Ana Sayfa / mal / Web Barındırma Kılavuzları / En İyi Django Hosting

En İyi Django Barındırma: Bir Sonraki Django Projenizi Nerede Çalıştırmalısınız?

En İyi Django Barındırma Önerisi

Django nedir

Django biraz muamma çünkü niş olduğu halde, bu çerçeveye duyulan ilgi iki ilginç rakip - Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya - arasında bölünmüş gibi görünüyor.

Yine de, modern web programcısının ihtiyaç duyduğu tüm harika özelliklere sahip olduğu için geliştiricilerden hoşlanacak çok şey var.

Olma operaDjango, sistemden bağımsız olarak akla gelebilecek hemen hemen her ortamda çalışabilir ve bu çok büyük bir artıdır. Buna rağmen, tüm web barındırıcıları Django geliştiricilerini desteklemeye istekli değildir.

Şimdilik 'neden'i denklemin dışında bırakacağız ve Django barındırma hizmetlerini bulabileceğiniz en iyi yerlere odaklanacağız.

Daha fazla seçenek ister misiniz? Son 70 yılda 20'in üzerinde web barındırma hizmetini test ettik ve inceledik. bizim görmek Yılın En İyi Web Hosting Seçimleri ya da barındırma incelemelerimizin tam listesi.

1. ScalaHosting

Django barındırma - scalahosting

Web sitesi: https://www.scalahosting.com/

SPanel ile Bulut Sunucuda Hızlı Kurulum

ScalaHosting, özel olarak tasarlanmış DJango planları sunmayabilir, ancak mükemmellik işaretleri SPanel ile gelir. hosting dünyasının çoğu cPanel'in esareti altında olduğundan, fiyatlandırma bir nevi tekelleştirilmiştir. CPanel'i reddeden birçok kişi ScalaHosting'de mutlu bir yuva buldu

Španěloyunu büyük ölçüde değiştirir ve kullanıcılara son derece kullanışlı bir seçenek sunar. Ayrıca tamamen cPanel uyumludur, böylece kolayca geçiş yapabilirsiniz. ScalaHosting hangi ana bilgisayar üzerinde olursanız olun ücretsiz taşıma hizmetleri sunar.

SPanel, ScalaHosting'in Yönetilen Bulut VPS planlarında mevcuttur. Bu tamamen yönetilen ortama rağmen, nispeten düşük bir giriş maliyetiyle çalışmaya devam ediyor. Yalnızca SPanel'e değil, tamamen yapılandırılabilir bir ortama da erişebilirsiniz.  

Bu, Python'dan SShield teknolojisi aracılığıyla Canlı Kötü Amaçlı Yazılım taraması gibi özel hizmetlere ve her şeyi çalıştırmak için cömert kaynaklara kadar neredeyse her şey için destek anlamına gelir.

* Güncellemeler: ScalaHosting şimdi Digital Ocean ve Amazon AWS ilemortak oldu. Scala'nın Yönetilen VPS platformunda DO veya AWS altyapısı ile Django projenizi hızlı bir şekilde başlatabilir ve yönetebilirsiniz.

Ayrıntılı Scala Hosting incelememizi okuyun.

ScalaHosting Genel Bakış

Aylık Maliyet: 29.95 $ / ay'dan itibaren

Artılar

  • Canlı kötü amaçlı yazılım taraması
  • SPanel ile hızlı uygulama dağıtımı
  • Kurum içi iyi teknik destek
  • Sunucu konumunda geniş seçenekler
  • Amazon AWS tarafından desteklenebilir ve Digital Ocean altyapı

Eksiler

  • Özel olmayan Django ortamı
  • Yenileme sırasında hosting fiyatı artışı

2. PythonAnywhere

Django barındırma - PythonAnywhere

Web sitesi: https://www.pythonanywhere.com/

Özel Python Ortamı ve İyi Destek

Bu, normal aramalarda ortaya çıkan bir ana bilgisayar olmasa da, Django barındırma arıyorsanız muhtemelen ilk karşılaşacağınız isimdir. Bu ana bilgisayar tamamen Python'a yöneliktir ve Amazon Web Services (AWS) üzerinden çalışır.

Planlar, mutlak yeni başlayanlardan uygulama guruslarına kadar Python kullanıcılarının tüm seviyelerine hitap eder. Ölçeğin en alt ucunda, sadece çevreyi kontrol etmek için kaydolabileceğiniz ücretsiz bir hesap bile vardır.

Projenizi başlatmak için PythonAnywhere'i kullanmak basittir ve yerel ortamlara aşina olanlar projenin çok farklı olmadığını duymaktan mutluluk duyacaktır. İçe aktarmaya ve kullanıma hazır çok sayıda önceden oluşturulmuş modül vardır.

