Ana Sayfa / mal / Web Barındırma Kılavuzları / Cloudways İncelemesi

Cloudways İncelemesi

Önemli Noktalar

Cloudways gibi bir Yönetilen Bulut Platformunda barındırmak pahalıdır (genellikle %100 – %120 daha pahalıdır), ancak saf bulut barındırmanın veya geleneksel barındırma sağlayıcılarının sağlayamayacağı birçok avantaja sahiptir.

Cloudways ile Deneyimim

Kullanıyorum Cloudways yıllarca. Bu yazıyı yazarken, şu adreste iki sunucuda 3 proje barındırıyorum: Cloudways, bu site dahil (WebHostingSecretRevealed.net) okuyorsun. hakkında en iyi şey Cloudways, benim için mükemmel sunucu performansıydı. Artı, Cloudways kullanımı kolaydır ve halihazırda yerinde olan bir ton araç vardır.

Cloudways'i Kimler Kullanmalı?

Cloudways, bilgilendirici bir web sitesinden daha fazlasına ihtiyaç duyan SaaS sağlayıcıları, hızla büyüyen start-up'lar, geliştiriciler veya işletmeler için idealdir. Hem sunucu gücü hem de veri aktarımı açısından ölçek esnekliği, çeviklik gerektiren elastik siteler için paha biçilmezdir.

Cloudways'i Kimler Kullanmamalıdır?

Cloudways Bir bütçe barındırma çözümü arıyorsanız veya basit bir bilgi sitesi çalıştırıyorsanız, en iyi seçim olmayabilir.

Daha fazla bilgi için tam sayfamızı okuyun Cloudways aşağıda inceleyin.


Cloudways Özel Promosyon Kodu: WHSR10
Cloudways ile ücretsiz 10$ barındırma kredisi almak için "WHSR10" promosyon kodunu uygulayın. En düşük Cloudways planının maliyeti ayda 12 ABD dolarıdır - bu nedenle, özel promosyon kodumuzla kaydolduğunuzda, bunları 30 gün boyunca (neredeyse) sıfır riskle test edebilirsiniz > Bu Cloudways fırsatını yakalayın


Cloudways

Şirket: Cloudways

Arka plan: 2011'de kurulan Cloudways, insanların çözümlerini çeşitli Bulut platformlarında devreye almalarına yardımcı olan bir sistem entegratörüdür. Cloudways'in iş modeli oldukça benzersizdir - gerçek bir web sunucusu barındırma sağlayıcısı olmak yerine, bir Hizmet olarak Platform (PaaS) sağlayıcısı olarak çalışırlar.

Başlangıç ​​fiyatı: $ 12 / ay

Para birimi: USD

Çevrimiçi ziyaret edin: https://www.cloudways.com/

İnceleme Özeti ve Puanlamalar

5

Cloudways, kullanıcılara çok uygun fiyatlı Digital Ocean'dan çok pahalı Amazon Web Services'e (AWS) kadar çeşitli Bulut Platformlarından adil bir seçim sunar. Bu, gerçek performansın Cloudways'in sorumluluğundan ziyade büyük ölçüde platforma bağlı olduğu anlamına gelir.

İçinde bulundukları bu benzersiz konum nedeniyle, gerçek performanstan daha yakından inceleyeceğimiz şey, ödeme yaptığınız sunucuları yönetmenize yardımcı olmak için nasıl kurulduklarıdır. Buna pano kullanıcı arayüzü tasarımı, güvenlik duvarı ve İçerik Dağıtım Ağı (CDN) gibi ek özellikler ve tabii ki müşteri teknik desteği gibi şeyler dahildir.

Cloudways'i Kimler Kullanmalı?

Cloudways belirli işletmeler için idealdir - örneğin SaaS bilgilendirici bir web sitesinden daha fazlasına ihtiyaç duyan sağlayıcılar, yeni kurulan şirketler, geliştiriciler veya işletmeler. Hem sunucu gücü hem de veri aktarımı açısından ölçek esnekliği, çeviklik gerektiren esnek siteler için paha biçilmezdir.

Cloudways ile Deneyimim

Cloudways'i yıllardır kullanıyorum. Bu yazıyı yazdığım sırada, okumakta olduğunuz bu site (WebHostingSecretRevealed.net) dahil olmak üzere Cloudways'te iki sunucuda 3 proje barındırıyorum.

