Ana Sayfa / mal / eTicaret / Shopify Değerlendirme

Shopify Değerlendirme

Şirket: Shopify

Geçmiş: Shopify adanmış eTicaret kapsamlı bir dizi e-ticaret özellikleri ve diğerleriyle endüstri lideri olarak çevrimiçi mağaza oluşturucular pazarında öne çıkan platform. Ayrıca hediye kartı sistemi, çok kanallı satışlar, sosyal medya entegrasyonu ve blog ve mobil uygulama oluşturucu gibi birçok gelişmiş pazarlama özelliği ile birlikte gelir.

Başlangıç ​​fiyatı: $ 29.00 / ay

Para birimi: USD

Çevrimiçi ziyaret edin: https://www.shopify.com

İnceleme Özeti ve Puanlamalar

5

Shopify bugün piyasadaki en iyi tam olarak barındırılan e-ticaret platformlarından biridir. Makul fiyatlıdır, sağlam özelliklerle birlikte gelir, birden fazla kanalı destekler (Facebook, Amazon, vb.'de satış yapın) ve XNUMX saat destek. Bu yapar Shopify İşletmelerin e-Ticaret yoluyla çevrimiçi ve entegre POS Sistemleri aracılığıyla çevrimdışı olarak daha fazla satış yapmasına yardımcı olabilecek harika bir hepsi bir arada e-Ticaret çözümü. tarafından desteklenen yarım milyondan fazla e-ticaret mağazasıyla Shopify kesinlikle herkes için bir şeyler vardır, değil mi? Teklif edilenlere daha yakından bakalım ve ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamayacağını görelim.

Nedir Shopify?

Shopify sıradan insanlara yardımcı olan eksiksiz bir e-ticaret platformudur kendi çevrimiçi mağazalarını kurdu ve ürünleri birden çok kanalda satmak. Başlangıç Shopify mağaza, bir hesap açmak ve mevcut bir şablonu değiştirmek kadar kolay olabilir.

Nasıl Shopify çalışır?

özünde, Shopify bir web sitesi oluşturucu olarak hareket eder. Bu çapa aracı Shopify merkezli, bir web sitesi oluşturmanın grafik kullanıcı arabirimi (GUI) odaklı bir yolunu sunar. Ek kodlama bilgisi gerekli değildir. kullanılarak oluşturulan web siteleri Shopify site oluşturucu ayrıca web sunucularında barındırılır. Özeti tamamlamak için, Shopify e-Ticaret sitelerinin çalışmasına yardımcı olan eklenti uygulamalarına sahiptir. Bu onlara ödeme işleme, envanter yönetimi, alışveriş sepeti özellikleri, nakliye işlemleri ve daha fazlası gibi ihtiyaç duyulan ek işlevleri sağlar.


denemek Shopify Ücretsiz (Kredi Kartı Gerekmez)
Ücretsiz yerleşik mağaza şablonları ve 100'den fazla ödeme ağ geçidiyle çevrimiçi mağazanızı hızla açın. 14 gün boyunca ücretsiz deneyin, kredi kartı gerekmez > Çıkış yapmak Shopify Burada planlar

Artıları: Neden Seviyoruz Shopify Çevrimiçi Mağaza Oluşturucu?

1. Çoklu Satış Kanalları

Shopify - olası tüm kanallarda satış yapın
Shopify müşterileriniz nerede olursa olsun - çevrimiçi, mobil uygulamalar, sosyal medya aracılığıyla ve şahsen satış yapmanızı sağlar. Tüm platformlardaki ürünleri, siparişleri ve müşterileri doğrudan bilgisayarınızdan yönetin Shopify yönetici.

Shopify kullanıcıların satışları artırmak için diğer potansiyel satış kanallarından yararlanmalarını sağlar. Ürünlerin kolay entegrasyonu ile desteklenen kanallardan bazıları şunlardır:

  • Facebook'ta Sat - Kendin sat Shopify Facebook sayfasındaki ürünler.
  • Amazon'da Satış - Bağlan Shopify Amazon Profesyonel Satıcıya.
  • Pinterest'te satış yapın - Ürünlerinizi doğrudan iğneler aracılığıyla satın.
  • Mobil Uygulamalarda Satış – Satış Shopify geliştirdiğiniz uygulamalardaki ürünler.
  • Lyst'te Satış - Moda ürünlerinizi Lyst platformunda satın.
  • TikTok'ta Satış - TikTok video reklamları oluşturun ve ürünleri kolayca satın.
  • Gerçek mekanda faaliyet gösteren dükkanlarda bizzat satış yapın – Shopify yerleşik POS sistemi ile tüm ürünlerinizi ve stoklarınızı birleştirmenize yardımcı olur.

