Ana Sayfa / mal / eTicaret / Öğretici: Art Online Nasıl Satılır? Shopify

Öğretici: Art Online Nasıl Satılır? Shopify

Shopify kalbinde bir eTicaret platform. Bu, bundan faydalanabileceğiniz anlamına gelir. kendi çevrimiçi mağazanızı yaratınNe satmaya karar verirsen ver. Bu, sanatçıların kreasyonlarını dünyayla paylaşmaları için gereken zamanı azaltmak için birlikte çalışacakları ideal bir platform haline getiriyor.

Çevrimiçi bir mağazanın güzelliği, bir kez kurup yeni ürünler geldiğinde güncelleyebileceğiniz bir şey olmasıdır. Bu, sanatçıların da yarattıkları ürünler için teşhir alanları bulmak için zaman harcama ihtiyacını azaltır.

Hepsinden iyisi, o zamandan beri çevrimiçi mağazalar dijital dünyanın bir parçası, Shopify diğer birçok satış kanalına tek tuşla erişmenizi sağlayabilir.

Bir çevrimiçi mağaza kurma konusundaki endişeniz sadece teknoloji ise, endişelenmeyin. ile bir deneyim boyunca size rehberlik edeceğim Shopify tek bir kod satırı bilmeden kendi siber sanat mağazanıza nasıl sahip olabileceğinizi görmenizi sağlamak için.

İpucu: Ne satacağınızdan emin değil misiniz?

Etsy.com popüler bir çevrimiçi çarşı insanların benzersiz el yapımı el işleri veya eski eşyaları satmak ve satın almak için bir araya geldiği yer. Bu ürünler, takı, çanta, giyim, ev dekorasyonu ve mobilya, oyuncak, sanat ve el işi malzemeleri ve araçları dahil olmak üzere geniş bir kategori yelpazesine girer.

Çevrimiçi sanat mağazanızda ne oluşturacağınızdan ve satacağınızdan emin değilseniz, yüksek talep gören ürünleri aramak için Etsy web sitesi trafiğini analiz edebilirsiniz.

kullanma SEMrush Cadılar Bayramı kostümü, iPad kılıfları, gelinlikler, Noel ağaçlarının yüksek talep gören öğelerden bazıları olduğunu gördük (denemek SEMrush burada ücretsiz).

Ne kadar Shopify Eserleri?

kullanarak çevrimiçi mağazanızı oluşturun. Shopify
kullanarak çevrimiçi mağazanızı oluşturun. Shopify (Şimdi deneyin).

hakkında anlaman gereken ilk şey Shopify bir hizmet olmasıdır. Bir ürün satın almıyorsunuz ya da bir yazılım parçası için ödeme yapmıyorsunuz. Shopify tamamen işletme sahiplerinin dijital mağazalarını mümkün olduğunca verimli bir şekilde kurmalarına yardımcı olmakla ilgilidir.

Bu, şirketin müşterilerinin dünyadaki teknoloji konusunda en bilgili insanlar olmadığını anladığı anlamına geliyor. Shopify herkese basit bir şablon ve yapı taşları sistemi kullanarak çevrimiçi bir mağazayı bir araya getirmenin araçlarını sunar - Lego'nun nasıl çalıştığına benzer.

Shopify Ayrıca, müşterilerden hizmeti kullanmak için çok yüksek bir ücret almaz, ancak ayda sadece 29 dolardan başlayan uygun fiyatlar. İşletmeniz büyüdükçe daha fazla özellik kullanmanız gerekiyorsa fiyat artabilir. Bu bir kazan-kazan önerisi.

İlkini Kurmak Shopify mağaza

1. Bir Hesap Açın

Yapmanız gereken ilk şey, bir Shopify hesap. Bu, web sitelerini ziyaret etmek ve 'Ücretsiz Denemeyi Başlat' düğmesine tıklamak kadar basittir. Shopify tüm kullanıcılara 14 günlük ücretsiz deneme hesabı sunar. Girmeniz gereken tek şey bir e-posta adresi, şifre ve mağaza adıdır.

Ücretsiz deneme süresi boyunca çevrimiçi mağazanızı kurma sürecinin tamamını deneyimleyebilirsiniz, ancak sitenizi henüz açamaz veya onunla ürün satmaya başlayamazsınız.

Cevaplardan emin değilseniz "Atla" düğmesine basabilirsiniz.
Cevaplardan emin değilseniz "Atla" düğmesine basabilirsiniz.

