Ana Sayfa / mal / Web Barındırma Kılavuzları / InterServer İncelemesi

InterServer İncelemesi

Şirket: Interserver

Geçmiş: Michael Lavrik ve John Quaglieri tarafından kurulan InterServer, 1999'dan beri piyasada olan New Jersey merkezli bir şirkettir. Kanıtlanmış bütçe dostu bir sağlayıcı olan InterServer, çeşitli paylaşılan, VPS ve özel ve ortak yerleşim çözümleri dahil olmak üzere barındırma web türlerinde uzmanlaşmıştır.

Başlangıç ​​fiyatı: $ 2.50 / ay

Para birimi: USD

Çevrimiçi ziyaret edin: https://www.interserver.net

İnceleme Özeti ve Puanlamalar

5

InterServer daha az yaygındır, ancak onları tanıdıktan sonra geçmişe bakmak zordur. Başlangıçta bir sanal barındırma hesabı yeniden satıcısı olarak piyasaya sürülen barındırma şirketi, son 22 yılda büyüdü ve şu anda New Jersey'de iki veri merkezi işletiyor ve Los Angeles da dahil olmak üzere ek konumlara genişleme sürecinde. Web barındırma, oldukça ölçeklenebilir, harika bir pazarlık; ve sunucuları testlerimizde çok iyi performans gösteriyor.

Interserver ile Deneyimim 

Bu InterServer incelemesi, bu yazıyı yazdığım sırada hala sahip olduğum VPS barındırma ve paylaşılan barındırma paketleri deneyimime dayanmaktadır. InterServer tarafından barındırılan sitelerimden biri (sahte test sitesi) burada bulunuyor – HostScore adlı şirket içi sistemimizi kullanarak site performansını (sunucu hızı ve çalışma süresi) izliyorum ve gerçek zamanlı sunucu performans istatistiklerini bu sayfada yayınlıyorum.

Ağustos 2016'da Interserver'ın Secaucus, New Jersey'deki genel merkezini de ziyaret ettim ve her iki kurucusuyla da yüz yüze görüştüm (ziyaretim hakkında daha fazla bilgi burada).

Interserver Hosting Genel Bakış

Artıları: InterServer'ı Sevdiğim Yönleri

1. Güvenilir Barındırma Hizmeti – %99.99'un Üzerinde Ortalama Çalışma Süresi

InterServer'da barındırılan birden fazla web sitem var. Genel olarak, ev sahibinin performansından etkilendim. Barındırma sitelerinin çoğu %99.9 çalışma süresi için çabalarken (ve çoğu bunun gerisinde kalıyor), InterServer sitemi çoğu zaman %100 açık tutmayı başardı. Çalışma süresi geçmişi aşağıda yayınlanmıştır.

InterServer Çalışma Süresi Mart 2021 – Haziran 2021

Interserver Mart-Haziran 2021 arası çalışma süresi
InterServer Mart 2021'e kadar aylık çalışma süresi %99.95'in üzerinde.

InterServer Çalışma Süresi Kasım 2020 – Ocak 2021

Interserver Kasım 2020'den Ocak 2021'e kadar çalışma süresi
InterServer Aralık ve Kasım 2020 ile Ocak 2021 için çalışma süresi = %100

2. En Hızlı Uygun Barındırma – Dünya Çapında 350ms'nin altında TTFB

InterServer Son Performans

Aşağıdaki resim, Haziran 2021 için Sunucular Arası hızı gösteriyor - Sunucular Arası barındırılan test sitemin yanıt vermesi ortalama 125.60 ms sürdü.

InterServer Haziran 2021'deki Son Performans
Kendi izleme sistemimizi kurduk ve barındırma hızını 10 konumdan dört saatte bir ölçüyoruz. Kayıtlarımıza göre, InterServer barındırma hızı istikrarlı ve hızlı olmuştur. Ekran görüntüsü, Interserver tarafından barındırılan test sitemiz için Haziran 2021 hız testi sonuçlarını gösterir; ayrıca görüntüleyebilirsiniz  güncel InterServer hız testi sonuçları burada

InterServer Bitcatcha Hız Testi

InterServer sunucu yanıt hızı, bütçeye uygun bir web barındırıcısı için beklentimin çok ötesinde.

