Ana Sayfa / mal / Web Barındırma Kılavuzları / Bu 6 Yönetilmeyen VPS Barındırma ile Tasarruf Edin

Bu 6 Yönetilmeyen VPS Barındırma ile Tasarruf Edin

Hızlı seçim A2 Hosting en iyi fiyat dostu yönetilmeyen VPS hosting sağlayıcı ve En İyi Yönetilmeyen VPS Seçimlerimizin başında yer alıyor. Temel giriş planı, 1 GB RAM / 20 GB SSD depolama sunar ve ayda 2.99 ABD dolarından başlar.

Daha Fazlasını Okuyun

Daha Fazla Barındırma Seçeneği: Genel olarak en iyi / Ucuz Web Hosting / Bulut Barındırma / VPS Barındırma

1. A2 Hosting

A2 Hosting en iyi fiyat dostu yönetilmeyen VPS barındırma sağlayıcısıdır.

Web sitesi: https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting 2001 yılında Iniquinet olarak başladı. İki yıl sonra, Michigan merkezli A2 Hosting doğdu. O zamandan beri, 110,000 ülkede 224'den fazla müşteriyi büyüttüler ve biriktirdiler. %99.9 çalışma süresi taahhüdü ile, A2 Hosting yeterli küresel veri merkezi kapsamına sahiptir (ABD, Avrupa ve Asya). Paylaşılan teklifler, WordPress, VPS barındırma ve daha fazlası.

Daha fazla bilgi edinin A2 Hosting Değerlendirme

A2 Hosting VPS Hosting Planları

A2 Hosting OpenVZ ve Virtuozzo sanallaştırma teknolojisi üzerinde çalışan yönetilen ve yönetilmeyen VPS sağlar. Deneyimli ve teknoloji meraklısıysanız, A2 Yönetilmeyen VPS barındırma, güçlü ve hızlıdır. Tam ayarları ve gereksinimleri aşağıdaki gibi yapılandırdığınız bir 'boş kutu' alırsınız. operasistem seviyesi. Sunucunuzu özelleştirmek için root erişimine sahip komut satırlarıyla çalışacaksınız.

Niye ya A2 Hosting Yönetilmeyen VPS?

  • Daha hızlı sayfa yükleme, Turbo Önbelleğe alma çözümü ve SSD kullanımı için Turbo Boost seçeneği ile hıza öncelik verir.
  • Gelişmiş hız için sınırsız NVMe SSD depolama ve A2 Optimize edilmiş teknoloji sağlar.
  • Kullanıcılara daha hızlı web sitesi teslimi için ücretsiz bir İçerik Dağıtım Ağı (CDN) içerir.
  • 24/7 Guru Desteği sunar, ücretsiz SSL Sertifika ve ücretsiz web sitesi geçişleri.
  • Mükemmel müşteri desteği için not edildi.

A2 Hosting Planlar ve Fiyatlandırma

A2 Hosting Yönetilmeyen VPS planları, farklı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitlidir ve çok ucuzdur. 2.99 GB RAM ve 1 GB SSD depolama için bir yıllık plan taahhüt ederseniz aylık 20 ABD dolarından başlar; Yeni başlayanlar bunu cazip bulacaktır. Ancak hız sizin için bir oyunsa, Turbo sunuculara sahip SUPERSONIC 8 bu olabilir. Ayrıca, ha sunan tüm planlarlassle-ücretsiz 30 günlük para iade garantisi, A2 Hosting benim oyum var

2. Hostinger

Hostinger'ın yönetilmeyen VPS'si kullanıcı dostudur.

Web sitesi: https://www.hostinger.com/ 

2004 yılında kurulmuş, çalışanların sahip olduğu bir şirket, Hostinger Litvanya'da. Hostinger geçen yıldan beri 29 ülkede 178 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika'da bulunan ve %99.9 çalışma süresi garantisi sunan küresel sunucu hizmetleri vaat ediyorlar. VPS barındırma dışında, Hostinger vardır barındırma paylaşılan, WordPressve bulut barındırma.

Bizim tam okuyun Hostinger yorum

Ne kadar Hostinger Yönetilmeyen VPS Barındırma Çalışıyor mu?

Kullanılması OVZ sanallaştırma teknolojisi, Hostinger'ın VPS'si en yeni Intel Xeon işleminde çalışırssors ve NVMe SSD depolama. VPS omurgası, 100Mb/sn'lik yüksek hızlı bağlantı hatlarından oluşan bir ağ üzerindedir. Bu nedenle, web sitenizin yükleme hızları yüksektir. Ayrıca minimum gecikme için VPS'nizi ABD, Litvanya, Singapur, Brezilya, İngiltere veya Hollanda'da bulundurabilirsiniz.