Kayıt işlemini tamamladığınız anda, Shopify deneyiminize kısa bir soru-cevap oturumu ile başlayacak. Bunun için tasarlanmıştır Shopify mağazanızın nasıl olmasını istediğiniz hakkında biraz daha bilgi edinmek için.

Bu, sizi bir sonraki adıma götürecek ana bölümdür.
Bu, sizi bir sonraki adıma götürecek ana bölümdür.

Bu kısa anketi geçtikten sonra, odaklanmanız gereken bir sonraki alan ekranın tam ortasındaki alan. Mağazanıza ürün eklemenize, nasıl göründüğünü özelleştirmenize ve ardından alan adı elde edersiniz..

Alan adı, müşterilerin çevrimiçi mağazanızı ziyaret etmesi gereken genel adrestir. Bunu, insanların sizi çevrimiçi ortamda bulmasına olanak tanıyan dijital bir adres olarak düşünün.

Buradan başlayın > Kaydolmak için tıklayın ve bir Shopify online mağaza

2. Ürün Ekleme

İşte sanatınızla ilgili bilgileri doldurduğunuz sayfa.
İşte sanatınızla ilgili bilgileri doldurduğunuz sayfa.

Bu, heyecanlanmanız gereken bir bölüm - sanatınızın ilkini mağazaya eklemek! 'Ürün Ekle' düğmesine tıkladığınızda, ne satacağınızla ilgili ayrıntılı bilgi vermenizi sağlayacak bir forma yönlendirileceksiniz.

Yukarıdaki ekran görüntüsünde, ürün detay alanları için neler ekleyebileceğinizi göstermek için örnek metin doldurdum. Buraya girdiğiniz bilgiler sadece görüntüleme amaçlı değildir. Ürün türü, koleksiyonlar ve etiketler gibi alanlar, resminizi düzenlemenize yardımcı olabilir. Ayrıca müşterilerinizin çevrimiçi mağazanızda sanatı daha kolay bulmasına yardımcı olur.

Sayfadaki tüm gerekli ayrıntıları doldurduktan sonra, kaydet'i tıklayın ve satışa sunulan ilk öğenizin bir kaydını alacaksınız!

Derinlemesine okuyun Shopify inceleyin burada

3. Çevrimiçi Mağazanız için Tema Seçme

Çevrimiçi mağazanız için doğru temayı seçin.
Çevrimiçi mağazanız için doğru temayı seçin.

Ana sayfanızdan Shopify hesabı, işlemi başlatmak için 'Temayı Özelleştir'i tıklayın. Temalar, çevrimiçi mağazanız için kullanabileceğiniz önceden tasarlanmış şablonlardır. Bunun için zaman harcamak istemiyorsanız, sadece birini seç ve kullanmaya başlayın.

Çevrimiçi mağazanıza bu kişisel dokunuşu verebilmeniz için sizinkini özelleştirmenizi tavsiye ederim. Bir şablon seçmek için 'Ücretsiz temaları keşfedin' üzerine tıklayın. Bu, aralarından seçim yapabileceğiniz bir açılır tema galerisi görüntüler.

Bunların arasında ilerleyin ve daha fazla ayrıntı görmek için beğendiğinize tıklayın. Temayı beğendiyseniz, 'Tema kitaplığına ekle'yi tıklayın.

Daha fazlasını keşfedin ve görün Shopify temalar

4. Temayı Özelleştirin

Sanat mağazanızın görünümünü özelleştirebilirsiniz
Sanat mağazanızın görünümünü özelleştirebilirsiniz

Ana sayfaya geri döndüğünüzde, kullanmak istediğiniz temanın yanındaki 'Özelleştir'e tıklayın. Daha önce seçtiğiniz temalar, 'Tema Kitaplığı' başlıklı bölümde yer alacaktır. Bunu yapmak tema düzenleyiciyi açacaktır.

Bu, Ne Görüyorsun-Ne Alırsın (WYSIWYG) prensip. Microsoft Word gibi uygulamalar gibi, tasarım ekranı da sitenizi düzenlerken tam olarak nasıl görüneceğini size gösterecektir.

Nereye büyücü, metin, bölümleri nasıl yerleştireceğinizi seçebilir ve hatta ayrıntıları hemen aşağıya ayarlayabilirsiniz. Yazı boyutunu ve renk. Tasarım sürecinde kaybolmanın kolay olduğunu unutmayın, bu nedenle zamanınızı akıllıca harcayın ve mağazanızı tasarlamadan önce envanterinize ürün eklemeyi bitirin.

Tasarımı tamamladığınızda, 'Kaydet'e tıklayın.