Son sunucu hız testleri olduğunu göstermektedir InterServer etrafındaki en hızlı bütçe barındırma çözümlerinden biridir.

Bitcatcha Hız Testi Aracı'nı kullanarak 10 konumdan site hızını kontrol ediyoruz ve sunucu yanıt sürelerini diğer web siteleriyle karşılaştırıyoruz. Aldığımız derecelendirme, ortalama sunucu hızı okuması 121 ms olan “A+” dır.

InterServer Bitcatcha Hız Testi
Temmuz 2021 Interserver sunucu hız testi: Derecelendirme = A+ , aralık = 8ms (Amerika Birleşik Devletleri Doğu Kıyısı) – 244ms (Singapur). Gerçek test sonuçlarını burada görün.

InterServer WebpageTest.org Hız Testleri

InterServer WebpageTest.org Hız Testleri
WebpageTest.org'daki sunucu hız testi de aynı derecede etkileyici. Ekran görüntüsü, Londra, İngiltere veri merkezinden en son sunucu hızı testlerimizi gösterir, TTFB 603ms ile “A” olarak derecelendirilmiştir. Gerçek sonucu burada görün.

Yan not: Sunucu hızında neden bu kadar stres var?

Bunun nedeni, 1) uzman vaka incelemelerine göre, site yükleme süresinde sadece 1 saniyelik azalma, dönüşüm oranıve sayfa görüntülemelerinde %11 artış; ve 2) Google artık sıralama faktörlerinden biri olarak site hızını kullanıyor - iyi sıralama için daha hızlı bir siteye (veya en azından eşit bir sunucuya) ihtiyacınız var.

3. VPS Barındırma Garantisi İçin Kilitleme Sözleşmesi Yok

InterServer, sizi uzatılmış sözleşmelere bağlamayan düşük maliyetli planlara sahip olduklarından, VPS alanında oldukça benzersiz bir seçimdir.

Barındırma şirketlerinin normal işleyişi, sizi indirimli fiyatlarla uzatılmış sözleşmelere çekmek ve ardından büyük yenilemelerle sizi vurmaktır. Düşük fiyatlara rağmen, burada ilginç bir şekilde geniş bir seçenek yelpazesi elde edersiniz. Örneğin, yalnızca İşletim Sisteminde (OS) InterServer, aralarından seçim yapabileceğiniz 16'lık çarpıcı bir dağılıma sahiptir.

interserver vps sss
Interserver VPS planları aylık olarak ücretlendirilir. Hizmetlerinden memnun kalmazsanız, istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

4. Mükemmel Kullanıcı Desteği: Yararlı +% 100 Şirket İçi

Interserver destek ekibine e-posta, canlı sohbet ve telefon yoluyla ulaşabilirsiniz (Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Meksika, İsrail ve İngiltere için). Kullanıcı destek ekipleri size yalnızca yardımcı olacaklarını söylemiyor, gerçekten de yardımcı oluyorlar. Örneğin, yakın zamanda başka bir barındırma şirketinin (Arvixe) bastırılması sırasında, InterServer mutsuz kullanıcılara yardım etmek için devreye girdi. İnsanların sitelerini InterServer barındırma platformuna taşımasına yardımcı olmak için özel bir ekip kurdu ve geçişi sorunsuz hale getirdi. Birçok hosting firmasında bu tür bir hizmet alamazsınız.

interserver canlı sohbet
Tecrübelerime göre, Interserver'a ulaşmanın en hızlı ve en kolay yolu, onların yerinde canlı sohbet desteğidir.
interserver-ofis
Tüm müşteri destekleri Secaucus, NJ'deki InterServer ofisinden yapılır. Ofislerindeydim ve ekibin kullanıcıların isteklerini yanıtladığına tanık oldum – Yeni müşteri listesi ve destek talepleri tavanda asılı ekranlarda gösteriliyor.