Hostinger'ın yönetilmeyen VPS hizmetleri, sunucu barındırma ortamı da dahil olmak üzere her şey üzerinde tam kök erişimi aracılığıyla sunucunuzu ve kaynaklarınızı nasıl yöneteceğiniz üzerinde kontrol sahibi olmanızı sağlar. Kaynakları gerçek zamanlı olarak takip edin ve istediğiniz şekilde özelleştirin.

Niye ya Hostinger Yönetilmeyen VPS?

  • OVZ sanallaştırmasını kullanır, Intel Xeon sürecissors ve hızlı web sitesi yükleme hızları için NVMe SSD depolama.
  • Minimum gecikme için dünya çapında birden çok konumda sunucular sunar.
  • Bir AI güvenlik duvarı, yerel /64 IPv6 blok altyapısı, BitNinja'nın tam yığın sunucu koruması ve otomatik yedeklemelerle güvenliği vurgular.
  • Kaynak izleme ve özelleştirme dahil olmak üzere eksiksiz sunucu kontrolü için tam kök erişimi sağlar.
  • Kullanıcı sanal sunucuyu yönetirken, fiziksel sunucular, hız, çalışma süresi ve kararlılık gibi arka uç özelliklerini yönetir.
  • Kullanıcı dostu kontrol paneli ve 24/7 destek sunarak yönetilmeyen VPS için kullanıcı dostu bir seçimdir.

Fiyatlar

sekiz kat var Hostinger'nin yönetilmeyen VPS planları. Ayda 3.99 ABD dolarından başlayan VPS 1 planı, 20 GB SSD depolama, 1 TB bant genişliği ve 1 GB RAM ile yeni başlayanlar içindir. Bir sonraki kademeli plan olan VPS 2, oyunda daha fazla kaynakla ayda 5.99 ABD Doları ile en popüler olarak kabul edilir. Hostinger ölçeklendirmeniz gerektiğinde planınızı yükseltmenizi kolaylaştırır.

3. InMotion Hosting

InMotion Hosting kendi kendini yöneten Cloud VPS barındırmada mükemmeldir.

Web sitesi: https://www.inmotionhosting.com/

California merkezli web sunucusu, InMotion Hosting, 2001 yılında kurulmuştur. 170,000'den fazla müşteri ile 500,000'den fazla müşteriye sahiptir. WordPress tesisat, InMotion Hosting çok çeşitli web barındırma hizmetleri sunar - paylaşımlı barındırma, VPS, Dedicated, WordPress barındırma, bulut VPS ve daha fazlası.

Daha fazla bilgi edinin InMotion Hosting yorum

Ne kadar InMotion Hosting Yönetilmeyen VPS Çalışıyor mu?

Süre InMotion Hosting yönetilen VPS barındırma sunuyor, kendi kendini yöneten bir Bulut VPS çözümüne sahipler. Yönetilmeyen Bulut VPS'leri çalışır Linux (Alma, CentOS, Debian ve Ubuntu). SSH kullanan komut satırlarına aşina olmanız gerekir. Güncellemeler, yedeklemeler, günlük yönetici görevleri ve sunucu yönetimi, sorumluluğunuz altındaki birkaç görev arasındadır.

Sanal makinenizi, çıplak bir sunucuda tam olarak istediğiniz gibi yapılandırırsınız. Cloud VPS sunucularınıza tam kök erişimi, sunucu görevlerini ve iş akışlarını otomatikleştirmenizi ve Ansible ve Kubernetes gibi çerçevelerden yararlanmanızı kolaylaştırır. İlk Bulut Sunucunuz için ücretsiz bir Ansible Kontrol Düğümüne sahip olursunuz. InMotion.

Niye ya InMotion Hosting Yönetilmeyen VPS?

  • üzerinde çalışan kendi kendini yöneten Bulut VPS çözümü sunar Linux, SSH kullanan komut satırlarına kullanıcı aşinalığı gerektirir.
  • Ansible ve Kubernetes gibi çerçevelerle sunucu görevlerinin ve iş akışlarının otomasyonu için tam kök erişimi sağlar.
  • İlk Bulut Sunucusu için ücretsiz bir Ansible Kontrol Düğümü sunar ve otomasyon yoluyla sunucu dağıtımını basitleştirir.
  • Birinci sınıf ağlar, kurumsal düzeyde fiber optikler ve yerleşik yedekli veri merkezleriyle yüksek düzeyde kullanılabilirlik (%99.99 çalışma süresi) sağlar.
  • Kolay geri alma için canlı durum ve planlanmış anlık görüntülerle Corero DDoS korumasını ve güvenlik için ayrılmış bir IP adresini dağıtır.
  • Yalnızca ABD merkezli destek sağlar ve bu, uluslararası kullanıcılar için bir sınırlama olabilir.