Django'ya bakıyorsanız, tek tıklamayla yükleyici de var. Tek yapmanız gereken, uygulamanızın adının ne olmasını istediğinizi ve dosyaların nereye gideceğini ona bildirmektir. Gerisi otomatiktir, bu nedenle Apache ya da başka bir şey gibi yapılandırmalarla uğraşmanıza gerek yoktur.

Hızlı PythonAnywhere Genel Bakış

Aylık Maliyet: $ 5 / ay'dan itibaren (ücretsiz plan mevcuttur)

Artılar

  • Django için hızlı dağıtım
  • Ücretsiz başlangıç ​​planı mevcut
  • Güçlü Amazon web sunucularında çalışır
  • Aktif forum

Eksiler

  • Paylaşılan ücretsiz alt alan adları kullanın SSL
  • Karmaşık özel SSL idare

3. A2 Hosting

Genel ve ucuz Django barındırma - A2Hosting

Web sitesi: https://www.a2hosting.com/

Ucuz Django Barındırma Planları

Tanıdık olmayanlar için A2 Hosting uzun zamandır geliştirici dostu barındırma planları ile tanınan bir markadır. Onların barındırma paylaşılan planlar, başka bir yerde bulmakta zorlanacağınız birçok özellikle birlikte gelir.

Ancak Django için VPS planlarına bakmak daha iyidir. Django için burada ihtiyacınız olan tek şeyin yönetilmeyen VPS olması kullanışlıdır. Bu planlar, A2 Hosting'te çok rekabetçi bir şekilde fiyatlandırılır ve ayda 5 ABD Doları gibi düşük bir fiyattan başlar.

ScalaHosting gibi jenerik bir host olmasına rağmen, A2 Hosting planları, Django ortamı isteyenler için işi kolaylaştırmaya devam ediyor. Tek yapmanız gereken sanal ortamı kurmak ve pip yükleyiciyi çalıştırmak. Bundan sonrası sadece Django'yu istediğiniz gibi yapılandırma meselesidir. İsterseniz Django yönetici arayüzünü bile yapılandırabilirsiniz.

Pip ayrıca ihtiyaç duyabileceğiniz diğer tüm Python paketlerini kurmanıza izin verir, yani hepsi bir arada anlaşmadır. Geliştiriciler için, bu araçları kullanarak komut satırı yüklemesi sorun değildir.

Jerry incelemesinde A2 Hosting hakkında daha fazla bilgi edinin .

A2Hosting Genel Bakış

Fiyat: $ 4.99 / ay'dan başlayan fiyatlarla

Artılar

  • Bütçe dostu çözüm
  • Mükemmel sunucu performansı
  • Çok geliştirici
  • Turbo sunucular mevcut

Eksiler

  • Etkisiz% 99.9 Çalışma Süresi Garantisi

4. Digital Ocean

Django bulut sunucusunda barındırma - Digital Ocean

Web sitesi: https://www.digitalocean.com/

Gelişmiş Django Geliştiricileri için En İyisi

Digital Ocean"Geliştirici Bulutu" yazan kısa sloganı, burada Django hosting olanakları hakkında bilmeniz gereken her şeyi size söylüyor. Farkına varamayacağınız şey, fiyatların Digital ocean son derece rekabetçidirler.

Nispeten düşük giriş maliyetinin yanı sıra, Bulut teknolojisi, faturalandırmanızın son derece kesin olacağı ve yalnızca kullanmanız gereken kadar ödeme yapacağınız anlamına gelir - başka hiçbir şey için değil. Django'nun Digital Ocean'da barındırmasının önündeki en büyük engel, herkes için uygun olmayabilmesidir.

PythonAnywhere gibi bir ana bilgisayarın aksine, Digital ocean kullanmanız gereken ortamı kurmanız gerekiyor. Ayrıca, son derece yapılandırılabilir olduğundan, yalnızca neye ihtiyacınız olduğunu değil, aynı zamanda tüm hareketli parçaları nasıl bir araya getireceğinizi de bilmeniz gerekir.

Bu, uygulamalarınızı burada oluşturmak yerine ortamınızı yönetmek için biraz zaman ve çaba harcayacağınız anlamına gelir. Bir yandan dağıtım için çok daha uygun maliyetli hale getirir. Diğer yandan, yeni başlayanlar için bir meydan okuma olabilir.

Cidden, ne yaptığını bilmiyorsan, Digital Ocean büyük bir zorluk olabilir. Bunu yapabilirseniz gökyüzü sizin için sınırsızdır- ve bunu içtenlikle söylüyorum.

