Ana Sayfa / mal / Web Araçları / Kesinlikle Önerdiğimiz 15 (Ücretsiz) Favicon Jeneratörleri

Kesinlikle Önerdiğimiz 15 (Ücretsiz) Favicon Jeneratörleri

Yani bir blog veya site başlatmaya hazırsınız. Sen yaptın hangi web sitesi kurucusunun araştırılması kullanmak. Karar verdin siteniz için gerçekten harika bir isim. Heck, bitmiş bile olabilirsin ve sadece blogunuzdan para kazanmaya başlamak istiyorum.

Ama bunu yapmadan önce bekleyin. İşte küçük bir test. Blogunuzu bir tarayıcıya yükleyin ve ardından başka bir web sitesini yükleyin.

Farklı bir şey fark ettiniz mi?

İki farklı site olmasının yanı sıra (belli ki), çoğu sitenin sekmesinde bu küçük simgelere sahip olduğunu fark edeceksiniz. Bunlar faviconlardır - sık kullanılanlar simgesinin kısaltmasıdır - ve ister inanın ister inanmayın, birine sahip olmak aslında markanız için oldukça önemlidir.

Favicon Nedir ve Bunları Nereden Alırım

Aslında favicon nedir? Bir URL sayfasından, yer imi listesinden, web sitesi adres çubuğundan, tarayıcı sekmelerinden ve diğer arayüz öğelerinden önce görünen küçük küçük simgelerdir.

Faviconların boyutları genellikle şu şekildedir: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. Tarayıcıların çoğu .ICO biçimini kullanır, ancak bazıları da * .GIF ve * .PNG kullanır.

Bir favicon oluşturmak o kadar da zor değil ve Kesinlikle Önerdiğimiz bu 15 Ücretsiz Favicon Jeneratörü ile siteniz için kısa sürede profesyonel görünümlü bir favicon'a sahip olacaksınız!

1. Favicon Üreticisi

favicon_gen

Web sitesi: Favicon Generator

Muhtemelen kullanımı en kolay jeneratör olan Favicon Generator, sadece görüntüyü sitelerine yükleyerek kullanıma hazır bir favicon oluşturmanıza izin verir. Bu ücretsiz favicon oluşturucu, GIF, JPEG ve PNG resim formatlarını doğrudan bilgisayarınızdan içe aktarabilir ve bir .ICO formatına dönüştürebilir. Tamamlandığında, favicon dosyasını web sitenizin kök klasörüne yüklemeniz yeterlidir.

2. Favicon.cc

favicon_cc

Web sitesi: favicon.cc

Daha yaratıcı bir eğilim için, Favicon.cc kullanarak bir favicon oluşturabilirsiniz. Çevrimiçi ücretsiz bir favicon oluşturucu ve yaratıcısı olan site, aynı zamanda canlandırabileceğiniz bir favicon oluşturmak için mükemmeldir. Sitenin JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, ICO ve CUR resim formatlarını desteklemesinin yanı sıra görüntüleri içe aktarabilirsiniz.

3. Dinamik Sürücü - Favicon Oluşturucu

Dinamik sürücü

Web sitesi: Dinamik Sürücü - Favicon Oluşturucu

Dynamic Drive'ın web araçlarının bir parçası olan Dynamic Drive - Favicon Generator, başka bir basit ve kullanımı kolay ücretsiz favicon oluşturucudur. Bir favicon simgesi oluşturmak için GIF, JPG, PNG ve BMP'deki görüntüleri yükleyebilirsiniz. Ayrıca 32 × 32 masaüstü simgesi ve 48 × 48 XP simgesi oluşturma ek seçeneğine de sahiptirler.

4. Genfavicon

genfavikon

Web sitesi: genfavikon

Genfavicon, sadece üç basit adımda bir favicon oluşturmanıza izin verir. Genfavicon ile ilgili harika olan şey, oluşturduğunuzda simgenizin boyutunu seçebilmenizdir. Görüntünüzü JPEG, GIF veya PNG olarak yükledikten sonra, faviconunuzun boyutunu (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) seçebilirsiniz. Ayrıca "Yakala ve Önizle" düğmesine tıklayarak da favicon'unuzu önizleyebilirsiniz.

5. Favori Oluşturucu

site oluşturucu

Web sitesi: Favori Oluşturucu

Favicongenerator, çok basit bir arayüz kullanan ve kullanıcılar için basit tutan sade bir simge üreticisidir. Bu ücretsiz favicon oluşturucu, PNG, JPG veya GIF görüntülerini .ico biçimine dönüştürmek için ihtiyacınız olan şeydir. Site pek çok seçeneğe sahip değil ve mükemmel kare bir görüntü gerektiriyor (100 Piksel x 100 Piksel), ancak bir favicon oluşturmayı düşünmek için tembelseniz kullanımı çok kolay.

6. Ön çizim

sinsice dolaşmak

Web sitesi: prodraw

Çoğu favicon oluşturucu ortak görüntü dosyalarını desteklerken, çok azı fotoğraf dosyalarını kullanmanıza izin verir. Prodraw yalnızca normal JPG, GIF, PNG ve BMP dosyalarını desteklemekle kalmaz, aynı zamanda TIF dosya formatlarını da destekler. Ücretsiz favicon aracı, birden çok boyutta (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) bir simge oluşturabilir ve bunları farklı keskinleştirme düzeylerinde üretebilir, böylece siteniz için hangisinin daha iyi göründüğünü karşılaştırabilirsiniz.