5. SLA Tarafından Desteklenen% 99.9 Çalışma Süresi

InterServer hizmet açık yazı ile yazılmış bir Hizmet Düzeyi Anlaşması (SLA) ile desteklenir. Belirli bir ayda garantiyi karşılayamazlarsa, duruma göre müşterilere kredi verirler.

Ağ Çalışma Süresi Garantisi

InterServer, planlanmış bakım hariç, ağın belirli bir ayda zamanın %99.9'unda kullanılabilir olacağını garanti eder. Ağ Kullanılabilirliği %99.9 çalışma süresi garantimizi karşılamıyorsa, krediler her müşteriye duruma göre, aylık taban ücretlerinin %50'sini geçmeyecek şekilde sağlanacaktır. Ağ çalışma süresi, yönlendiriciler ve anahtarlar dahil olmak üzere tüm ağ altyapısını içerir, ancak istemcinin sunucusunda çalışan hizmetleri veya yazılımları içermez. Ağ kesintisi, bir müşterinin ağımızdaki bir sunucuya veri gönderemediği veya sunucudan veri alamadığı ve böyle bir arızanın Trouble Ticket Sistemimize girildiği bir durumdur. Bu kesinti süresi, kendi izleme hizmetlerimiz tarafından onaylanmalıdır.

Güç Kullanılabilirliği Garantisi

InterServer, belirli bir ayda %100 kesintisiz elektriği garanti eder. %100 kesintisiz elektriğin karşılanmaması durumunda, her müşteriye vaka bazında, aylık baz ücretlerinin %50'sini geçmeyecek şekilde kredi verilecektir. Güç kullanılabilirliği, UPS'lerden her bir rafa giden gücü içerir, ancak ayrı sunuculardaki güç kaynaklarını içermez.

sla talep kredileri
Bu garantilerin çeşitli istisnalar dışında geldiğini unutmayın - örneğin müşterilerin neden olduğu hizmet kesintisi garanti edilmez. Ayrıca, telafi kredilerinizi almak için, kesintiden sonraki 7 gün içinde bir sorun giderme bildirimi göndermeniz gerekir.

6. InterServer Ücretsiz Site Taşıma Desteği

InterServer için büyük bir artı, ücretsiz beyaz eldivenli site taşıma hizmetidir.

web barındırıcınızı taşıyamayacak kadar çok meşgul olanlar için, InterServer ile iletişime geçin ve destek ekibinin sizin işinizi halletmesi için yardım alın.

InterServer Ücretsiz Site Geçişi
Eski barındırıcınızda hangi kontrol paneline veya hesap erişimine sahip olursanız olun, InterServer'daki kişiler, tam site aktarım yardımı, ad sunucuları değiştirme ve alan kaydı aktarım yardımı dahil olmak üzere web sitelerinizin geçişine yardımcı olmak için oradalar. Hesap / site geçişini başlatmak için, Bu sayfayı ziyaret.

7. Son Derece Özelleştirilebilir VPS Barındırma Planı

Interserver VPS barındırma ile ilginç bir şekilde geniş bir seçenek yelpazesi elde edersiniz.

Örneğin, yalnızca İşletim Sisteminde (OS) InterServer, aralarından seçim yapabileceğiniz 16'lık çarpıcı bir dağılıma sahiptir.

Yönetilen VPS olmasına rağmen, planınızda kullanmak istediğiniz özelliklerin kontrolü sizde kalır; Bulut yedekleme, ayrılmış IP adresi, kontrol paneli türü , ve dahası. Deneyimli kişiler için bu esneklik, ciddi maliyet tasarruflarına dönüşebilir.

Iseniz bir WordPress kullanıcı, özellikle platform için ince ayarlı VPS planlarına sahiptir. Fiyat sadece ayda 6 dolardan başlıyor – benzer planlara kıyasla çok az.