Fiyatlar

InMotion Bulut VPS NVME planları, katmanlar yükseldikçe daha pahalı hale gelir. Ayda 7 ABD Doları'ndan, çoğundan daha pahalı olan 30 GB RAM ile 2 GB NVME SSD depolama alırsınız. Ancak, en düşük katman daha fazla kaynakla gelir. Kritik kaynaklara ihtiyacınız varsa, bunların Çıplak Metal Sunucular. Ayrıca, 30 günlük para iade garantisi alırsınız.

4. InterServer

InterServer son derece esnek Cloud VPS planları ile tanınır.

Web sitesi: https://www.interserver.net/ 

1999 yılında Mike Lavrik ve John Quaglieri tarafından ortaklaşa kurulan New Jersey merkezli InterServer barındırma çözümleriyle bütçe dostu olarak bilinir. Paylaşımlı, bayi, özel, ortak yerleşimli barındırma, bulut VPS ve daha fazlasını kapsar, Interserver'nin veri merkezleri ABD'de.

Daha fazla bilgi edinin Interserver Değerlendirme

Ne kadar Interserver Yönetilmeyen VPS Barındırma Çalışıyor mu?

InterServer'nin esnek Cloud VPS barındırma platformu şuralarda mevcuttur: Linux ve Windows tatları. Diğerleri gibi, Linux VPS, Windows'tan daha ucuzdur. Desteklenen 16 işletim sistemi türü vardır (Debian, Centos, Ubuntu, Fedora, Suse, Windows Server ve diğerleri).

Bulut VPS planları dilimler halindedir. En az dört dilim (bölüm) ve bir kontrol paneli (cPanel). Aksi takdirde, Bulut VPS'niz kendi kendini yöneten olarak kalır. Yönetilmeyen Bulut VPS için açık Linux, CentOS dağıtımı, ücretsiz bir Webuzo kontrol paneliyle (tek tıklamayla yükleyici) gelir.

Niye ya InterServer Yönetilmeyen VPS?

  • Dahil olmak üzere 16 farklı işletim sistemi türü için Cloud VPS barındırma sağlar. Linux ve Windows.
  • En az dört dilim ve bir kontrol paneli satın alındığında yönetilen barındırma sunar; aksi takdirde, VPS kendi kendini yönetir.
  • Kök erişim yoluyla tam sunucu kontrolü sağlar ve aşağıdakiler gibi popüler sistemler için tek tıklamayla yükleyicileri destekler: WordPress, Joomla, Drupal ve diğerleri.
  • Kendi kendini onaran donanım için yapay zekadan yararlanır ve yüksek performanslı SSD depolama ile %99.9 çalışma süresi vaat eder.
  • Cloud VPS'de kaynak özelleştirmeye izin verir ve Windows Uzak Masaüstü hizmetini kullanarak kolay uzaktan dosya erişimi sağlar.
  • Çeşitli kanallar üzerinden 24/7 destek sunar ve çoklu sanallaştırma platformları ile güvenliği sağlar.

Fiyatlar

Interserver'nin Cloud VPS planları Linux ve Windows esnektir. Ayda 6 ABD doları kadar düşük bir fiyattan başlayarak, Linux Web siteniz büyüdükçe Bulut VPS. Fiyat biraz daha yüksek olsa da, 2 GB RAM, 30 GB SSD depolama ve 2 TB bant genişliği ile daha iyi özellikler elde edersiniz. Ancak, Windows Cloud VPS ayda 10 ABD Doları ile daha pahalıdır. Ayrıca, aya göre ödeme yaptığınız için uzun süreli kilitlenme yoktur. Ne zaman mutsuz olursan, dur.

5. DreamHost

DreamHostDreamCompute, makul bir fiyata güçlüdür.

Web sitesi: https://www.dreamhost.com/ 

DreamHost 1997'den beri bu işin içinde ve hızla genişleyerek 1.5'den fazla ülkede 100 milyondan fazla web sitesine ev sahipliği yapıyor. Paylaşılan, bulut, adanmış, yönetilen WordPressve VPS barındırma. Özel web siteleri oluşturmak gibi barındırma çözümlerini tamamlayan diğer hizmetleri sağlamak için genişlediler. SEO iyileştirmeler ve pazarlama.