7. Logaster.com

logaster

Web sitesi: logaster.com

Kayışları altında oluşturulan 5,000,000'den fazla farklı logo ile Logaster, favicon oluştururken "kişisel bir dokunuş" eklemek isteyenler için ücretsiz bir favicon üreticisidir. Logaster'ı kullanmaya başlamak yeterince kolaydır. "Logo Oluştur" düğmesine tıklayın, şirketinizin adını yazın ve faaliyet türünü seçin. Daha sonra, aralarından seçim yapabileceğiniz ve özelleştirebileceğiniz bir dizi logo şablonu verilecektir.

8. Favicon.pro

favicon.pro

Web sitesi: favicon.pro

Favicon.pro, siteniz için hızlı ve kolay bir şekilde favicon oluşturmak için kullanabileceğiniz başka bir harika ücretsiz favicon üreticisidir. Resimlerinizi PNG, JPG veya GIF formatında yüklemenize ve simgelere dönüştürmenize olanak tanıyan bir simge oluşturucunun tüm temel işlevlerine sahiptirler. Favicon.pro ile ilgili bir başka harika şey de, bir simge oluşturmak ve web sitenize yüklemek için adım adım bir kılavuz içermeleridir. Bu ne kadar harika!

9. Antifavikon

antifavicon

Web sitesi: antifavicon

Antifavicon, favicon oluşturmak için görüntüleri hiç kullanmaması açısından diğer simge oluşturuculardan biraz farklıdır. Bunun yerine, tamamen metin yoluyla favicon oluşturur. Araç, simgenizi oluşturmak için yazabileceğiniz iki metin kutusuna sahiptir. Bunun dışında, metnin ve arka planının renklerini özelleştirebilirsiniz. Seçenekler sınırlı olsa da, bu ücretsiz favicon oluşturucu tasarım becerisine sahip olmayan kişiler için iyi bir seçimdir.

10. RealFaviconGenerator.net

Realfavicongen

Web sitesi: RealFaviconGenerator.net

RealFaviconGenerator, diğer favicon oluşturuculara kıyasla şaşırtıcı derecede güçlü bir araçtır. Bu araçla, mevcut tüm platformlarda bir favicon oluşturabilirsiniz. Ayrıca, simgenin kendisini test etme olanağına da sahip olursunuz. Sadece web sitenizi yazın, "Favicon'u Kontrol Et" düğmesine tıklayın ve size favicon'unuz hakkında geri bildirim verecektir. Favicon'unuzun farklı tarayıcılarda nasıl göründüğünü kontrol edebilir veya operating sistemi ve eksik olan her şeyi düzeltin.

11. Favic-o-Matik

favicomatik

Web sitesi: favicomatic.com

Favic-o-Matic "nihai favicon oluşturucu" olduğunu iddia ediyor ve bunu iki basit seçenek sağlayarak yapıyor. Görüntünüzü yükleyin ve tek bir .ICO dosyasına dönüştürün veya iOS ve Android uygulamaları dahil mevcut tüm platformlar için bir favicon oluşturun. Gelişmiş ayarlarda favicon'unuzun boyutunu, arka plan rengini ve daha fazlasını bile özelleştirebilirsiniz.

12. Favikon

Favikon

Web sitesi: Favikon

Basit bir favicon oluşturucusuna mı ihtiyacınız var? Favikon senin cevabın. Bu basit simge oluşturucu, görüntüyü .ICO dosyası olarak kırpmanızı ve indirmenizi sağlar. Bunun dışında Favikon ile yapabileceğiniz pek bir şey yok. Basit bir favicon çıkarmanız gerekiyorsa, bu ücretsiz araç kesinlikle tam size göre.

13. Favori Simgesi

faviconit

Web sitesi: Faviconit

Faviconit, bir site simgesi, elma dokunmatik simgeleri ve ayrıca HTML birden fazla platform ve cihaz için başlıklar. Adımlar yeterince kolay, sadece resminizi yükleyin, gerisini o halleder. Bu ücretsiz site simgesi oluşturucu, simgenizi yeniden adlandırmayı da kolaylaştırır. Daha fazla özelleştirme seçeneğine erişmek için “Gelişmiş” düğmesine tıklayabilirsiniz.

14. Xiconeditör

Xiconeditor

Web sitesi: Xiconeditör

Simgenizi sıfırdan mı yaratmak istiyorsunuz? Tamamen ısmarlama bir favicon oluşturmak istiyorsanız Xiconeditor mükemmeldir. Bu sitede bir yazı aracı, fırça aracı, kurşun kalem aracı, silgi ve daha fazlasını ücretsiz olarak gerçekten benzersiz bir favicon oluşturmanıza olanak tanır. Ayrıca simgenizi içe aktarabilir ve mevcut araçlarla doğrudan kırpabilir ve favicon'u indirmeden önce önizleyebilirsiniz.

15. Site Simgesi

Web sitesi: Faviconr.com

Faviconr, bu listedeki diğer araçlara benzer şekilde JPG, GIF ve PNG dosyalarını kullanarak simgeler oluşturabilir. Yapabileceği diğer şey, şeffaf bir GIF veya PNG görüntü dosyası kullanarak şeffaf bir arka plana sahip bir favicon oluşturmaktır. Faviconr'da, bu araçla favicon oluşturmayı basit bir ilişki haline getiren herhangi bir araç yoktur.

Sarıl

Bir favicon oluşturmak çok fazla çaba gerektirmez, ancak bir tanesine sahip olmak kesinlikle yardımcı olur. Kendi benzersiz ve özel site simgenize sahip olmak, markanız ve siteniz konusunda ciddi olduğunuzu gösterir.

Ayrıca, bu ücretsiz favicon oluşturucuların kullanımı kolaydır ve onları denemekten zarar gelmez!


Harika bir şeyi kaçırdığımızı düşünüyorsanız, bize bildirin - listeye ekleyeceğiz.

Daha Fazlasını Okuyun

Yazarın fotoğrafı

Madde Azreen Azmi

Continue Reading