Interserver 16 sunucusu operating sistemi
Windows 16 ve 2012, Debian, Scientific, Fedora, Open Suse ve Slackware dahil olmak üzere aralarından seçim yapabileceğiniz 2016 sunucu işletim sistemi vardır. Interserver ayrıca ayda 6 ABD Doları gibi düşük bir fiyata WordPress için optimize edilmiş bir VPS barındırma hizmeti sunar.
Interserver Bulut VPS
Sunucular arası VPS planları oldukça esnek ve uygun maliyetlidir. Ayda sadece 6.00 ABD dolarından başlayan fiyatlarla 1 CPU çekirdeği, 2048 MB RAM ve 30 GB tam SSD depolama alırsınız ve aylık 96 ABD dolarına kadar çıkarak size 16 çekirdekli CPU, 32,768 MB RAM ve 480 SSD depolama sunar.

8. 20+ Yıllık Kanıtlanmış İş Geçmişi

InterSever, 20 yılı aşkın tecrübesiyle, aynı derecede etkileyici bir iş geçmişi ile günümüzün en iyi barındırma sağlayıcılarından biri olarak kendini kanıtlamıştır.

Hala uygun fiyatlı, harika performans gösteren bir web barındırıcısı isteyen blog yazarları ve web sitesi sahiplerinin tercihi olmuştur.

Interserver sunucu odası
InterServer'ın veri merkezindeki sunucu bloklarından biri. “InterServer'da güç ve oda soğutma sistemi de dahil olmak üzere her şey şirket içinde kurulur ve yönetilir. Şirket bu şekilde fiyatlarını düşük tutmayı başarıyor” dedi Mike görüşmemizde.
Interserver sunucu bina odası
İnekler için oyun odası mı? InterServer sunucuları, bu "İnşaatçılar" odasındaki ekip tarafından sıfırdan oluşturulur.

Eksileri: InterServer Hakkında İyi Olmayan Şeyler

1. Sınırsız Barındırma Sınırlıdır

Yeni başlayanlar için, InterServer paylaşılan sunucu barındırma ortamlarında "sınırsız" özellikler sunsa da, sınırsız barındırmanın sınırları vardır.

Yine de bu, herhangi bir sağlayıcı için her zaman geçerli olacaktır… ve herhangi bir sağlayıcıda olduğu gibi, InterServer kullanıcıları, sunucu kullanım kurallarına ve koşullarına tabidir. Bununla birlikte, diğer birçok ana bilgisayarın aksine, InterServer, kullanıcılara bu sınırların ne olduğu konusunda net bir giriş sağlar ve onlara Hizmet Koşullarında (aşağıda alıntılanmıştır) sağlar.

Tek bir paylaşılan barındırma hesabının, aynı anda sunucu kaynaklarının %20'sinden fazlasını kullanmasına izin verilmez. Tek bir hesap, herhangi bir zamanda 250,000 inode ile sınırlıdır. 1GB'tan fazla alan kullanan Unlimited SSD paylaşımlı barındırma platformundaki istemciler SATA'ya taşınacaktır.

2. VPS Barındırma Yeni Başlayanlar İçin Uygun Değil

InterServer, olağan yazılımları (cPanel ve Softculous gibi) VPS planlarında bir araya getirmediğinden - ilk kurulum süreci, VPS barındırmaya geçen yeni kullanıcılar için can sıkıcı olabilir. 2014 yılında InterServer VPS'yi test ettim, kurulum süreci çok manueldi ve beklediğimden daha uzun sürdü.

InterServer VPS ile devam etmeyi planlıyorsanız, öğrenme eğrisi ve kurulum süreci için biraz ek zaman ayırmanızı tavsiye ederim.

3. Sunucu Yalnızca Amerika Birleşik Devletleri Doğu Kıyısında Bulunuyor

InterServer, Secaucus, New Jersey ofisinde kurdukları tek bir veri merkezinde çalışır. Web sitenizin trafiğinin çoğunluğu ABD dışındaysa, web sitenize hızlı bir şekilde erişebilmelerini sağlamak için bir içerik dağıtım ağına (CDN) ihtiyacınız olacaktır.

Not - CloudFlare CDN ücretsiz Anahtar CDN ~ $ 0.10 / GB trafik ücreti alır.