5. Keşfetmek Shopify Özellikler

tarafından sunulan kullanışlı e-ticaret özelliklerinin listesi Shopify.
tarafından sunulan kullanışlı e-ticaret özelliklerinin listesi Shopify.

Şimdiye kadar size gösterdiğim şey, bir çevrimiçi mağazanın nasıl oluşturulacağının ve küçük düzenlemelerle ona nasıl ürün ekleneceğinin temelleri. Shopify tam bir e-ticaret platformudur, yani satış yapmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Satış süreci, sadece bir mağaza oluşturmaktan çok daha fazlasını içerir. Örneğin, müşterileriniz hakkında bilgi edinmek için analitikten faydalanabilir, sitenize daha fazla ziyaretçi çekmek için pazarlama kampanyalarını yönetebilir ve hatta indirimler oluşturabilirsiniz.

Bunlar sadece temel Shopify işlevler ve daha fazlasına ihtiyacınız varsa, mağazanızın sunduğu özellikleri geliştirmek için her zaman başka uygulamalar ekleyebilirsiniz.

hakkında daha fazla benzersiz özelliği keşfedin Shopify

6. Uygulamaları Kullanma

Shopify app store
Shopify uygulama mağazası (kaynak).

Hangi ekstra uygulamaların mevcut olduğunu görmek için sol gezinme menüsünden 'Uygulamalar'ı ve ardından' Shopify Uygulama mağazası'. Buradaki Uygulamalar, belirli işlevler eklemek için tasarlanmış küçük programlar veya komut dosyalarıdır. Shopify saklar.

Popülerliği nedeniyle, Shopify yeteneklerini genişletmek için birlikte çalışan büyük bir kullanıcı ve uygulama geliştirici ekosistemine sahiptir. Shopify. Örnek olarak, bir uygulama bulabilirsiniz. Spocket gibi sanatınızın nakliyesini halletmenize ve bunu Shopify mağaza. Hatta bir olmak için genişleyebilirsiniz. dropshipping işi. Sanatlarınızı dünya çapında kullanılan taşıyıcılarla göndermeyi tercih ederseniz, bir yol daha var. FedExUPS, USPS, DHL, Kanada Yazı vb. için gidebilirsiniz PH Çoklu Taşıyıcı Gönderi Etiketi Uygulaması.

Bazı uygulamaların kullanım için ek ücret ödemenizi gerektirebileceğini unutmayın. Fiyatlar, geliştiricinin bu uygulamalar için ne kadar ücret aldığına bağlıdır. bu Shopify App Market kapsamlıdır ve bir çevrimiçi perakendecinin isteyebileceği veya ihtiyaç duyabileceği hemen hemen her şeye sahiptir. Pazarlama faaliyetleri, nakliye veya daha pek çok konuda size yardımcı olacak uygulamalar bulacaksınız.

7. Satışları Sosyal Kanallara Genişletme

Shopify satış kanalınızı genişletmek için popüler sosyal platformlarla bağlantı kurmanıza olanak tanır.
Shopify satış kanalınızı genişletmek için popüler sosyal platformlarla bağlantı kurmanıza olanak tanır.

En güçlü özelliklerinden biri Shopify çevrimiçi mağazanızın yeteneklerini sitenin kendisinin ötesine genişletmenize izin vermesidir. Bu, satışları artırmak için diğer kanallardan yararlanabileceğiniz anlamına gelir - örneğin Facebook, Instagram, ya da Amazon.

Başka satış kanalları eklemek için 'Satış Kanalları'nın yanındaki' + 'işaretini tıklayın ve oradaki listeden seçim yapın. Bu, çevrimiçi mağazanızdan çok daha geniş bir kitleye ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Daha fazlasını bul - İşte örnekler Shopify sanat mağazaları

Çevrimiçi Sanat Satarken Bilmeniz Gereken 5 Şey

1. İnternetten Sanat Satarak Para Kazanabilirsiniz

Bu makaleye bir arama motoru aracılığıyla geldiyseniz, muhtemelen bu gerçeği zaten biliyorsunuzdur - evet, çevrimiçi sanat satarak para kazanabilirsiniz. Bu, çok sayıda dijital sanat galerisi ve zaten bunu yapan kişi tarafından kolayca görülebilir.