Hızlı Digital Ocean Genel Bakış

Aylık Maliyet: 4 $ / ay'dan itibaren

Artılar

  • Son derece yapılandırılabilir planlar
  • Bulut bilişim için makul giriş maliyeti
  • Neredeyse sınırsız seçenekler

Eksiler

  • Bazı teknik beceri gerekli
  • Yönetmek zaman alabilir

5. DjangoAvrupa

Django Hosting - Djangoeurope

Web sitesi: https://djangoeurope.com/

Ayrılmış Django Hosting Ortamı

İsviçre merkezli bu hosting firması, Almanya, Finlandiya, İsviçre ve ABD'deki sunucuları olan Django merkezli bir başka hostinglik yapıyor. Onlara daha fazla güvenilirlik kazandırmak, her iki kurucunun da bir tanesi Django geliştiricisi olan teknik geçmişe sahip olmasından geçiyor.

Djangoeurope, Django hostingde her iki dünyanın en iyisini sunar - çoğu yapılandırma hakkında endişelenmenize gerek olmayan ve son derece geliştirici dostu olan özel bir ortam. Herhangi bir karışıklık olmadan tek tıklamayla Django dağıtımı sunarlar.

Hesabınız Debian XNUMX üzerinde çalışacak ve NGINX ve Lighttpd web sunucusu önceden yüklenmiş olarak gelecek. Başka herhangi bir şeyi kendi başınıza kurulabilir ya da tercih ederseniz sizin için yapmalarını sağlayabilirsiniz. Bu hizmet, destek personelinin kaprislerine tabi olan "gizli bir sır" değil aksine sitelerinde açıkça sunulmaktadır.

Django'nun yanı sıra, hesabınızı diğer herhangi bir hosting çözümü gibi kullanabilirsiniz. Herhangi bir nedenle statik bir site çalıştırmaya karar verirseniz, bu seçenek sizin için de kullanılabilir. Planlar euro olarak fiyatlandırılır, bu nedenle başka bir yerdeyseniz dönüşümde paranızdan birazcık kaybedebilirsiniz.

Şahsen, PythonAnywhere'in en büyük avantajının aslında Django ve Python kullanıcılarının neye ihtiyacı olduğunu bilenler tarafından sunulması olduğunu düşünüyorum.

Hızlı DjangoEurope Genel Bakış

Aylık Maliyet: € 5 / ay'dan itibaren

Artılar

  • Son derece uzmanlaşmış barındırma ortamı
  • Hızlı Django dağıtımı
  • Hafif web arayüzü
  • Sınırsız site ve alan adı barındırın

Eksiler

  • Çok sınırlı bant genişliği
  • Sınırlı işletim sistemi seçeneği

Bir Django Sunucusunda Ne Aranmalı?

Bu soru biraz tartışmalıdır, çünkü birçok olasılık seviyesi vardır. Bir yandan, son derece uzmanlaşmış ortamlar seçeneklerinizi biraz kısıtlar. Ancak, bunlar genellikle gereksinimlerinize göre önceden yapılandırılmış ve kullanıma hazırdır.

Bunun güzel bir örneği PythonAnywhere'dir. çok amaca yönelik. Öyle ki, öğrencilerine öğretmek için hazır ortamlara ihtiyaç duyan eğitimcilere uygun bir çözüm olarak kendilerini bile sunuyorlar.

Alternatif olarak, jenerik barındırmada da bir seçenek vardır. ScalaHosting Django ortamlarını destekleyen. Bu çözümlerin kurulması daha karmaşıktır, ancak doğru ana bilgisayarla da mümkündür. Günün sonunda, Django sunucunuzu seçmek çoğunlukla ihtiyaç duyduğunuz şeye bağlıdır.

Burada listelediğim ana bilgisayarlar ne sunmaları gerektiğine göre değişebilir, ancak her biri Django ve Python ile ilgilenenler için güçlü bir durum oluşturur. Şahsen, temel bir sanal alan arıyorsanız, daha genel bir ortamın yol olduğunu düşünüyorum.

Django hakkında bilmeniz gereken her şey

Django'yu kullanma kararının alınması, Python köklerine kadar uzar. Python çok hızlı, yüksek düzeyde ölçeklenebilir web siteleri oluşturmak için son derece popülerdir.

Bu iki özellik, birçok şirket için neredeyse mükemmeldir.

Bugün pek çok geliştirici Python'a aşinadır ve Django en popüler web programlarından biridir. Python'a çok benzeyen Django programı hızlı, güvenilir ve son derece ölçeklenebilirdir

Cennette yapılan bir ortaklık ve Django'yu seçmek için güçlü bir web sitesi arayanlar için ideal bir neden.

Django'nun Artıları ve Eksileri

Django'nun Artıları ve Eksileri
"Django, deneyimli Web geliştiricilerinin zorlu gereksinimlerini karşılarken, hızlı gelişen haber odası teslim tarihlerini karşılamak için icat edildi" (kaynak).

