Ana Sayfa / mal / Gizlilik / Incogni Gözden Geçirme: Gizliliğinizin Değeri Ne Kadar?

Incogni Gözden Geçirme: Gizliliğinizin Değeri Ne Kadar?

Şirket: Incogni by Surfshark

Geçmiş: Incogni veri komisyoncularıyla iletişime geçmek ve bilgilerinizin ellerinden alınmasını sağlamak için sizin adınıza çalışır. Bunu, sizin yararınıza arka planda sessizce çalışan bir konsiyerj kişisel veri koruma hukuk firması olarak düşünün.

Başlangıç ​​fiyatı: $ 6.49 / ay

Para birimi: USD

Çevrimiçi ziyaret edin: https://incogni.com/

İnceleme Özeti ve Puanlamalar

4

Uzun bir süre internette başıboş dolaştık. Pek çok şey ücretsiz - karşılığında sadece sizinle ilgili birkaç küçük ayrıntıyı bilmek istiyorlar. Sonunda, verilerinizi on web sitesine sağlarsınız ve onlar da bunu 100 kişiye satar veya verir. O zamana kadar pişman olmak için çok geç ve her şeyin kontrolünü kaybetmişsindir. Bu noktada, gibi bir hizmeti düşünmenin zamanı geldi. Incogni, baş ağrısını üstlenecek ve sizin adınıza verilerin kaldırılmasını sağlayacak. Kolay gelsin, değil mi?

Incogni Fırsatlar: %50 İndirim

Şirketler, siz hiçbir şey bilmeden kişisel verilerinizi topluyor ve ticaretini yapıyor. ile gizliliğinizi koruyun ve dolandırıcılık ve kimlik hırsızlığı riskini azaltın. Incogni.

Reddit'te takip edin : Incogni şimdi %50 indirim almak için yıllık plan

Artıları: Sevdiğim Şey Incogni

1. Kullanmak İçin Minimum Çaba Gerekir Incogni

Bilgi vermekten çekinme Incogni - bu gerekli.
Bilgi vermekten çekinme Incogni - bu gerekli.

Veri kaldırma arayışınıza başlamak kolaydır. Incogni. Temel olarak bir plana kaydolursunuz, temel kişisel bilgileri sağlarsınız, ardından sizin adınıza hareket etmek için dijital onay verirsiniz. Çok fazla form doldurma değil, ancak yasal amaçlar için her şey gerekli.

Incogni veri kaldırma isteklerinin sizin adınıza doğru olması için tam adınıza ve adresinize ihtiyaç duyar. Tüm veri aracıları yalnızca e-posta adresleri üzerinde çalışmaz. Birçoğu genellikle fiziksel adresiniz, sosyal güvenlik numaranız vb. Gibi çok daha fazla bilgiye sahiptir.

En sonunda, Incogni senin ihtiyacın var temsil yetkisi. Bu yetkilendirme, veri simsarlarının görmezden gelememesi için esasen sizin adınıza hareket etme yetkisi verir. Incogni' nin talepleri. Bu yetkilendirme konusunda endişelenmeyin; kapsamı kesindir ve veri simsarı uygun olduğunda sona erer.

2. Incogni açık

Incogni kapsamlı ve doğru bir SSS bölümü tutar.

hakkında en iyi şeylerden biri Incogni hizmetin doğrudan sunumudur. Web sitesinin kendisi basittir ve ne yaptığı, ne yapmadığı ve kime yardımcı olabileceği hakkında kesin bilgiler içerir.

Günümüzde birçok web sitesinin bir Sıkça Sorulan Sorular (SSS) bölümü gerçek bir amaç için değil. IncogniSSS, gerçekten faydalı bulduğum az sayıdaki SSS'den biri ve kararlarınıza yön vermenize yardımcı olabilecek temel bilgileri sağlıyor.

Örneğin, Incogni veri aracılarını çeşitli kategorilere ayırır: Pazarlama aracıları, finansal aracılar, vb.

3. Incogni Başladıktan Sonra Hızlı Çalışır

Incogni nihai onayı dakika içinde çalışmaya başlar.
Incogni nihai onayı dakika içinde çalışmaya başlar.

Çalışması için gerekli malzemeleri verdikten sonra, Incogni safkan bir yarış atı gibi koşar. Yazma sırasında, hizmetin 76 veri aracısı vardır. yanılma veri aracıları web siteleri veya bireysel hizmetler için olsa da. Bunlar, verilerinizle ticari olarak ilgilenen önemli oyunculardır.

Veri simsarları, verilerinizi kendi iç ihtiyaçları için alabilecek bireysel web sitelerinden farklıdır. Örneğin, bir çevrimiçi mağaza, satın aldığınız bir ürünü göndermek için adresinize ihtiyaç duyabilir. Öte yandan, veri simsarları ellerinden gelen her şekilde veriyi dilenir, ödünç alır, satın alır veya çalar.