2. Shopify “Satın Al Düğmesi”

Shopify Satın Al Düğmesi.
Shopify Satın Al Düğmesi.

Nedir Shopify Satın Al Düğmesi?

Etki Shopify Satın Al Düğmesi, ödeme işleminiz için bir kısayoldur. Bu özellik sayesinde, sitenize herhangi bir ürünü gömebilir ve bir ödeme ekleyebilirsiniz. Bu, alışveriş yapanlara, satın al düğmesini gördükleri herhangi bir web sayfasından satıcının ürününe doğrudan satın alma erişimi verir.

Etki Shopify “Satın Al Düğmesi”, PayPal'daki “Şimdi Satın Al”a benzer şekilde çalışır. geri bağlanacak Shopify ziyaretçiler web sitenizden çıkışa tıkladığında. kullanma Shopify Satın Al Düğmesi ile müşterilerinizin satın alma deneyimini kolayca iyileştirebilir ve tek bir tıklama ile web sitenizden para kazanabilirsiniz.

3. 100+ Ödeme İşlemini Desteklerssors

Satıcıysanız, müşterilerinize birden fazla ödeme seçeneği sunmanın iyi bir şey olduğunu bilirsiniz. Shopify kredi kartları (birden çok ağ geçidi aracılığıyla), PayPal ve hatta BitCoin gibi birçok ödeme seçeneğine sahiptir! Eğer ilgileniyorsanız, banka havaleleri veya Teslimatta Nakit gibi daha geleneksel seçenekler de vardır.

Ayrıca şu anlamda geleceğe hazırsınız: Shopify yerleşik bir mobil e-ticaret alışveriş sepeti içeriyor. Bu şekilde potansiyel müşterileriniz, mağazanızdan doğrudan mobil cihazlarından alışveriş yapabilir ve ödeme yapabilir.

Shopify Ödemeler

Shopify tanıttı Shopify Çevrimiçi ödemeleri kolaylaştırmayı mümkün kılmak için ödemeler. Avantajları Shopify Ödemeler içinde tüm mağaza işlemlerinizi yönetebilmenizdir. Shopify platform. Ödeme sistemi mağazanızla tamamen entegre olduğu için kurulumu kolaydır.

Shopify ödemeler
Kurmak Shopify Ödemeler, Ayarlar > Ödemeler > Ödemeleri Kabul Et'e gidin. İsterseniz işlem ücretlerinizden %0'a kadar feragat edilebilir Shopify Tüm satışlarınızı işlemek için ödemeler.

Bununla birlikte, Shopify Ödemeler yalnızca aşağıdaki alanlardaki mağazalar için geçerlidir:

  • Avustralya
  • Avusturya
  • Belçika
  • Kanada
  • Danimarka
  • Almanya
  • Hong Kong
  • İrlanda
  • İtalya
  • Japonya
  • Hollanda
  • Yeni Zelanda
  • Singapur
  • ispanya
  • İsveç
  • İngiltere
  • USA

Üçüncü Taraf Ödeme Ağ Geçitleri

Erişimi olmayan kullanıcılar için Shopify Ödemeler - Shopify ayrıca 100'den fazla farklı ödeme işlemiyle entegre olurssobirden çok para birimini işleyebilir, bu da müşteri ödeme sürecinizi kolaylaştırır.

Ülkeye veya bölgeye göre ayrıntılı ödeme bilgilerini burada görün.

Shopify mağaza sahiplerinin kredi kartı ve tüm büyük e-cüzdan ödemelerini çevrimiçi olarak kabul etmelerini sağlar.
Shopify mağaza sahiplerinin kredi kartı ve tüm büyük e-cüzdan ödemelerini çevrimiçi olarak kabul etmelerini sağlar.

Ayrıca bakınız - 11 Shopify Satışa yardımcı olan özellikler.

4. Mükemmel Web Sitesi Hız Performansı

Çoğumuz alışveriş yaparken 15 dakikadan fazla sıra beklemek istemiyoruz (mecbur olmadıkça). Benzer şekilde, müşterilerin% 50'si veya daha fazlası, yavaş yüklenen veya ödeme sırasında bekleten bir web sitesine geri dönme olasılığı düşüktür.