Aslında, çevrimiçi sanat satmak, yeni sanatçıların da başlaması için harika bir yoldur. Bu kanalın getirdiği avantajlar çok etkileyici olabilir. Örneğin:

  • Oyun alanını dengelemek - “Sanat sistemi” ile büyümediyseniz, doğru bağlantıları kurmadan bunu yapmak zor olabilir. Çevrimiçi sanat satmak, çalışmalarınızı potansiyel alıcılara daha kolay yerleştirmenize ve sergilemenize yardımcı olabilir.
  • Freedom - Belirli bir galerinin kurallarına ve kısıtlamalarına bağlı kalmak yerine, sanatınızı çevrimiçi satmak size daha fazla özgürlük sağlayabilir. Bu öğreticinin gösterdiği gibi, sizi bağlayan prangaları gevşetmek için kendi çevrimiçi sanat galerinizi kolayca oluşturabilirsiniz.
  • Erişiminizi genişletin - Berlin dünyanın sanat başkenti olarak bilinir, ancak küresel bir izleyici kitlesine erişiminiz olduğunda bu önemli mi? İsterseniz Berlin'i geçip Paris'e, New York'a ve hatta Asya'ya gidin - önemli olan dijital sanat galerinizi nasıl inşa ettiğiniz ve pazarladığınızla ilgili.

Bunlar, çevrimiçi sanat satmanın avantajlarından sadece birkaçıdır, ancak kolayca bir ton daha vardır.

2. İnternette Hangi Sanat Satılmalı?

Pek çok sanat türü olduğu için merak ediyor olabilirsiniz: "Peki ne tür bir sanat satmalıyım?" Hem orijinalleri hem de reprodüksiyonları satabilseniz de, temel ortamınızın ötesinde düşünün ve kapsamı biraz genişletin.

İnternet, son derece farklı ihtiyaçları ve istekleri olan devasa bir tüketici tabanıdır. Güzel sanatlardan herhangi bir şey almaya istekli insanlar olduğunu göreceksiniz. canvakahve kupaları üzerine basılmış reprodüksiyonlara.

  • Çevrimiçi satabileceğiniz sanat eserlerinden bazı örnekler:
  • Orijinal el boyaması eserler
  • Ürün üzerine reprodüksiyonlar
  • Özel işleri
  • Fotoğraflar

Ve dahası!

3. Sanatınızı Çevrimiçi Olarak Nasıl Fiyatlandırırsınız? 

Kalbimizde, işimize her zaman bir şekilde veya başka bir şekilde değer veririz. Bu değer, bireyler arasında veya hatta farklı işler arasında önemli ölçüde değişebilir. Sanatın değeri genellikle bakanın gözündedir. Bununla birlikte, alıcılar genellikle aşağıdaki gibi diğer faktörleri dikkate alacaklardır:

  • Sanatçının itibarı
  • Satış rekoru (parça yeniden satılıyorsa)
  • Sanat eserinin niş

Sanat eserlerini mülke benzer şekilde fiyatlandırmayı düşünün - fiyat sabit değil, esnek ve çeşitli faktörlere bağlı olarak yükselebilir veya düşebilir.

4. Nakliye için Ambalaj Sanatı

Sanatınızın değeri ne olursa olsun, muhtemelen bir dereceye kadar kırılgan olacaktır. Alıcıların işinizin en iyi şeklini almasını sağlamak için nakliyeden önce önlem alın. Ürünlerin nakliye için nasıl paketlendiğine genellikle dikkat etmeniz gerekir.

üzerinde sanat eserleri canvas veya başka bir şekilde basılı olarak kolayca sarılabilir ve karton tüpler içinde paketlenebilir. Fotoğraf gibi daha küçük parçalar mektup gibi gönderilebilir. Ancak çerçeveli işler gibi daha büyük parçalar için özel paketleme malzemelerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bunlar arasında baloncuklu ambalaj, strafor köşe koruyucuları, özel sipariş kutuları ve daha fazlası yer alabilir. Gerçekten ne tür bir sanat gönderdiğinize bağlı. Son fakat en az değil, gönderdiğiniz ürünü sigortalamayı asla unutmayın!

5. Sanat Kopyacılarıyla Başa Çıkmak

Gerçek dünyada olduğu gibi, siber uzay sülükler ve taklitçilerle doludur. Bu serseriler sadece işinizi koparmaktan çekinmeyecekler, aynı zamanda bazı durumlarda sitenizdeki görüntüleri hotlink'e götürecek, bant genişliğini de tüketecekler.

Yeniden kullanılmalarını önlemek için sitenizdeki görsellere filigran eklemenize yardımcı olabilecek araçlar kullandığınızdan emin olun. Shopify siteler, görüntüleri koruyan bazı uygulamalardan yararlanabilir; Shopify Hangisinin işinize yarayacağını görmek için App Store.

Bazı taklitçiler de güzel görüntüleri yazdırmak veya başka şekilde yeniden oluşturmak için koparmaya çalışacaktır. Harika görüntülere sahip olmak çevrimiçi bir sanat mağazası için bir artı olsa da, yeniden basılmalarını önlemek için boyutları biraz küçük tutun.