Daha fazla bilgi edinin DreamHost Değerlendirme

Ne kadar DreamHost Yönetilmeyen VPS Planları Çalışıyor mu?

DreamHost'nin yönetilmeyen Bulut VPS'si, DreamCompute (bulut bilgi işlem platformları) tarafından desteklenmektedir. Yaygın olarak benimsenen OpenStack'e (açık kaynaklı bulut bilgi işlem platformu) dayalı API'ler, diğer sistemlerle kolay uyumluluk için standarttır. bu sanal sunucuları KVM hipervizörü aracılığıyla yapılır.

Niye ya DreamHost Yönetilmeyen VPS?

  • Kolay sistem uyumluluğu sağlayan OpenStack tabanlı bir bulut bilgi işlem platformu olan DreamCompute'u kullanır.
  • Ağ iletişimi için OpenStack'in Neutron hizmeti ile geliştirilmiş hızlar sunar.
  • DreamCompute panosu veya OpenStack CLI aracılığıyla sunucu kontrolü için tam kök erişimi sağlar.
  • Çeşitli destekler operasistemleri esnek bir mimariye, gelişmiş SSD tabanlı teknolojiye ve %100 çalışma süresi garantisine sahip hale getirin.
  • OpenStack'in Cinder projesi aracılığıyla blok depolama dağıtımıyla ölçeklenebilir, dağıtılmış ve yedekli depolama için Ceph'i kullanır.
  • Standart API'leri ve MongoDB, Redis, Node.js, Ruby ve Python gibi popüler geliştirici araçlarını destekler.

Fiyatlar

DreamHost Bulut sunucusu fiyatlandırması, tercih ettiğiniz özelliklere bağlıdır. En düşük plan, 'tamircilik için ideal' plandır ve aylık maksimum 4.50 ABD Doları tutarındadır. 80 GB SSD Disk, ücretsiz bant genişliği ve 100 GB Blok Depolama elde edersiniz ancak yalnızca 512 MB RAM elde edersiniz. Tüm planlar 100 GB blok depolama, 80 GB SSD Disk ve sınırsız bant genişliği ile gelir. Genel resme bakıldığında fena değil.

6. Ana Bilgisayar Rüzgarları

Hostwinds, çeşitli yönetilmeyen Windows ve Linux VPS teklifleri.

Web sitesi: https://www.hostwinds.com/ 

Washington merkezli web sunucusu Hostwinds, 2010 yılında Peter Holden tarafından kuruldu. Paylaşımlı, VPS, özel, bulut ve bayi barındırma paketler. Hostwinds, özelliklerle dolu VPS ve bayi tekliflerinde mükemmeldir.

Hostwinds Yönetilmeyen VPS Planları Nasıl Çalışır?

Hostwinds, yönetilen ve yönetilmeyen VPS çözümleri sunar. Linux (Debian, Fedora, CentOS, Ubuntu) ve Windows (Server 2012, 2016, 2019). Yönetilmeyen VPS hizmetleri hiçbir teknik, yönetim veya idari destek sağlamaz. Bununla birlikte Hostwinds, güç ve ağ oluşturma gibi altyapının bakımından ve desteklenmesinden sorumludur.

Yönetilmeyen bir VPS planı olmasına rağmen Hostwinds, tüm VPS planlarını gerçek zamanlı olarak izler. Hostwinds' güvenlik duvarları, sunucunuzun dışında uygulandı operasistem ortamına ek olarak, ekstra bir koruma katmanı ekleyin. Otomatik gece dönüşüups emin ol Linux ve Windows VPS verileri düzenli.

Neden Hostwinds Yönetilmeyen VPS?

  • Her ikisini de sunar Linux ve Windows yönetilmeyen VPS çözümleri.
  • Sunucu yapılandırmaları üzerinde tam kontrol için tam kök erişimi sağlar.
  • Sunucu yönetimi ve bakımı için Hostwinds Bulut Portalı ve Bulut Ortamını kullanır.
  • Yedekli ağ altyapısında SSD depolama ve 99.9999 Gb/sn bağlantı noktalarıyla %1 çalışma süresi sağlar.
  • Gerçek zamanlı izleme, harici güvenlik duvarları ve her gece otomatikleştirilmiş geri dönüş sağlarups ek güvenlik için.
  • Canlı sohbet ve destek biletleri aracılığıyla 24/7/365 destek sunar.