Ne yazık ki, çoğu zaman bu yasaldır. Bu yasallık öncelikle tekniktir ve tekil maddelerden ve dijital hakları söz konusu olduğunda tüketicilerin cehaletinden yararlanır.

4. Incogni Yararlı Durum Güncellemeleri Sağlar

Incogni durum güncellemeleri özlü ve insan dostudur.
Incogni durum güncellemeleri özlü ve insan dostudur.

Olup bitenler üzerindeki kontrolü kaybetme konusunda endişelenmeyin. Incogni. Her talebin gerçek ilerlemesini bilmenizi sağlayan, oldukça kullanıcı dostu bir durum ekranına erişim elde edersiniz. Incogni yapılmış.

Özellikle, listelenen veri komisyoncularının her birinin ne kadar tehlikeli olabileceğini size bildiren sevimli “risk seviyesi” simgelerini seviyorum. Ortalama bir tüketici için işleri kolaylaştıran çok modern bir dokunuş. Güvenlik ürünlerini daha önce kullanmış olanlar, çoğunun ne kadar jargon olduğunu bileceksiniz.

5. 30 Günlük Para İade Garantisi

Bugün çevrimiçi olarak satın aldığınız birçok hizmette olduğu gibi, Incogni by Surfshark para iade garantisi ile birlikte gelir. Eğer memnun değilseniz Incogni, aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. İlk 30 gün içinde iptal ederseniz, hiçbir soru sorulmadan tam bir geri ödeme yapılır.

Bu cömertliği kötüye kullanmayı düşünebilecek olanlar için, bunu iki kez yaparsanız sonraki aboneliklerin artık geri ödeme için uygun olmayacağını unutmayın. Ayrıca, ilkinden itibaren altı ay içinde geri ödeme için ikinci bir iptal kabul edilmeyecektir.

6. IncogniEtkisi Kalıcı

Bu noktada, veri simsarları ve onların sümüklü yolları hakkında daha iyi bir fikre sahip olmalısınız. Incogni mevcut verileri kaldırmalarına neden olacak, ancak sonunda daha fazlasını toplayacaklar. Mahkeme kararı olmadan onları durmaya zorlamanın bir yolu yok. 

Neyse ki, Incogni aynı zamanda oldukça ısrarcıdır ve bu veri simsarları üzerindeki taleplerini tekrarlayacaktır. Aboneliğiniz aktif olduğu sürece, Incogni listesindeki herhangi bir veri aracısından veri kaldırma taleplerini tekrarlayabilir.

7. Hakkında Her Şey Incogni tüketici dostudur

Bir teknoloji meraklısı olarak, tamamen kullanıcı dostu olmasa bile çoğu hizmet bir şekilde kullanılabilir. Bu sadece benim olduğum şeyin bir parçası, ama birçok kişinin olayları farklı gördüğünü anlıyorum. Bu durumuda Incogni, Genel olarak mükemmel hizmet sunumuna şaşırdım.

Gerektiği kadar az kullanıcı talep ederken, olabildiğince kafa karıştırıcı olacak şekilde tasarlanmış görünüyor. Sonuçların sunulma şekli bile faydalı hissettiriyor. Google kadar büyük hizmet sağlayıcılar tarafından bile çok daha kötülerini gördüm, bu yüzden Surfshark ile harika bir iş çıkardı Incogni.

Basitçe söylemek gerekirse, herkesin kolayca kullanabileceği bir şey. Bunu söylemenin en iyi yolu, bir meslekten olmayan kişinin sözleri olacaktır. Kız kardeşim bana tam olarak şunları söyledi:

“Yılda 60$+ için Credit Karma ile karşılaştırıldığında çok fazla değil. Bu aslında bilgilerinizi kaldırmak için bu şirketlerle iletişim kuran proaktif bir hizmettir ve onlarla iletişim kurduğunuzda ve sizinle iletişim kurarlarsa ne olacağı konusunda size yol gösterirler. Temel olarak “avukatlarımla konuş” ile eşdeğerdir. Bu işe yararsa, gelecek yıl yenileyeceğimi söyleyebilirim.”

Eksileri: Sevmediğim Şeyler Incogni

1. Incogni dünya çapında mevcut değil

ilk karşılaştığımda Incogni, çok sevindim. Tam olarak doktorun emrettiği gibi görünüyordu. Ne yazık ki, hizmetin yalnızca ABD, Birleşik Krallık ve Kanada, ve İsviçre.

Asya'da yaşadığım için bir hesaba kaydolabilirdim, ancak Incogni bu bölgedeki etkinliğinin sınırlı olduğu konusunda açıkça uyardı. Bu sınırlamanın yetenekleriyle hiçbir ilgisi yoktur, ancak basitçe nasıl veri koruma kanunları şu anda çalışmak. 