Cloudways gibi bir Yönetilen Bulut Platformunda barındırmak pahalıdır (genellikle %100 – %120 daha pahalıdırlar), ancak saf bulut barındırma veya geleneksel barındırma sağlayıcılarının sağlayamayacağı birçok avantajı vardır.

Bu derlemede, işlerin nasıl çalıştığını göstereceğim Cloudways ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerimi ayrıntılı olarak paylaşın. Yönetilen Bulut Barındırma ortamında yeniyseniz ve web siteniz için doğru olup olmadığını merak ediyorsanız - bu inceleme iyi bir okuma olmalıdır.

Cloudways Artıları ve eksileri

Cloudways Hizmete Genel Bakış

ÖzelliklerCloudways
Sunucu PlanlarıBulut Barındırma
Paylaşılan Barındırma -
VPS Barındırma -
Özel Barındırma -
Bulut Barındırma$ 10 - $ 1035
Bayi Barındırma-
WordPress Barındırma-
Sunucu KonumlarıKuzey Amerika, Güney Amerika, Asya, Avrupa, Okyanusya, Afrika, Orta Doğu
Website Oluşturucu -
Enerji kaynakları Geleneksel
Ücretsiz deneme-
Kontrol PaneliIn-House
Ücretsiz SSL DestekEvet
Ödenmiş SSL-
Popüler AlternatiflerHostinger, Kinsta Hosting, ScalaHosting
Kullanıcı DesteğiCanlı Sohbet, Telefon, E-posta
Teknik Destek Numarası+ 35635500106
Ödeme Kredi Kartı, PayPal

Özel: "WHSR10" Promosyon Kodu ile Ücretsiz 10$ Kredi

WHSR okuyucuları için özel fırsat – Kayıt sırasında "WHSR10" promosyon kodunu kullanırsanız 10 ABD doları kredi alırsınız.

WHSR özel teklifi Cloudways
Ücretsiz 10$ barındırma kredisi almak için "WHSR10" promosyon kodunu uygulayın (şimdi kaydolmak için buraya tıklayın). En düşük Cloudways planın aylık maliyeti 12 ABD dolarıdır - bu nedenle özel promosyon kodumuzla kaydolduğunuzda - 30 gün boyunca (neredeyse) sıfır riskle bunları test edebilirsiniz.

Artıları: Cloudways Hosting Hakkında Sevdiklerim

1. Etkileyici Performans – Hızlı ve Güvenilir

Şimdiye kadar mükemmel performansla karşılaştığım doğrudur. Cloudways sunucular daha çok altyapı sağlayıcılarının sonucudur. Her birinin kendi performans avantajlarına sahip olması zorunludur (ve belki tuhaflıkları da vardır!), bu nedenle yine, sağlayıcıya çok bağlıdır.

Benim durumumda – Digital Ocean altyapısını kullanıyorum ve Cloudways platformu üzerinden yönetiyorum.

Cloudways Hosting Çalışma Süresi

Cloudways Uptime
Mart, Nisan ve Mayıs 2022 için Cloudways Çalışma Süresi: %99.95, %100 ve %99.95. Bu "Cloudways tarafından barındırılan" sitenin Digital Ocean altyapısını kullandığını unutmayın.
Cloudways Mayıs, Haziran, Temmuz 2021 için çalışma süresi
Mayıs, Haziran ve Temmuz 2021 için Cloudways Çalışma Süresi: %100, %100 ve %99.93. Temmuz ayı kapalı kalma süresi, planlanmış bir bakımdan kısmen etkilenir. Yıllardır Cloudways ile ev sahipliği yapıyorum - genel olarak sunucu performansları harika. Ancak, Cloudways'in kendi altyapısına sahip olmadığını unutmayın. Test sitesi aslında Digital Ocean'da barındırılıyor ve Cloudways aracılığıyla yönetiliyor.

2. Entegre Gösterge Tablosu

Cloudways'e ödediğiniz ücretler, yönetim hizmetlerini kapsamak ve kontrol platformları, hizmet geçişleri, kullanıcı panoları ve benzerleri gibi eklenti özellikleri için ödeme yapmak içindir.

İçinde bulundukları bu benzersiz konum nedeniyle, gerçek performanstan daha yakından inceleyeceğimiz şey, ödeme yaptığınız sunucuları yönetmenize yardımcı olmak için nasıl kurulduklarıdır. Bu, pano kullanıcı arayüzü tasarımı, güvenlik duvarı ve İçerik Dağıtım Ağı (CDN) gibi ek özellikler ve tabii ki müşteri desteği gibi şeyleri içerir.