Demo: Sunucular Arası Barındırma ve Faturalandırmanıza Erişim

erişme Interserver hosting
Interserver Demo: Interserver kullanıcı panosu, ilk zamanlayıcılar için biraz kafa karıştırıcıdır. Web barındırma hesabınıza (cPanel) erişmek için Oturum Açın > Web barındırma listenizde "Webhosting" sekmesine tıklayın > "Dişli"ye tıklayın. Bu sizi daha sonra sunucunuza cPanel ve diğer konfigürasyonlar üzerinden erişebileceğiniz “Web Hosting” kontrol sayfasına götürecektir.
InterServer cPanel
Interserver Demo: (Yukarıdaki resimden devam edin) cPanel kontrol sayfanıza erişmek için “CPanel'e Giriş Yap”a tıklayın. Ayrıca barındırma hesabınızla ilgili DNS sunucuları, IP adresi, fatura durumu ve indirme yedekleri gibi temel bilgileri de edinebilirsiniz.
Interserver fatura
Interserver Demo: Faturaları görüntülemek ve ödemek için Giriş > "Faturalandırma" sekmesine tıklayın.

InterServer Barındırma Planları ve Fiyatlandırma

Paylaşılan Barındırma Planları

InterServer Paylaşılan web barındırma planı
InterServer Paylaşılan web barındırma

InterServer paylaşımlı sunucu barındırma planı, aylık 2.50 dolardan başlayan ve ayda 7 dolardan yenilenen, bütçe dostu bir seçenektir.

Hizmet, tek tıklamayla yüklemeler, 24/7 müşteri desteği, ücretsiz taşıma hizmeti, SitePad site oluşturucu, "sınırsız" özellikler (daha sonra anlatılacak) ve daha fazlası dahil olmak üzere çok sayıda kullanışlı özellik içerir.

InterServer paylaşılan sunucu barındırma özellikleri, sunucu özellikleri ve diğer ayrıntılar sağ kenar çubuğundaki tabloda gösterilmektedir.

VPS hosting planları ve detayları

InterServer çeşitli VPS ve bulut barındırma sunarak müşterilerinin aradığı esnekliği ve ölçeklenebilirliği sağlamayı planlıyor.

Linux bulut VPS'si ve depolama VPS'si aylık 6 dolardan başlarken, Windows bulut VPS aylık 10 dolardan başlar. Tümü, CPU çekirdekleri, bellek, depolama ve aktarım kapasiteleri ihtiyaçlarınıza göre çeşitli seçenekler sunar.

ÖzelliklerLinux Plan #1Linux Plan #3Depolama VPS #1Depolama VPS #3Windows Planı 1Windows Planı 3
CPU Çekirdeği131313
Bellek2048 MB6144 MB2048 MB6144 MB2048 MB6144 MB
SSD Depolama30 GB90 GB30 GB90 GB30 GB90 GB
Aylık Veri Aktarımı2 TB6 TB2 TB6 TB2 TB6 TB
cPanel$ 15 / Ay$ 15 / Ay$ 15 / Ay$ 15 / Ay$ 15 / Ay$ 15 / Ay
Harika$ 4 / Ay$ 4 / Ay$ 4 / Ay$ 4 / Ay$ 4 / Ay$ 4 / Ay
Softaculous$ 2 / Ay$ 2 / Ay$ 2 / Ay$ 2 / Ay$ 2 / Ay$ 2 / Ay
benzersiz IP$ 3 / Ay$ 3 / Ay$ 3 / Ay$ 3 / Ay$ 3 / Ay$ 3 / Ay
Aylık Maliyet$ 6 / ay$ 18 / ay$ 6 / ay$ 18 / ay$ 10 / ay$ 30 / ay

Interserver Kurucu Ortağından Mesaj

Interserver Site ziyaretleri
Michael ve Ben. Fotoğraf, Ağustos 2016'da InterServer HQ ziyaretim sırasında çekildi.

New Jersey ofislerini ziyaretim sırasında iki kurucu olan Michael ve John ile uzun uzadıya konuştum. Şirketi yönetme ve büyütme konusunda net bir vizyona sahip oldukları benim için çok açıktı; ve müşterilerinin web sitelerini gerçekten önemsiyorlar.