Neyse ki kız kardeşim ABD'de yaşıyor ve bana yardım etmekten mutlu oldu. Bu Incogni inceleme, IM'deki yüz e-postanın ve birçok uzun sohbetin toplamıdır. Hesabı (ve verileri) sayesinde hizmette eksiksiz bir tur atmayı başardım.

2. Veri Kaldırma Hayat Boyu Bir Zorluktur

Ne yazık ki, Incogni tek kullanımlık bir hizmet değildir. Verilerinizin aracılardan uzak tutulmasını istediğiniz sürece hizmete kayıtlı kalmanız gerekir. Veri komisyoncuları sürekli olarak veritabanlarına ekleme yapacaktır. Bir veri kaldırma talebine uysalar bile daha fazlasını toplayacaklardır.

Bu ne zaman oldu, Incogni tekrar işe gider ve verileri kaldırmalarını sağlar. Bu, çevrimiçi yaşam döngüsü ve kaçması kolay olmayan bir döngü. Yine, veri gizliliği dünyası şu anda basitçe böyle çalışıyor.

Incogni Planlar ve Fiyatlandırma

Incogni fiyatlandırma

Incogni'ın fiyatlandırma modeli basittir. Aylık veya yıllık olarak ödenecek tek bir plan vardır. Aylık abonelikler aylık 12.99 ABD dolarıdır, ancak yıllık ödeme yapmak isteyenler için fiyatlar yalnızca 6.49 ABD dolarına (bir yıllık abonelik için toplam 77.88 ABD dolarıdır) düşer.

Bazı incelemelerin çevrimiçi olarak aldığı fiyatlarla dalga geçtiğini gördüm. Incognive bu yorumların çoğunlukla inanılmaz olduğunu düşündüm. Tereddüt edebilecek olanlar için Incogni' nin ücretleri, piyasadaki bazı alternatifleri ele alalım;

  • Experian Identity Premium: $24.99/ay
  • Beni Sil: 10.75$/ay
  • OneRep: $8.33/ay

Gördüğünüz gibi, Incogni oldukça iyi fiyatlı. Ayrıca, ayda 6.49 ABD doları, bir hesabın veya bilgilerin silinmesi için yüzlerce web sitesine havlayarak harcayacağınız zamana fazlasıyla değer.

En Son Fiyatları Kontrol Edin Incogni Web sitesi.

Gerçek Hayat Kullanım Örnekleri Incogni

Aracıların kişisel bilgilerinizi toplamasını ve bundan kar elde etmesini engellemenin önemli olmasının birkaç nedeni vardır. İşte üç önemli kullanım durumu.

Yurtiçi İstismarcılar

Veri komisyoncuları genellikle insanları takip edilme veya fiziksel olarak zarar görme riskiyle karşı karşıya bırakır. Ev içi istismar mağduru kişiler için bu özellikle tehlikelidir çünkü istismarcıları bu çevrimiçi veritabanlarını kullanarak onları kolayca takip edebilir ve bulabilir.

Rahatsız Edici Telefonla Pazarlama veya Robo Aramalar

Birçok insan gibi ben de yıllar boyunca çok sayıda otomatik arama aldım. Bu aramaları cevaplamak, ancak bunların bir telefonla pazarlamacıdan veya hatta bir dolandırıcıdan geldiğini öğrenmek sinir bozucu ve zaman alıcıdır.

Bu insanlar telefon numaralarımızı nasıl aldılar? Veri simsarlarının suçlu olduğu ortaya çıktı. Kişisel bilgilerimin, beni otomatik aramalarla taciz etmek için kullanan şirketlere rızam olmadan satıldığını bilmek, kendimi ihlal edilmiş ve güçsüz hissettiriyor. Kişisel verilerimizi korumanın ve şirketlerin bunları kendi çıkarları için kullanmamalarını sağlamanın önemini vurgular.

Sağlık Sigortası Ayrımcılıkları

Sağlık sigortası sağlayıcıları, çevrimiçi davranışınıza bağlı olarak sigortanız için ödediğiniz para miktarını artırabilir. Sağlık düzeyinize karar vermek için kullanılabilecek verileri toplamak için veri komisyoncuları ile birlikte çalışıyorlar.

Ziyaret için tıklayın Incogni Çevrimiçi

Son Düşünceler Incogni

Geçmişte, hesabımı veya verilerimi kaldırmak için bazı web sitelerini ve hizmetleri almaya çalıştım. Web siteleri, birkaç durumda istek üzerine bunu yapmaktan mutlu oldular. Ancak, büyük çoğunluk beni görmezden geldi veya böyle bir talepte bulunmak için gerekli araçları bile sağlamadı.

ABD, İngiltere veya AB'de yaşıyorsam kaydolmaktan büyük mutluluk duyarım Incogni' ın hizmeti, ömür boyu ücret anlamına gelse bile. En azından veri koruma yasaları gerçekten yürürlüğe girene kadar.

Yazarın fotoğrafı

Timothy Shim Tarafından Hazırlandı

Continue Reading