Neyse ki hayal kırıklığına uğramadım. Cloudways' entegre gösterge paneli son derece güçlüdür, kullanıcı dostudur ve geliştiriciler ve/veya ajanslar ve hatta belki de kendi sitelerinden birkaçını ayrı ayrı yönetmeyi planlayan şirketler için idealdir. Müşterilerinin her birine, daha sonra tek bir noktadan yönetebilecekleri bir barındırma platformu seçeneği sunabilirler.

Çünkü her birinde Cloudways hesap kullanıcıları satın alabilir ve birden çok sunucu kur web siteleri ve uygulamaları için - bu kullanıcıların çalışmalarını gruplamak için sistematik bir yola ihtiyacımız var. Cloudways grup kullanıcılarının çalışmaları üç kategoride: Projeler, Sunucular, Uygulamalar. Aşağıdaki ekran görüntülerinde platformlarının nasıl çalıştığını göstereceğim.

Cloudways platform
Projeler mantıklıups bir şekilde birbiriyle ilişkili (kampanya, departman, coğrafi konum vb. aracılığıyla) sunucular ve uygulamalar. Çok sayıda sunucunuz ve uygulamanız varsa, hesabınızı düzenlemenin uygun bir yoludur. İlk başladığınızda Cloudways – panonuza giriş yapın ve “Projeler” sekmesine giderek ilk projenizi ekleyin.
demo Cloudways Platform - Sunucu Ekleme
Hesabınıza bir proje ekledikten sonra, ilk sunucunuzu satın almaya ve bir uygulama dağıtmaya devam edin. Bu ekran görüntüsünde bir Linode sunucusu satın alıyorum ve üzerine bir WordPress uygulaması kuruyorum. Aylık barındırma ücretinin sayfanızın altında gösterildiğini unutmayın. Hazır olduğunuzda "Şimdi Başlat"ı tıklayın.
demo Cloudways Platform - Sunucu Ekleme
Farklı altyapı sağlayıcıları için farklı sunucu özelleştirmesi elde edeceksiniz. Linode, Vultr ve Digital Ocean – sunucu paketleri oldukça sabittir ve yalnızca depolama boyutunu ve sunucu konumlarını seçebilirsiniz. Bant genişliğinizin, sunucu depolama boyutunun, veritabanı boyutunun ve sunucu konumunun özelleştirilebildiği Google Cloud Platform ve Amazon AWS ile daha fazla seçeneğe sahip olacaksınız.
Cloudways Platform Demosu
Sunucunuz ve uygulamalarınız yapılandırıldıktan sonra, üst gezinme sekmelerini kullanarak bunlarda gezinebilir ve yönetebilirsiniz. "Sunucular" altında – Ana Kimlik Bilgilerini yönetebilir, sunucu kullanımlarını izleyebilir, sunucunuzu ölçeklendirebilir (veya küçültebilir), tam sunucuyu geri çalıştırabilirsinizups ve geri yükleme ve temel sunucu güvenlik kurulumu.
Cloudways Platform Demosu
“Uygulamalar” altında – Projenizi bir alan adına bağlayabilir, veritabanınızı yedekleyebilir ve geri yükleyebilir, cron işlerini çalıştırabilir, uygulama etkinliklerini izleyebilir, kurulum yapabilirsiniz. SSL sertifikalar ve Git dağıtımını kurun. Burası aynı zamanda bir ekipte çalışıyorsanız yeni ekip üyelerinin erişimini ekleyebileceğiniz yerdir.
"Sunucular" sayfasını kullanarak her sunucu için temel hizmetleri yönetin
"Sunucular" sayfasını kullanarak her sunucu için temel hizmetleri yönetin.

3. Güçlü Eklentiler

Konuya tekrar dönelim Cloudways bir entegratördür, bu aynı zamanda her platformun kendi güvenlik duvarı ile gelebileceği anlamına gelir. İçerik Dağıtım Ağı (CDN). Bu, yeni siteler için son derece yararlı olabilecek bir şeydir. Cloudways, bu da geliştiriciler için kullanışlılığının bir yansımasıdır. Kelimenin tam anlamıyla müşterilere itmek için tek durak noktası olabilir.

Ancak, bunun bir uyarısı var ve bu, deneyimli sitelerin taşınmak istediği gerçeğidir. Cloudways bunu yararlı bulmayacaktır. Örneğin, WHSR zaten kendi CDN'sini ve güvenlik duvarını kullanıyor, bu nedenle bunlardan uzaklaşmaktan fayda görmeyeceğiz.