Benim adım Michael Lavrik ve InterServer'da işletme ortağıyım ama resmi unvanım İş Geliştirme Direktörü.

Meslektaşlarım ve ben Secaucus, NJ'deki ofisimizde/veri merkezimizde çalışıyoruz. Bu işe 1999 yılında -ben henüz 15 yaşındayken- başka bir sağlayıcı adına sanal hosting hesapları satarak başladık. Ardından ilk adanmış sunucumuzu satın aldık ve ortak yerleşime geçtik , ardından bir raf, ardından birden çok raf. On beş yıl sonra Secaucus NJ'de iki veri merkezi işletiyoruz ve hızla Los Angeles, CA gibi diğer yerlere doğru genişliyoruz.

Zaman değişse de müşterilerimize olan bağlılığımızdan asla vazgeçmeyiz! Son 22 yıldır ekibimiz, işinizi yönlendirmenize ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmaya kendini adamıştır. Başladığımız 1999 yılından bu yana teknoloji değişse de temel kalite, hizmet ve destek ilkelerimiz aynı kaldı. Şirketimiz, müşterilerimizin beklentilerini aşmak ve SINIFININ EN İYİSİ olarak kalmak için ürün sunumunu geliştirdi.

Bizi ve Interserver adını ilk kez duyuyorsanız, web sitemizden bize bir göz atın. Bize bir şans verin ve web sitelerinizi ve işinizi büyütmenize nasıl yardımcı olabileceğimizi görün.

-Michael Lavrik, InterServer

Son Bakış: Interserver - Fiyatına değer mi?

Interserver paylaşılan sunucu uygun fiyatlı ve makul fiyatlı, güvenilir (sürekli olarak %99.95'in üzerinde çalışma süresi) ve esnek (daha sonra VPS'ye ve özel sunucuya yükseltebilirsiniz). bunları toplamak

Şahsen InterServer, günümüzün barındırma pazarında ender bulunan bir mücevherdir. Güvenilir sunucuları, etkileyici barındırma hızları ve planların iyi bir şekilde yayılması, çalıştırdıkları web sitelerinin türünden bağımsız olarak müşterilerin gereksinimlerine kolayca uyum sağlamalarını sağlar. Bunları uygun fiyatlı ve makul bir fiyat etiketi ile tamamlayın (kayıt sırasında ayda 2.50 ABD doları, yenilemek için ayda 7 ABD doları) - onları "şiddetle tavsiye edilen ev sahibi" listeme koymamak zor.

Web sitelerini InterServer'da kimler barındırmalı?

InterServer paylaşımlı barındırma, ucuz bir barındırma çözümü isteyen küçük işletmeler ve bireysel blog yazarları için iyidir. InterServer yenileme sırasında fiyatlarını artırsa da sundukları özellikler çok uygun. InterServer VPS ise kendi sunucularını yönetmekten korkmayan ileri düzey kullanıcılar için harika bir çözüm.

Ancak, trafiğinizin çoğu Amerika Birleşik Devletleri dışından geliyorsa Interserver en iyi seçiminiz olmayabilir.

InterServer alternatifler

Interserver paylaşımlı barındırmaya alternatifler

InterServer size göre değilse – A2 Barındırma, Hostinger, InMotion Barındırma ve TMD Barındırma bazı yaygın alternatiflerdir.

Dört sağlayıcı da geniş kapsamlı barındırma çözümleri (paylaşılan, VPS, yönetilen WP, özel) sunar ve sunucu testlerimizde iyi performans gösterir. Interserver ile karşılaştırıldığında, A2 Hosting, Hostinger ve TMD Hosting, kullanıcıların kendilerinde birden fazla siteyi ayda 5 ABD dolarından (ilk fatura) daha düşük bir fiyata barındırdıkları yerlerde nispeten daha ucuzdur. InMotion Barındırma biraz daha pahalıdır ancak ek gelişmiş özellikler ve iyi müşteri desteği ile gelirler.