Potansiyel satışlarınızın %50'sini kaybetmek istemediğinizden eminim, bu nedenle mükemmel site performansına sahip olmak bir çevrimiçi mağaza için önemlidir. üzerinde birkaç performans testi yaptım. Shopify web sitesi ve sonuçlar harikaydı.

shopify bitcatcha
Ben oluşturdum Shopify test amacıyla ücretsiz planlarını kullanarak depolayın. Test mağazam A+ aldı BitCatchaadlı sunucu test sonuçları.
TTFB 300 ms'den az
ile başka bir test yaptım Shopify canlı mağaza. TTFB (İlk bayta kadar geçen süre) 300 ms'den azdır. Bu, temel olarak mağazanın cayır cayır yanan hızlı yüklendiği anlamına gelir! Amazon sadece bir saniyelik bir sayfa yükleme yavaşlamasının, onlara her yıl satışlarda 1.6 milyar dolara mal olabileceğini hesapladı. Amazon için bu kadar ciddiyse, web sitenizi hızlı tutmazsanız nasıl kaybedebileceğinizi hayal edin.

Hakkında daha fazla bilgi alın web sitesi performansı ve neden önemliler.

5. Her Türlü e-Ticaret'i Destekleyin

ne satabilirsin Shopify?

Shopify mağaza örneği
Shopify hem fiziksel hem de dijital ürünleri destekler. Stok fotoğraflardan video görüntülerine, müzik ve ses efektlerine kadar - bunları kendi mağazanızdan satabilirsiniz. Shopify mağaza. Almak DüzenleStok örneğin, web sitesi öğrencilerin stok görüntülerini kendi demo makaralarında kullanmaları için lisans satmaktadır.

Genel olarak, çoğu aile dostu ürünü şu adreste satabilirsiniz: Shopify. Shopify çok çeşitli e-ticaret işini destekler ve stoksuz satıştan kendi dijital veya fiziksel ürünlerinizi satmaya kadar her türlü ürünü işlemenize izin verir. Tablolar, antikalar, el çantaları, kameralar, çömlek ve seramikler, pullar, tişörtler, şarap, mobilya, oyuncaklar, kitaplar, araba parçaları, bebek eşyaları, ofis malzemeleri, fotoğraf baskıları ve elektronik kitaplar, satılan yaygın ürünlerden bazılarıdır. Shopify saklar.

Ancak, kullanması yasak olan bir avuç işletme var. Shopify platformu dahil:

  • Fikri mülkiyet ihlali, düzenlenmiş veya yasa dışı ürünler ve hizmetler; kumar, ilaç, yatırım ve kredi hizmetleri, sanal para birimi ve yetişkin içeriği ve hizmetleri gibi.
  • Video oyunu veya sanal dünya kredileri
  • Sosyal medya faaliyetleri
  • Çok düzeyli pazarlama ve piramit şemaları
  • Etkinlik biletleri

Daha fazlasını öğrenmek için okuyun Shopify ToS Bölüm B-5. Yasaklanmış İş.

Fiziksel Ürünlerin Satışı Shopify

Fiziksel ürünleri satmak için mağazanızı kurduktan sonra yapmanız gereken ilk şey, envanterinizde bulunan ürünleri eklemektir. Bunu yapmak için, oturum açın Shopify Gösterge tablosu 'Ürünler'e tıklayın ve ardından 'Ürün Ekle'yi seçin. Ürün Ekle ekranı, mağazanız için çok güçlü bir yardımcı programdır.

Ürün adı ve açıklamaları gibi temel bilgilerin yanı sıra burada koleksiyonlar, satıcı ve etiketler de ayarlayabilirsiniz. Bu, ürünlerinizi düzenli tutmanıza yardımcı olur.

Şununla bir çevrimiçi mağaza kurma hakkında daha fazla bilgi Shopify saklayın.

Dropshipping Kullanarak Shopify

Ürün eklemenin başka bir yolu da dropshipping yöntemidir. ziyaret etmeniz gerekecek Shopify Oberlo gibi bir stoksuz satış uygulamasını pazarlayın ve seçin. Bunu kullanarak, bunun yerine uygulama arayüzünden ürünlere göz atabilir ve ürün ekleyebilirsiniz.

Dropshipping işinizi nasıl kuracağınızı öğrenin Shopify.

Dijital Ürünleri Satmak Shopify

ile nakliye bırakın Shopify.
Dijital bir ürün veya hizmet sattığınızı belirtmek için gönderim onay kutusunun işaretini kaldırın.