Ancak Cloudways ile birlikte gelen başka işlevler de vardır, örneğin:

Kolay Klonlama / Aşamalandırma / Sunucu Transferleri

Sunucu Klonlama Cloudways
Cloudways platformunda sunucu klonlama, sunucu aktarımı veya uygulama hazırlama kurulumunun tümü birkaç tıklamayla yapılabilir. Bu özellikler özellikle geliştiriciler veya ajanslar için kullanışlıdır.

GIT Hazır

Otomatik Git dağıtımı (dağıtım günlüklerini takın)
Otomatik Git dağıtımı (eklenti dağıtım günlükleri) - GIT aracılığıyla dağıtımı test ettim ve harika çalışıyor.

Sunucu İzleme

Sunucu izleme Cloudways
Sunucu izleme Cloudways – Yükseltme için doğru zamanın ne zaman olduğunu belirlemek için basit grafik.

Otomatik ve İsteğe Bağlı Yedekleme

İki tür yedekleme vardır Cloudways - her iki özellik de tüm standartlarda yer aldı Cloudways hesaplar.
İki tür yedekleme vardır Cloudways – her iki özellik de tüm standartlarda yer aldı Cloudways hesaplar. Tam sunucu yedeklemesi – tüm sunucunuzu birkaç tıklamayla yedeklemenizi sağlar; veya sunucunuzdaki belirli bir uygulamayı yedekleyebilir veya geri yükleyebilirsiniz. Bu ekran görüntüsünde Uygulama Yedekleme ve Geri Yükleme Sayfasını gösteriyorum. Burası, “Şimdi Yedekleme Al” düğmesine tıklayarak uygulama için isteğe bağlı bir yedeklemeyi kolayca oluşturabileceğiniz yerdir; veya “Uygulamayı Şimdi Geri Yükle” düğmesine tıklayarak uygulamanızı geri yüklemek için.

4. Kolay Ölçeklenebilirlik

Cloud tabanlı barındırma hizmetinin temel avantajlarından biri, planlarının son derece ölçeklenebilir olmasıdır. Bu, site sahiplerine aşırı çeviklik potansiyeli sağlar, ancak normalde destek veya satış kanallarından geçmeyi gerektirir.

Kaynaklarınızı ne kadar ölçekleyebileceğiniz, kaydolduğunuzda hangi platformu tercih ettiğinize bağlıdır. Cloudways. Her platformun ölçeklendirme için kendi küçük tuhaflıkları vardır. Örneğin, Digital Ocean yalnızca yukarı doğru ölçeklendirmeye izin verir. Küçültmek istiyorsanız, çok daha karmaşıktır.

dikey ölçekleme cloudways
Sunucunuzu büyütmek için Sunucular > Dikey Ölçekleme > İstediğiniz Sunucu Boyutunu Seç'e gidin.

5. İşbirliği için Kolay

Cloudways Ortak bir gruba üye eklemenize izin veren 'Ekipler' özelliği olarak adlandırdığı bir şeye sahiptir. Bu, yalnızca üyeleri bir projede birleştirmenize değil, aynı zamanda erişimlerini farklı gruplara ayırmanıza da olanak tanır. Örneğin, üyeleri desteklemek için veya bazılarını Bulut Konsolu erişimine sahip olacak şekilde atayabilirsiniz.

Cloudways Ekip özelliği, hesabınıza, sunucularınıza ve uygulamalarınıza farklı düzeylerde erişime sahip Ekip üyeleri oluşturmanıza olanak tanır.
Cloudways Ekip özelliği, hesabınıza, sunucularınıza ve uygulamalarınıza farklı düzeylerde erişime sahip Ekip üyeleri oluşturmanıza olanak tanır.

6. Yönetilen Güvenlik

Yine, bir sistem entegratörü olduklarına dönersek, Cloudways güvenlik yönetimini denetleyerek hesaplarına iyi bakar. Bu, onlarla oturum açan site sahiplerinden çok büyük bir yük alır. 1 tıklamayla ücretsiz SSL güvenlik yamalarına ve 2FA'ya kurulum, burada çoğu sitenin ihtiyaç duyacağı hemen hemen her şey var.

7. Ücretsiz deneme

Bu kadar önemli bir hamle söz konusu olduğunda Bulut Barındırma, neye hazırlanmanız gerektiğini kendiniz görmenize her zaman yardımcı olur. Bazı açılardan, Cloudways birden çok Bulut Platformunu birbirine bağlayabilen birleşik gösterge panosu nedeniyle daha da belirgindir.

