sadece "oh oh, çok kötü" gitmez. Eklentinin bir bölümü vardır. önlemler listesi Bu, saldırıya uğradıysanız alınabilir. Örneğin, güvenlik anahtarlarını, şifreleri ve hatta tüm eklentileri sıfırlayabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi: Sucuri'nin nasıl temizlediğini öğrenin WordPress kesmek

Sucuri Fiyatları

Sucuri, freemium model üzerinde çalışıyor ve şu anda 2 ana hizmet sunuyor,

  • Sucuri Güvenlik Duvarı planları - başlangıç Ayda $ 10
  • Sucuri Web Sitesi Güvenliği platformu - baştan Ayda $ 16.67

Hizmet ve fiyat farkını öğrenebilirsiniz okuyun.

Sucuri şu anda 300,000'in üzerinde kurulu WordPress bazıları oldukça güçlü ve saygın olan siteler. Aslında, en başarılı olanlardan biri olan Yoast WordPress SEO eklentiler sitesini Sucuri ile korur. İThemes ve WPBeginner da öyle.

Sucuri – Tamamlandı web sitesi güvenliği, CDN, DDoS koruması.

Sonuç - Sucuri buna değer mi?

Dürüst olmak gerekirse, Sucuri Security'den geçtikten sonra WordPress, Şahsen biraz bunalmış hissediyorum. Tanınmış bir güvenlik şirketinden gelmesine ve kullanımı kolay bir ürün sunmasına rağmen, diğer bazı teklifler kadar kapsamlı görünmüyor.

Gerçek bir 'vay' faktörü yok.

Aslında, iyi bir bilgisayardan beklediğim bazı güvenlik özellikleri WordPress girişler için iki faktörlü kimlik doğrulama gibi güvenlik eklentisi eksik. Güvenlik Duvarı gibi diğer özellikler için ödeme yapılması gerekir ve Sucuri, aylık 10 dolardan başlayan fiyatlarla tam olarak en ucuzu değildir. Daha da kötüsü, diğer saygın şirketlerin bu hizmetlerden bazılarını ücretsiz olarak sunmasıdır.

Son olarak, bir güvenlik eklentisinin güncellemeler arasında bu kadar uzun süre kalmasından biraz rahatsızlık duyuyorum. İnceleme sırasında, eklentinin güncellenmesinin üzerinden 4 ay geçti (yukarıdaki ilk resme bakın). Bu, normal şeyler için o kadar önemli olmasa da, bir güvenlik eklentisi için ömür boyu olduğunu söyleyebilirim.

Daha fazlası için ziyaret edin: Sucuri Güvenliği WordPress Fişe takmak

FTC Açıklaması: WHSR bu web sitesinde listelenen araçlardan yönlendirme ücreti alır. Ancak görüşler, ne kadar ödediklerine değil, deneyimlerimize dayanmaktadır. Küçük işletmelerin ve bireylerin inşa etmelerine yardımcı olmaya odaklanıyoruz. bir işletme olarak web siteleri. Lütfen çalışmalarımızı destekleyin ve daha fazla bilgi edinin kazanç ifşa.

Yazarın fotoğrafı

Timothy Shim Tarafından Hazırlandı

Okuma tutun