Fiyatlar

Hostwinds, CPU, RAM, depolama miktarı ve bant genişliğine göre farklılık gösteren çok katmanlı VPS planlarında oldukça çeşitlidir. Farklı iş ihtiyaçları için yeterince kapsamlıdırlar. Diğerleri gibi, yönetilmeyen Linux VPS, Windows'tan daha ucuzdur. Ayda 4.99 ABD dolarından başlayan fiyatlarla Linux, 1 GB RAM, 30 GB SSD depolama ve 1 TB bant genişliği elde edersiniz ki bu tamamdır.

Yönetilmeyen VPS Barındırma Nedir?

Yönetilen ve yönetilmeyen VPS barındırma, aynı temel teknolojileri kullanır. Kritik fark, sunulan hizmetlerde yatmaktadır. operayönetilen VPS planları için seçenekler ve yönetim seviyeleri. Özellikle, VPS'nin teknik yönetimi.

Yönetilen VPS planları daha fazla uzman insan gücü gerektirdiğinden, genellikle yönetilmeyen planlara göre çok daha pahalıdır. Bununla birlikte, nispeten pahalı olsa da, yönetilen VPS planları, teknik uzmanlarınızı (neredeyse tüm durumlarda) işe almak ve bakımını yapmaktan çok daha ucuzdur.

Yönetilmeyen VPS barındırma, korkaklara göre değildir. Web barındırma yönetiminde, en azından temel ağ oluşturma düzeylerinde ve diğer alanlarda çok fazla teknik uzmanlık gerektirir. Teknik uzmanlığa sahip değilseniz, yönetilmeyen VPS planınız muhtemelen hiçbir zaman bir uygulama veya web sitesi başlatmayacak veya "Hata" diyebileceğinizden daha hızlı bir şekilde kötü amaçlı yazılımlarla dolup taşmayacaktır.

Sunucu yönetimi ayrıca oldukça fazla zaman ve özveri gerektirir. Bu, satış, iş geliştirme, pazarlama ve daha fazlası gibi diğer temel alanlardan uzakta geçen zamandır.

Yönetilmeyen VPS ve Yönetilen VPS Barındırma

Yönetilmeyen VPS BarındırmaYönetilen VPS Barındırma
Kullanıcı, güncellemeler, yedeklemeler ve güvenlik dahil olmak üzere sunucu üzerinde tam kontrole ve sorumluluğa sahiptir.Barındırma sağlayıcı, güncellemeler, yedeklemeler ve güvenlik dahil olmak üzere sunucu yönetimi görevlerini üstlenir.
Sunucuyu yönetmek ve yapılandırmak için teknik uzmanlık gerektirir.Kapsamlı teknik bilgi gerektirmez; sağlayıcı çoğu görevi yerine getirir.
Sağlayıcının katılımı minimum düzeyde olduğundan genellikle daha ucuzdur.Sağlanan daha yüksek hizmet seviyesi nedeniyle genellikle daha pahalıdır.
Sunucu yönetimi deneyimi olan veya tam kontrol isteyenler için idealdir.Daha az teknik uzmanlığa sahip kullanıcılar veya sunucu yönetimi yerine işlerine odaklanmayı tercih edenler için idealdir.
Kullanıcı, sunucuyla ilgili tüm sorunların giderilmesinden ve çözülmesinden sorumludur.Sağlayıcı, sunucuyla ilgili sorunlar için destek sunar, kırmızıucikullanıcı üzerindeki sorun giderme yükü.
Kontrol paneli içermeyebilir veya ek bir ücret karşılığında kullanılabilir.Basitleştirilmiş sunucu yönetimi için genellikle kullanıcı dostu bir kontrol paneli içerir.

Yukarı tamamlayan

Yönetilmeyen VPS barındırma, performansı, özgürlüğü ve kontrolü açısından inkar edilemez derecede popülerdir. Yönetilmeyen VPS barındırma hizmetinin size sağladığı kontrol çubuğunu almakta tereddüt ediyor olsanız da, özellikle teknoloji konusunda bilgiliyseniz ve zamanınız varsa korkmayın. Sonuçta, en iyi yönetilmeyen VPS barındırma çözümüyle paradan tasarruf edersiniz.

Yukarıdakileri inceleyin ve umarız, iyi bilgilendirilmiş bir karar vermenize yardımcı olmak için her sağlayıcının daha net bir resmini elde edersiniz. Unutmayın, yukarıdaki listedeki her web sunucusu kendi başına parlar. Bu nedenle, hangisinin sizin için en uygun olduğunu görmek için benzersiz güçlü yönlerine ve tekliflerine odaklanın.

Ayrıca okuyun

Yazarın fotoğrafı

Jerry Low Tarafından Hazırlandı

Continue Reading