Bu, ücretsiz deneme sürümlerini daha da cazip hale getirir ve kaydolmak için bir kredi kartına bile ihtiyacınız olmaz. Deneme, tüm özelliklerine tam erişim sağlar; bu nedenle, onlarla oturum açmaya karar verirseniz ne aldığınızı tam olarak bilirsiniz.

Özel fırsat: Herhangi bir ödeme yapmadan önce 10$ kazanın

WHSR özel teklifi Cloudways
Ücretsiz 10$ barındırma kredisi almak için "WHSR10" promosyon kodunu uygulayın (şimdi kaydolmak için buraya tıklayın).

8. Ücretsiz beyaz eldiven sitesi göçü

Ocak 2019'da Cloudways site taşıma desteği 'ni denedim. WordPress sitem 2 günden daha kısa sürede tamamen aktarıldı – tek yaptığım orijinal hesap bilgilerimi (alan adı, SSH girişi, cPanel girişi, vb.) sağlamaktı ve teknik destek diğer tüm işleri yaptı. Sorunsuz bir süreçti.

Cloudways site geçiş destek kayaları
Cloudways site taşıma desteği harika!

Eksileri: Cloudways'in sevmediğim yönü

1. Sınırlı Sunucu Kontrolü

Bu, iyi olup olmadığı konusunda bir tartışma konusu, ancak kişisel olarak sunucular üzerinde kontrol eksikliğinin uygun olmadığını düşünüyorum. Bugüne kadar hakkında fark ettiğim her şey Cloudways ortam geliştiricilere yöneliyor, bu sınırlamalara sahip olmak daha da şaşırtıcı.

Bir cron işi kurmak kadar basit bir şey için bile, yardım için Cloudways destek ekibinden geçmek zorunda kaldım. Doldurulması gereken önceden ayarlanmış bir form vardı, bu yararlıydı, ancak yine de bunun tamamlanmasını beklememi gerektiriyordu - birkaç gün beklemek!

Acemiler için bu yardımcı olabilir, ancak benim için ve hatta birçok geliştirici için bu zaman kaybı olur ve çoğu bunun için müşterilerine karşı sorumlu olur.

Cloudways Planları ve Fiyatlandırması

Cloudways Planlar ve Fiyatlandırma (Ocak 2022'de kontrol edildi)
Cloudways Planları ve Fiyatlandırması (Mart 2022'de kontrol edildi).

Cloudways altyapı sağlayıcısı olmadığından, Cloudways fatura fiyatlarınız (ve diğer her şey) seçiminize göre değişir. Beş ana platform seçeneği vardır – Digital Ocean, Linode, VULTR, Amazon Web Services ve Google Cloud Platform.

En ucuz ayrılma planları ayda 12 dolardan başlıyor - bu da ikisinde de ev sahipliği yapmanıza izin veriyor Digital Ocean veya 1 GB RAM'e sahip Vultr, tek işlemssor çekirdek, 25 GB depolama ve 1 TB bant genişliği.

Cloudways Fiyatlandırma Modeli Açıklaması

bu barındırma fiyatları ne olursa olsun, Cloudways aracılığıyla kaydolduğunuz platform ne olursa olsun, iki kat ödeme yaptığınızı unutmayın. doğrudan onlarla kaydolursanız, o sağlayıcının sizden ne kadar ücret alacağı. Bu bir aldatmaca değildir, ancak Cloudways'in size kolaylık sağlamak için sağladığı birçok hizmet için ödediğiniz bedeldir.

Örnekler - Digital Ocean

  • Digital Ocean (DO) – $5/ay
  • YAP + Cloudways – 10$/ay

Örnekler – Vultr

  • Vultr – 5$/ay
  • + Cloudways – 11$/ay

Cloudways planları ve fiyatlandırması hakkında daha fazla bilgi edinin.

Cloudways alternatifler

Bunun en büyük sebebi Cloduways'in fiyatlandırmasında bir alternatif yatıyor. Uzmanlığın, araştırmanın, geliştirme, hatta donanım maliyetlidir. ama, bu ilave ücret kullanıcılar için her zaman en fazla faydayı sağlamaz.

Güçlü bir web barındırma çözümüne ihtiyacınız varsa, Hizmet Olarak Platform (PaaS) modeli gibi Cloudways %100 her zaman ideal uyum değildir. İhtiyaçlarınızı dikkatlice düşünün ve çıkmakta zorlanabileceğiniz bir şeye atlamadan önce piyasada hangi alternatiflerin bulunduğunu görün.