Mağazanıza bir ürün eklediğinizde, fiziksel bir ürün yerine dijital bir ürün veya hizmet sattığınızı belirtmek için kargo onay kutusunun işaretini kaldırabilirsiniz.

Shopify dijital sanat, video, ses klipleri veya değiştirilemez belirteçler (NFT'ler) gibi indirilebilir dijital ürünleri yüklemek ve satmak için kullanabileceğiniz Digital Downloads adlı ücretsiz bir uygulama sunar. Bir müşteri dijital ürünü satın aldığında, dosyayı indirmek için bir bağlantı alır.

6. Shopify POS

Shopify POS
Shopify POS uygulaması, mağaza sahiplerinin ürünleri, ödemeleri ve müşterileri her yerde yönetmesine yardımcı olur.

Gerçek mekanda faaliyet gösteren bir mağazanız var ve varlığını genişletmek mi istiyorsunuz? yararlanmak ShopifyPOS'u (Satış Noktası) sistemi. entegre edebilirsiniz Shopify POS'u fiziksel mağazanıza aktarın ve veriler daha sonra POS ile çevrimiçi mağazanız arasında paylaşılacaktır. İle birlikte Shopify POS sistemi ile satışlarınızı, envanterinizi, müşteri verilerinizi vb. online ve offline olarak tek bir platform üzerinden yönetebilirsiniz.

Abone olmayı seçen satıcılar Shopify POS, cihazlarıyla birlikte eksiksiz bir POS sistemi alacaktır.

Bir makbuz yazıcısı (Star Micronics), APG nakit çekmeceleri, bir Socket Mobile barkod tarayıcısı ve bir kart okuyucusu (ShopifySwipe tarafından desteklenen tescilli makinesi).

7. Kapsamlı Kendi Kendine Yardım Belgeleri

shopify merkezi yardım

Shopify başlamak için kullanabileceğiniz kapsamlı kendi kendine yardım belgeleri sunar. Teknik terimlerin tanımları ve kurulum kılavuzları gibi faydalı bilgilerle hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar için faydalıdır.

Çevrimiçi yardım merkezlerini okuyarak bazı basit tanımları ve ayarları anlayabildim. Daha fazla rehber ve ipucu için şuraya gidebilirsiniz: Shopify Öğreticiler.

8. Mağazayı Genişletecek Faydalı Eklenti

Shopify App Store
Shopify Uygulama mağazası.

neye ek olarak Shopify varsayılan özellikler olarak sunar, ayrıca Shopify Mağazanızı güçlendirmek için diğer faydalı eklentileri (ücretsiz veya ücretli) almak için uygulama pazarına gidin.

Geniş uygulama yelpazesi Shopify sunması, onları piyasadaki daha çok yönlü e-ticaret platformlarından biri yapar.

1,200'ün üzerinde mağaza ile mağazanızı genişletebilirsiniz. Shopify ekler. Hepsi şuradan temin edilebilir: Shopify envanter, müşteriler, nakliye, pazarlama ve daha fazlası gibi çevrimiçi mağazanızın farklı yönlerini daha iyi yönetmenize yardımcı olan uygulama mağazası.

9. Shopify Terk edilmiş Cart Kurtarma

Shopify Terk edilmiş alışveriş sepeti kurtarma

Shopify terk edilmiş sepet kurtarma, ödeme sürecini tamamlamayan ziyaretçileri takip etmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Bu özellik eskiden yalnızca daha yüksek sürümlerde mevcuttu. Shopify ama son zamanlarda bunu tüm planlarda kullanıma sunmaya karar verdiler – kesinlikle kullanıcılar için büyük bir avantaj.

Müşteriler tarafından sağlanan iletişim bilgileriyle, eksik satın alma süreci terk edilmiş bir ödeme olarak saklanacaktır.

Varsayılan olarak, Shopify 2 belirli zaman aralığında müşterilere terk edilmiş sepet tasarrufu e-postaları gönderir, ancak bu ayarları da özelleştirebilirsiniz.

Eksileri: Sevmediğimiz Şeyler Shopify

1. Kendi kullanarak temayı özelleştirin PHP dil

Shopify platform kendi geliştirdikleri kullanır PHP denilen dilSıvı anlayışının sonucu olarak, buzdolabında iki üç günden fazla durmayan küçük şişeler elinizin altında bulunur.