Diğer herhangi bir çerçeve seçimi gibi, Django da avantaj ve dezavantajların adil payına sahiptir. Birçoğu, slayt eklemenin en yararlı şey olduğunu düşünürken kimisi öyle düşünmüyor gibi görünüyor.

Django'yu kullanmayı seçmenin bazı artıları arasında piller dahil özellik, geliştirme esnekliği, hızlı dağıtım desteği, API'ler için REST çerçevesi ve tabii ki makine öğrenimi kapasitesi bulunur.

Bu kulağa harika gelse de, Django'nun kapsamlı kodlama ihtiyacı, daha küçük projeler söz konusu olduğunda da engelleyici bir şekilde hareket eder. Ruby on Rails gibi bazılarına kıyasla sabit kuralların olmaması nedeniyle zaman zaman değişebilir.

Geliştirmeniz için Django'yu Ne Zaman Kullanmalısınız?

Django'nun artılarını ve eksilerini bilmek, en iyi bağlamda kullanılması gerektiğini söylerken sürpriz olmamalı. Bu bağlam, her projeyi Django uygunluğu için değerlendirmeniz ve gücünü maksimuma çıkarmanız gerektiği anlamına gelir.

Django yapısal kodu, yüksek güvenlik ve veri yönetimi özelliklerinden yararlanabilen yüksek hacimli web sitesi projelerine bakın. Bu, uzun süreler boyunca iyi bir şekilde ölçeklenebilen verimli siteler oluşturmak için yararlı olabilir.

Aşağıdaki durumlarda Django kullanarak geliştirmeyi düşünün:

  • Bir web uygulaması oluşturmak istiyorsunuz
  • Hızlı dağıtım gerekli
  • Birinci sınıf güvenlik arıyorsunuz
  • Makine öğrenimi isteniyor
  • ORM desteği gerekli

Django'da Sıkça Sorulan Sorular

Django için en iyi hosting hangisidir?

Makul fiyatlandırması ve esnekliği nedeniyle, şiddetle tavsiye ediyoruz. ScalaHosting Yönetilen VPS Django'yu barındırmak için. Bununla birlikte, PythonAnywhere dahil olmak üzere diğer birçok mükemmel seçenek boldur. A2 Hosting, Digital Oceanve DjangoEurope.

Django web sitemi barındırabilir miyim?

Evet, Django web sitenizi barındırabilirsiniz. Teknik olarak, bir ev sunucusunun teknik dağıtımını üstlenebildiğiniz ve istikrarlı bir İnternet geniş bandına sahip olduğunuz sürece, Django web sitenizi barındırmak mümkündür. Ancak, daha ucuz olmayacağı ve genellikle daha az güvenilir olacağı için genellikle tavsiye edilmez.

Django'yu ücretsiz olarak barındırabilir miyim?

Evet, Django'yu ücretsiz olarak barındırabilirsiniz. Bazı web sunucuları, Django'yu destekleyebilen ücretsiz planlar sunar. Örneğin PythonAnywhere, Django web siteleri için ücretsiz bir başlangıç ​​planı sunar. Alternatif olarak, Django web sitenizi evde mevcut ekipman üzerinde barındırmak da bir olasılıktır.

Bir Django web sitesini barındırmanın maliyeti nedir?

Bir Django web sitesi barındırma maliyeti, gereksinimlerinize bağlı olacaktır. Yeni başlayan web siteleri için ücretsiz seçenekler mevcuttur. Django çoğu web barındırma türü üzerinde çalışabilir – hepsi değişen fiyatlarla gelir. Django'nun kendisi dağıtmak ve kullanmak için ücretsizdir.

Django için Apache'ye ihtiyacım var mı?

Hayır, ihtiyacın yok Apache Django'yu çalıştırmak için. Ancak Python ortamını destekleyen bir web sunucusu uygulamasına ihtiyacınız olacak. gibi bazı seçenekler Apache alternatifler arasında Gunicorn, nginxveya WSGI.

Son Düşünceler: Daha Az Arama, Daha Fazla Kod

Django'nun popülaritesi artıyor ve nedenini anlamak zor değil. Python, birden çok platformda iyi çalışan birkaç üst düzey dilden biridir. Django ve Python'un doğası da iyi kodlama alışkanlıklarını teşvik eder 'kodu yeniden kullanma' eğilimi göz önüne alındığında.

Barındırma, web sitelerinin ve bu durumda web uygulamalarının bile hızını ve çalışma süresi performansını büyük ölçüde etkiler. Listelenen bu ev sahiplerinden herhangi biriyle gitmek, bu endişeleri gidermenize yardımcı olacaktır, çünkü özünde sağlam performans sergilerler.

Kodlamanıza odaklanmanız gerekirken neden iyi bir barındırıcı arayarak zaman kaybediyorsunuz? ?

Yazarın fotoğrafı

Timothy Shim Tarafından Hazırlandı

Continue Reading