Cloudways'a Daha Ucuz Alternatifler

Daha ucuz alternatifler arayanlar için aşağıda bazı popüler paylaşımlı barındırma hizmetleri bulunmaktadır.

Paylaşılan barındırma, minimum teknik bilgi gerektirdiğinden, giriş seviyesi barındırma seçeneği olarak geniş çapta kabul görmektedir. Farklı CloudwaysBulut altyapısı üzerinde çalışan paylaşımlı barındırma, yüksek trafik düzeylerini veya ani artışları işlemek için çok sınırlı bir yeteneğe sahiptir. Ayrıca, web sitesi performansı aynı sunucudaki diğer sitelerden kolayca etkilenebilir.

Web HostGiriş PlanıOrta Katman PlanıŞimdi Sipariş
Hostinger$ 1.99 / ay$ 2.59 / ayÖn Onay Hostinger
A2 Hosting$ 3.92 / ay$ 4.90 / ayÖn Onay A2 Hosting
HostPapa$ 2.95 / ay$ 3.95 / ayHostPapa'yı Alın
TMD Hosting$ 2.95 / ay$ 5.95 / ayTMD Hosting'i Alın
GreenGeeks$ 2.95 / ay$ 5.95 / ayÖn Onay GreenGeeks
InterServer-$ 2.50 / ayInterServer'ı Alın

VPS ve Benzer Bulut Tabanlı Çözümler Cloudways

  • Kinsta (35 $ / ay) - Yönetilen WordPress barındırma; giriş seviyesi planı birini destekler WordPress 25,000 ziyarete kadar site.
  • ScalaHosting (14.95 $ / ay) – Şimdi yeni bir ortaklık içinde Digital Ocean ve Amazon AWS, ScalaHosting iş modelini dönüştürdü PaaS oynamak – aynen Cloudways.
  • Interserver VPS (6.00 $ / ay) – Webuzo kontrol paneli ile birlikte bir CentOS kombinasyonu kullanmak, Interserver'ın VPS planları, sunucu yöneticisi deneyimi olanlar için çok daha ucuz bir seçenektir.

Daha Fazla Cloudways Karşılaştırması

Karar: Cloudways Senin için doğru mu?

Kişisel deneyimlerime göre Cloudways'in karışık bir deneyim olduğunu gördüm. Benim için en iyi yanı Bulut altyapısındaki performanstı. Kullanımı kolaydı ve hali hazırda bir ton araç vardı.

Yine de aynı zamanda sahip olduğum kontrolü özlüyorum geleneksel VPS barındırma.

Deneyim, kişisel durumunuza ve şu anda hangi sağlayıcı veya plana bağlı olduğunuza bağlı olarak elbette farklılık gösterecektir. Çekirdeğin orada olduğunu hissediyorum - Bulut platformu ve diğer her şey, ihtiyaca bağlı olarak bir hit veya ıska.

Cloudways ile Kimler Site Barındırmalı Yapmalı?

Bu platform, SaaS sağlayıcıları, start-up'lar, geliştiriciler veya basit bir "el ilanı" web sitesinden daha fazlasına ihtiyaç duyan işletmeler gibi belirli işletmeler için ideal görünüyor. Hem sunucu gücü hem de veri aktarımı açısından ölçek esnekliği, çeviklik gerektiren elastik siteler için paha biçilmezdir.

Aynı zamanda, sahip olabileceğiniz herhangi bir soruna çözümlerle sizi kaşıkla beslemeye hazır müşteri desteği var.

Önemlisi, Cloudways alımının ihtiyaca göre dikkatlice değerlendirilmesi gerektiğidir. Bu düzeyde güç gerektiren en basit işletme sitelerini veya blogları göremiyorum çalıştırmak için.


Cloudways Özel Promosyon Kodu: WHSR10
Cloudways ile ücretsiz 10$ barındırma kredisi almak için "WHSR10" promosyon kodunu uygulayın. En düşük Cloudways planının maliyeti ayda 12 ABD dolarıdır - bu nedenle, özel promosyon kodumuzla kaydolduğunuzda, bunları 30 gün boyunca (neredeyse) sıfır riskle test edebilirsiniz > Bu Cloudways fırsatını yakalayın

Yazarın fotoğrafı

Jerry Low Tarafından Hazırlandı

Continue Reading