Tüm temalar bu formatta kodlanmıştır. Liquid'de nasıl kod yazılacağını bilmiyorsanız veya nasıl kod yazacağını bilen bir geliştiriciyi işe almaya istekli değilseniz, tema özelleştirmesini zorlaştırır. Shopify temalar.

Birkaç Shopify geliştiricilerin incelemeleri Liquid'in öğrenmesi kolay bir dil olduğunu belirtiyor ancak şahsen ben kodla uğraşırken rahat hissetmiyorum.

Tema çekirdek dosyalarını düzenlemek istemediğiniz sürece, önceden oluşturulmuş dosyalara bağlı kalmaktan kurtulursunuz.

Alternatif olarak, herhangi bir kodlama probleminden kaçınmak için destekli bir premium temayı tercih edebilirsiniz.

Ayrıca Oku - Bir web sitesi oluşturmanın üç yolu.

Liquid, tarafından oluşturulan açık kaynaklı bir şablon dilidir. Shopify ve Ruby ile yazılmıştır.
Liquid, tarafından oluşturulan açık kaynaklı bir şablon dilidir. Shopify ve Ruby ile yazılmıştır.
Liquid programlama dili örneği.
Liquid programlama dili örneği.

2. Gelişmiş Özellikler ve Uygulamalar İçin Ek Maliyet

Shopify Temel plan (hakkında daha ayrıntılı Shopify planlar ve fiyatlandırma) yalnızca bir çevrimiçi mağaza işletmek için ihtiyaç duyacağınız en basit özelliklerle birlikte gelir. Raporlar, dolandırıcılık analizi, hediye kartları ve gerçek zamanlı nakliye ücreti gibi gelişmiş özellikler yalnızca daha yüksek seviyeli planlarda mevcuttur.

Ayrıca - Her ne kadar birçok yararlı eklentiyi Shopify uygulama pazarı, çoğu ücretsiz değil. Örneğin, Exit Offers uygulaması aylık 9.99 ABD doları tutarındadır ve QuickBooks Bağlayıcı maliyeti 25 $/ay. Yeniden Hedefleme Uygulamasına ihtiyacınız varsa, ayda 15 ABD doları ödemeniz gerekebilir. Bu uygulamalar harika özellikler sunarken, hepsini kullanmak toplam maliyetlerinizi kesinlikle artıracaktır.

Elbette - belirli bir ücretli uygulama zamandan tasarruf etmenize veya ha miktarını azaltmanıza yardımcı olabilirsesslİş akışınızda bir yatırım olarak faydalı olabilir. Bu nedenle, uygulamalarınızı dikkatli bir şekilde seçin ve günlük işlerinizde size yardımcı olabilecekleri seçin.

3. E-posta Barındırma Yok

Shopify size sağlamaz e-posta barındırma buna rağmen web hosting hepsine dahildir Shopify planlar. Bu, aşağıdaki gibi alan tabanlı bir e-posta adresini barındıramayacağınız anlamına gelir: [e-posta korumalı]

Yapabileceğiniz şey, e-posta yönlendirmeyi ayarlamaktır. Bu, biri ne zaman ulaşırsa [e-posta korumalı], e-posta otomatik olarak normal e-posta hesabınıza iletilecektir. Gmail veya Yahoo. Aynı şey e-postaları yanıtlamak için de geçerlidir.

E-posta iletme işlevini kullanmak için bir 3. taraf kurmanız gerekir. e-posta barındırma Kendi e-posta hesabınızdan yanıt vermeden önce bağlantı.

Shopify Gösteri

ile Mağazanızı Kurma Shopify editör

Rağmen Shopify bir e-ticaret mağazası tasarımcı ayrıca bazı geliştiricilerin bunu müşteriler adına bir tane oluşturmak için kullanacağını düşünüyor ve bu hatırlanması gereken güzel bir şey. Kaydolmak, alıştığımdan biraz daha fazla ayrıntı gerektiriyor ama sanırım bir çevrimiçi mağazanın bu bilgilerin çoğunu önceden toplaması yararlı olur.

Shopify sayfaya hoşgeldiniz.
Satış aralığı başlangıçtan başlıyor
Shopify kullanımı kolay bir web sitesi düzenleyicisine sahiptir.
Shopify kullanımı kolay bir web sitesi düzenleyicisine sahiptir.
Ürün eklemek WYSIWYG editörü ile basit
Ürün eklemek WYSIWYG editörü ile basit
Shopify mağaza kurulum sayfası.
Shopify mağaza kurulum sayfası.

Yerleşik Shopify Temalar

Shopify Temalar
Shopify Temalar Dizini.