Sanatınızı Daha İyi Satmanın İpuçları Shopify

İlk kez çevrimiçi sanat satmayı düşünüyorsanız, dijital kanalın güzelliğinin henüz farkında olmayabilirsiniz. Erişiminizi genişletmenin birçok yolu vardır. Shopify sanat mağazası, örneğin:

Blog Ekle

En değerli internet trafiği, arama motorlarından gelme eğilimindedir. Ücretsiz ve organik, ancak onları oraya çekecek içeriğe sahip olmanız gerekiyor. Google gibi arama motorları, ziyaretçileri kendi yolunuza göndermeye değip değmeyeceğini değerlendirmek için sitenizin içeriğine bağlıdır - blog burada işe yarar.

Sanat hakkında yazarak - belirli parçalarınız olması gerekmez - arama motorlarına sitenizin değerini belirtebilirsiniz.

Blogunuzu geliştirmek için yapabilecekleriniz.

Sosyal Medya kullanın

Çevrimiçi sanat mağazanız bir boşlukta yaşayamaz. Etrafta ilgi çekmek için yarışan birçok başka web sitesi var. Sitenizi veya satılan tek tek parçaları tanıtmak için sosyal medya kanallarından yararlanın.  

Sanat genellikle çekicidir ve Pinterest gibi bazı sosyal medya platformlarında başarılı olabilir. Bir veya iki sosyal medya platformu seçin ve bu kanallarda takipçiler oluşturmak için düzenli güncellemeler yayınlayın.

Sosyal medya pazarlamasındaki temel kuralları inceleyin.

Dijital Pazarlama

Shopify sizin için harika bir haber olan birçok üçüncü taraf hizmet ve uygulamayla iyi çalışır. Erişiminizi genişletmek için dijital pazarlama araçlarından yararlanabilirsiniz. E-posta pazarlama gibi platformlar MailChimp kolayca özelleştirilebilir ve otomatikleştirilebilir.

Bu şekilde hayranlar ve alıcılarla yakın temas halinde olun. Yeni şeyleriniz olduğunda, bir düğmeyi tıklayarak geniş bir kitle tabanına ulaşabilirsiniz.

En iyi e-posta pazarlama hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Düşüncelerimiz

Is Shopify Çevrimiçi Sanat Mağazanız için Doğru Seçim?

Shopify mağaza fiyatları.

Şimdiye kadar fark etmediyseniz, Shopify birçoğuna çok benziyor web sitesi üreticileri sevmek Wix ve Weebly. Sezgisel ve stressiz, kullanımı kolay bir sürükle ve bırak sistemi ilkesiyle çalışır. Temel fark şu ki Shopify sıfırdan e-ticaret düşünülerek tasarlanmıştır.

Bu nedenle, fiyatlandırma yapısının temel web sitesi kurucularından biraz daha yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Ancak karşılığında kazandığınız şey, koyduğunuz aylık ücretlerden çok daha değerlidir.

Temel Shopify hesaplar ayda 20 dolardan başlıyor. Bu, sınırsız sayıda ürün listelemenize ve satmanıza olanak tanır. Daha yüksek seviyeli hesaplarda ödediğiniz şey, hesabınıza daha fazla personel ekleme yeteneği gibi daha fazla özelliktir. Shopify İşletmeniz büyüdükçe hesap.

Yine de dikkat edilmesi gereken bir şey şu ki Shopify satışlarından bir pay alacak Kredi kartı ile yapılan online alışverişlerde işlem ücreti şeklinde. Bu şekilde, sisteminizi yükseltmek mantıklıdır. Shopify Daha yüksek plan katmanları için oranları daha düşük olduğundan, satışlarınız arttıkça plan yapın.

Buradan başlayın > Başlamak için tıklayın Shopify.

Kullanmanın Artıları ve Eksileri Shopify Sanat Satmak

Artılar

  • Kullanımı kolay görsel mağaza oluşturucu
  • Birden çok kanalda satış yapın
  • Nakliye ve ödemelerin entegre yönetimi
  • Hem fiziksel hem de dijital sanatı ele alır
  • Birçok eklenti özelliği mevcut

Eksiler

  • Zorunlu işlem ücretleri
  • Ücretsiz plan yok (yalnızca deneme)
  • Sınırlı tema özelleştirmeleri

Daha Fazlasını Okuyun

Yazarın fotoğrafı

Timothy Shim Tarafından Hazırlandı

Continue Reading