Interserver VPS barındırma alternatifleri

Fiyatlandırma ve esneklik açısından Interserver VPS planlarını yenen pek yok. Ancak, daha fazla seçenek arıyorsanız, aşağıda önerdiğimiz bazı VPS barındırma sağlayıcıları bulunmaktadır.

Web HostFiyatlandırma (/ay)Deneme süresiŞimdi Sipariş
BlueHost$ 19.9930 GünBlueHost'u Alın
HostPapa$ 19.9930 günHostPapa'yı Alın
InMotion Hosting$ 17.9990 GünInMotion'ı Alın
InterServer$ 6.0030 GünInterServer'ı Alın
  LiquidWeb$ 15.0030 günLiquidWeb'i Alın
ScalaHosting$ 9.9530 GünScalaHosting'i Alın
TMD Hosting$ 19.9730 GünTMD Hosting'i Alın

InterServer SSS

InterServer barındırma iyi mi?

Kesinlikle evet. InterServer, barındırma pazarında nadir bulunan bir mücevherdir. InterServer ile ilgili en iyi şey, sağlam sunucu performansı, garantili e-posta teslimi ve sabit kayıt fiyatıdır.

İki kurucu Michael ve John ile New Jersey ofislerini ziyaretim sırasında uzun uzadıya konuştum. Müşterileri ve işleri konusunda çok ciddi oldukları açıktı. İşlerini nasıl bir sonraki seviyeye taşıyacaklarına dair net bir vizyonları var.

Basitçe söylemek gerekirse, bu web barındırıcısını şiddetle tavsiye ediyorum.

InterServer Veri Merkezleri nerede bulunur?

InterServer, sunucuları dört veri merkezinde barındırır – üçü Secaucus'ta ve biri Los Angeles'ta.

InterServer pahalı mı?

Hiç de bile. Interserver, sunulan özellikler için uygun fiyatlara sahiptir. Paylaşılan barındırmaları ayda 2.50 ABD dolarından başlar, ancak yenileme sırasında artar. Bununla birlikte, VPS hesaplarına kaydolanlar, fiyat kilitleme garantisinden yararlanacaktır.

InterServer'ın para iade politikası var mı?

InterServer'da paylaşılan barındırma planları, 30 günlük para iade garantisi ile gelir. Bundan yararlanmak için 30 günlük süre içinde destek ekibiyle iletişime geçmeniz ve geri ödeme talebinde bulunmanız gerekir.

InterServer ile e-posta barındırabilir miyim?

Web hosting planlar InterServer Paketlenmiş e-posta ile gel, ancak dilerseniz sadece özel başvuruda bulunabilirsiniz. e-posta barındırma onlarla ayda 2.50$ gibi düşük bir fiyata.

SitePad nedir?

SitePad, InterServer barındırma paketleri ile sunulan web sitesi oluşturma aracıdır. "Olduğu gibi" kullanabileceğiniz veya beğeninize göre özelleştirebileceğiniz önceden oluşturulmuş temaların yanı sıra sürükle ve bırak oluşturucu da dahil olmak üzere hızlı geliştirme seçenekleri sunar.

InterServer yeni başlayanlar için iyi mi?

InterServer paylaşımlı hosting ucuzdur ve yeni başlayanlar için uygundur; Ancak VPS planları yeni başlayanlar için doğru değildir.

InterServer küçük işletmeler için iyi mi?

Evet. Aslında InterServer biridir piyasadaki en iyi küçük işletme barındırma. Şirket, yenileme sırasında fiyatlarını asla artırmayacaklarını ve ani trafik artışlarında sunucu kullanımını% 50'nin altında tutamayacaklarına söz veriyor. Ayrıca, yeni Garantili E-posta Teslimi özelliği, gönderdiğiniz önemli iş e-postalarının alıcıların önemsiz kutusunda sıkışmamasını sağlar.

Daha Fazla Bilgi: Interserver'ı çevrimiçi ziyaret etmek için buraya tıklayın

Yazarın fotoğrafı

Jerry Low Tarafından Hazırlandı

Okuma tutun