Shopify tema dizininde tonlarca yerleşik şablon sunar – bazıları ücretsizdir; Bazıları, genellikle daha karmaşık olanları kullanmak için 200 - 400 dolar tutuyor.

Alternatif olarak, kendi işlevleriyle kendi temalarınızı da oluşturabilirsiniz. Shopify Temalarını oluşturmak için Ruby'de açık kaynaklı bir şablon dili olan Liquid'i kullanır. Bir hile sayfası kapsamlı listesi inşa etmek isteyenlere verilir. Shopify temalar sıfırdan

Ücretli Örnekler Shopify temalar

Birkaç vardır ücretsiz temalar mevcutama benzer şekilde BigCommerce, bir sürü premium (pahalı) tema mevcut ve hatta kendi temanızı oluşturup yükleyebilirsiniz. Ancak, odak noktası satış üzerinde çok fazla ve bence bu Shopify olağanüstü iyi yaptı. Shopify çeşitli çevrimiçi araç sağlayıcıları gibi üçüncü taraflarla iyi bir entegrasyona sahiptir

Shopify tema – Pasifik 180 $.
Shopify tema – Tedarik, FOC.
Shopify tema – Simya, 150 dolar.
Shopify tema – Girişim, FOC.

Gerçek Mağazalar Shopify

Shopify Örnek 1 – Willawalker. Bu mağaza, az sayıda ürünü sergilemek için ideal bir tema olan "Jumpstart"ı kullanıyor.
Örnek 1 - Willawalker. Bu mağaza, az sayıda ürünü sergilemek için ideal bir tema olan "Hızlı Başlangıç" ı kullanır.
Shopify Örnek #2 – Kara Çelik. Bu Shopify mağaza, ürün vitrini için harika çalışan ücretsiz bir tema olan "Sınırsız" kullanır.
Örnek 2 - Siyah Çelik. Bu Shopify mağaza, ürün vitrini için harika çalışan ücretsiz bir tema olan "Sınırsız" kullanır.
Örnek #3 – Çiseleme
Örnek 3 - Çiseleyen yağmur

Daha gerçek hayattan örnekler Shopify mağaza

Shopify Planlar ve Fiyatlandırma

Shopify Ücretleri Ne Kadar?

Dan beri Shopify hızlı bir e-Ticaret sitesi oluşturucusu olarak tasarlanmıştır, ilgili maliyetler de ortalama web barındırma veya site oluşturucu tabanlı platformlarınızdan daha fazladır. Çoğu insan için ana akım planları, bakmak istediğiniz şeydir ve bunun üç çeşidi vardır:

  • Temel Shopify – Aylık 19$ (işlem ücreti – %2 ve kredi kartı ücreti – %2.9 + 0.30$)
  • Shopify – Aylık 49$ (işlem ücreti – %1 ve kredi kartı ücreti – %2.6 + 0.30$)
  • Gelişmiş Shopify – Ayda 299$ (işlem ücreti – %0.5 ve kredi kartı ücreti – %2.4 + 0.30 ABD doları)
  • Shopify Başlangıç ​​(yeni) – ayda 5 ABD doları (sosyal medyada veya web sitesinde satış yapın)

Daha fazla detay Shopify planlar ve fiyatlandırma.

Shopify Planlar / FiyatlarTemelShopifyGelişmiş
Aylık Fiyat$ 19 / ay$ 49 / ay$ 299 / ay
Personel hesapları2515
Kredi kartı ücretleri% 2.9 + $ 0.30% 2.6 + $ 0.30% 2.4 + $ 0.30
İşlem ücretleri / 3. taraf ağ geçidi2%1%0.5%
Envanter konumları1,000 kadar1,000 kadar1,000 kadar
Hediye KartlarıEvetEvetEvet
Terk edilmiş alışveriş sepeti kurtarmaEvetEvetEvet
Ücretsiz SSL sertifikaEvetEvetEvet
e-Ticaret OtomasyonuYok hayırEvetEvet
Üçüncü taraf nakliye ücretleriYok hayırYok hayırEvet
Görevler ve ithalat vergileriYok hayırYok hayırEvet
RaporlarTemelProfesyonelgörenek
24/7 destekEvetEvetEvet

Shopify Standart Planlar ve Fiyatlandırma

Standart planlarındaki en düşük seviye, 19 $ 'dır - bu, barındırma veya web sitesi oluşturucu için ucuz değildir. Yine de, Shopify planların tümü e-Ticaret özellikleriyle birlikte gelir, bu nedenle temel oluşturucuyla birlikte çok çeşitlissobelirtilen araçlar

Bu içerir:

  • Sınırsız sayıda ürün
  • Sınırsız dosya depolama alanı
  • Dijital ürün satma yeteneği
  • Manuel sipariş oluşturma
  • Web sitesi ve blog bölümü
  • Nakliye etiketi indirimleri
  • Gerekirse perakende paketleme (ek ücretlerle)
  • Sosyal medya kanalları üzerinden satış yapın (Facebook, Pinterest, vb.)

Shopify Lite vs Basic: Hangisi Size Uygun?

Etki Shopify “Satın Al” düğmesi, web sitenize uyacak şekilde son derece özelleştirilebilir.
Etki Shopify “Satın Al” düğmesi, web sitenize uyacak şekilde son derece özelleştirilebilir.

karşılaştırırsanız hem fiyat hem de özelliklerde önemli farklılıklar vardır. Shopify Hafif ve Temel. Her ikisi de belirli bir kullanıcı için tanıtıldıups değişen ihtiyaçları olanların sorunlu noktaları daha doğru bir şekilde çözmelerine yardımcı olmak için.

Shopify Basic, kasayı 19 dolardan çalar ve başlangıç ​​fiyatını işaretler. Shopifydüzenli planlar. Bu fiyat bazı arkadaşlara biraz fazla gelebilir. Ayrıca, tüm özellikleriyle eksiksiz bir e-ticaret web sitesine ihtiyacınız olduğunu varsayar.

Bu çanlar ve ıslıklar, düzenli olmasının nedeninin bir parçası. Shopify planlar Lite'tan çok daha pahalıya mal olur. E-Ticaret desteğine ve diğer birçok kanalla kapsamlı entegrasyon uyumluluğuna sahip eksiksiz bir web sitesi oluşturucuya sahip olduğunuzu unutmayın.

Ancak, bu her zaman böyle değildir, ki burada Shopify Lite devreye giriyor. Tüm çevrimiçi işinizi geliştirmekle ilgilenmiyorsanız Shopify, Lite planı, belirli ihtiyaçları fiyatın çok altında karşılar.

Ayda yalnızca 5 ABD doları karşılığında, Shopify “Satın al” düğmesine basın ve POS Lite özelliklerine erişin. Buna mali raporlar, ürün ve sipariş bilgileri, envanter yönetimi ve daha fazlası dahildir. Tabii ki, bu, mevcut bir web siteniz olduğunu veya bir tane oluşturacağınızı varsayar.

Planlar birbiriyle çelişmiyor, bu yüzden daha iyi bir durum olmamalı. olup olmadığını ölçmek için kullanım modelinizi bilmeniz gerekir. Shopify Durumunuz için Lite veya Basic daha iyidir.

Kapanış: Var Shopify İşletmeniz İçin Doğru mu?

Gerçek bir mağazanız olması veya yepyeni bir e-ticaret mağazası açmanız önemli değil. Shopify sizin için ideal bir seçim olabilir. Yol boyunca zorlukların olabileceği doğru olsa da, bir çevrimiçi mağaza oluşturmak Shopify kesinlikle yatırımınıza değer (zaman ve para).

Tavsiye Edermiyim Shopify?

Evet. Özellikle büyümek istiyorsanız online varlığı ve kazançlı çevrimiçi e-ticaret pazarından bir pay alın.

İş için sahipler, Shopify esneklik ve işinizi büyütme yeteneği sunar. Ürün sayfanızı oluşturmaktan teslimata veya indirmeye kadar, Shopify ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye sahiptir.

İle Shopify, onların en son teknolojileri ile bütünleşerek satışlarınızı arttırma şansınız var.

Kimler Kullanmalı Shopify?

Shopify yerel anne ve baba dükkanlarından teknoloji başlangıcına kadar her tür insan tarafından kullanılırups ve küresel multi-milyon dolarlık işletmeler. En büyük markalardan bazıları Shopify dahil BudweiserPenguin Books, ve Tesla Motors.

Shopify Başarı Öyküleri

Ölüm Dileği Kahvesi - Shopify başarı hikayesi
Ölüm Dileği Kahvesi – Shopify başarı hikayesi

Ölüm Dilek Kahvesi oluşturan binlerce benzersiz küçük işletmeden biridir. Shopify ekosistem. en çok bunu buldum Shopify kullanıcılar, niş ürünler sunan küçük ve orta ölçekli işletmelerdir ve bu çok iyi bir şeydir, çünkü destek ve taahhüt düzeyini iyi bir şekilde yansıtmaktadır. Shopify onlara sunar.

Alternatifler Shopify

Shopify mükemmel bir e-ticaret çözümüdür, ancak hiçbir şekilde mükemmel değildir. Harika bir görünüme rağmen, fiyat, özellikler ve hatta uygunluk gibi faktörler, bazı kullanıcıların bir Shopify alternatif.

Ayrıca bakınız - Bir web sitesi oluşturmak için 20'den fazla site oluşturucu platformu

Sıkça Sorulan Sorular Shopify

Bir Shopify Buna değer mağaza?

Shopify Becerilerinize ve gereksinimlerinize bağlı olarak birçok durumda mağazalar buna değer. Web sitesi oluşturma ve ödemeleri yönetme gibi teknik ayrıntılarla uğraşmak yerine işe odaklanmayı tercih edenler için faydalıdır.

Yapabilmek Shopify güvenilir ol?

Shopify güvenli ve yasaldır. Şirket, Shopify Inc halka açık bir şirkettir NYSE'de listelenen.

Ne yapar Shopify yap?

Shopify bir işletmeyi başlatmanıza, büyütmenize ve yönetmenize olanak tanıyan eksiksiz bir ticaret platformudur. Kalbinde, Shopify bir web sitesi oluşturucu olarak hareket eder. Bu çapa aracı Shopify merkezli, bir web sitesi oluşturmanın grafik kullanıcı arabirimi (GUI) odaklı bir yolunu sunar. Ek kodlama bilgisi gerekli değildir.

benimshopify.com meşru bir web sitesi mi?

Myshopify.com tarafından sahip olunan meşru bir web sitesidir. Shopify. Etki alanı yeni izin verir Shopify müşterilerin hızlı erişim Shopify özel URL aracılığıyla saklayın. Özel bir alan satın aldıktan sonra mağazanızı aktarabilirsiniz.

Is Shopify yeni başlayanlar için iyi mi?

Evet, Shopify yeni başlayanlar için iyidir. Grafik tasarım arayüzü, yeni başlayanların, kodlama veya diğer web teknolojileri olmadan hızlı bir şekilde web siteleri ve e-ticaret mağazaları oluşturmasına ve dağıtmasına olanak tanır. Ayrıca, son derece akıcı bir deneyim sağlayarak amaç için gerekli olan her şeyi içerir.

Ne kadar Shopify satış başına al?

Shopify ücretler birkaç koşula bağlı olarak değişecektir. Örneğin, Shopify bulunduğunuz plan, işlemler için kullanılan ödeme yöntemi ve hatta coğrafi konum. Daha fazla ayrıntı için lütfen aşağıdaki ekran görüntülerine ve incelememize bakın.

Is Shopify Facebook'a ait mi?

Yok hayır Shopify halka açık bir şirkettir ve Facebook'a ait değildir. Yine de Shopify tüccarlara çok kanallı ticaret çözümü sağlamak için 2015'ten beri Facebook ile ortaklık kurmuştur.

neden kullanmamalıyım Shopify?

Harika bir görünüme rağmen, fiyat, özellikler ve hatta uygunluk gibi faktörler, bazı kullanıcıların bir Shopify alternatif. Çevrimiçi mağaza oluşturucular Büyük ticaret ve WooCommerce için iki önemli yarışmacı Shopify.

Alan adımı kullanabilir miyim Shopify?

Evet, markanızla eşleşen kendi alan adınızı, markanız için kullanabilirsiniz. Shopify Online mağaza. adresinden alan adı satın alabilirsiniz. Shopify veya gelen herhangi bir üçüncü taraf alan sağlayıcısı. Alan adınıza bir alan adı atamak için Shopify mağazanızda Alan Adları sayfasına gidin. Shopify yönetici paneli.

Satış yapmak için bir işletme lisansına ihtiyacım var mı Shopify?

Hayır, çevrimiçi mağaza kurmak veya satış yapmak için yerel bir işletme lisansına sahip olma zorunluluğu yoktur. Shopify. Platform kullanıcı dostudur ve başlaması son derece kolaydır, bu nedenle çevrimiçi bir mağaza kurmak isteyen küçük işletmeler için bu kadar popüler bir seçimdir.

Yazarın fotoğrafı

Jerry Low Tarafından Hazırlandı

Continue Reading