Ana Sayfa / mal / Web Sitesi Oluşturma / Önerdiğimiz 18 Shopify Örnekleri

Önerdiğimiz 18 Shopify Örnekleri

İle inşa edilen siteler Shopify

Shopify gibi platformlar sayesinde, çevrimiçi bir mağaza oluşturmak her zamankinden daha kolay. Web sitesi oluşturma aracının kullanımı kolaydır ve e -ticaret gibi web sitenizi güçlendirebilecek birçok araca sahiptir. Shopify ayrıca süreç boyunca size yardımcı olacak birçok şablon ve kılavuz içerir.

Shopify sıradan halkın çevrimiçi mağazaları kurmasına yardımcı olan, her şey dahil bir hizmettir. Kodlamanız gerekmez ve tüm temel öğeler kullanıma hazırdır. Ancak, doğru araçlarla bile web sitenizi tasarlamanın zor olabileceğini söylemekte yarar var.

Bu yüzden ileriye giden bu yolu aydınlatmanıza yardımcı olacak bir vitrin topladım. İşte size biraz ilham vermek için bulduğum en iyi örneklerden bazıları.

Hızlı Linkler

Yiyecek ve İçecekler / Moda Aksesuarları / Mobilya / Sağlık ve Güzellik / Elektronik ve Aygıt / Sanat da Shoipfy örnekleri görebilirsiniz



Ücretsiz Web Semineri: İşletmenizi İnternete Taşıyın
Shopify tarafından barındırılan ücretsiz atölye - Shopify'ın yönetici panelini, bir çevrimiçi mağazanın nasıl kurulacağını anlayın ve bu 40 dakikalık atölyede web sitesi temalarını ve uygulamalarını keşfedin.
Web seminerini şimdi izlemek için buraya tıklayın


Shopify Yiyecek ve İçecek Mağazaları

Greyston Fırın

Hiçbir şey güzel bir kek tabağı görüntüsü kadar mutluluk vermez. Greyston Fırınİçlerinden birine bir ısırık ekleyerek bunu bir adım öteye taşıyor. Bu sitedeki renkler, genel olarak temiz bir tasarım, düzenli yapı ve net etiketleme ile canlı ve neşeli.

Youfoodz

YouFoods, Shopify unsurlarından tam olarak yararlanır; Şablonlar, adres bulucu, site üyeliği ve daha fazlası. Hatta arama motoru optimizasyonu (SEO) özelliklerini açarak organik olarak yeni ziyaretçileri çekmelerine yardımcı olan bir blog bölümü bile oluşturdular. Harekete geçirici mesajların stratejik kullanımı ile mükemmel bir pazarlama düşüncesi var

Bulletproof

Bulletprooftamamen Keta ile ilgili ve içerik olarak bunu yansıtacak güce sahip. Hemen içeri girince, yeni ziyaretçiler için kendini gereksiz yere tekrar etmeyen bir açılır pencere var. Buradaki denge biraz daha metne dayanıyor, ancak kullandıkları görseller çok etkileyici bir şekilde çarpıcı – tam da dikkat çekmek için.

Shopify mağaza şablonlarına daha fazla örnek

Shopify Moda ve Aksesuarssories Mağazaları

SIR

Sir, hemen cazip bir indirim teklifiyle siteye yeni ziyaretçileri memnuniyetle karşılıyor. Mağaza, hayal gücünüzü uyandırmak için büyüleyici görüntülerin güçlü kullanımı ile eski ve yeni kavramların bir karışımıdır.

Khara Kapas

Khara Kapas bir resim atlıkarınca çalıştırarak bir web sitesinde sınırlı gayrimenkulden yararlanır. Bu, Shopify'ın size yetenekleri hakkında bir fikir vermek için desteklediği unsurlardan sadece biri. Bu web sitesinde alışveriş yapmak için hoş ve katma değerli bir deneyim sağlayan bir Wiling WishList düğmesi içermelerini seviyorum.

Heraldic Jewelry

Heraldic Jewelryişleri için gereken uzmanlığa uygun bir şey yapar. Site, etkileyici bir video arka planıyla ürünlerine giren ince ayrıntıları ve işçiliği sergiliyor. Bu katılım, deneyimi bir şekilde dönüştürdü.

Shopify mağaza şablonlarına daha fazla örnek

Shopify Mobilya mağazası

Haus

Bir web sitesinde ev dekorunu, özellikle de mobilyaları yeterince sergilemek zordur. Henüz Haus minimum metin paraziti ve daha büyük görüntülerin akıllıca ayarlanması sayesinde bunu başarır. Tam olarak çarpıcı bir düzen olmasa da, hareketli bir sayfa arka planı olarak bir görüntü kolajının mükemmel kullanımı, etkileyici bilgilerle güzel bir şekilde aralıklı olarak deneyim için harikalar yaratır.

Maiden Home

Maiden Home bir şekilde ürün yelpazesine harika bir şekilde uyan kusursuz bir deneyim sunmayı başardı. Tasarım açısından alışılmışın dışında hiçbir şey olmamasına rağmen ziyaretçi deneyimi canlandırıcı. İşleri düzene koymayı başardılar, böylece yanlış alanlara bile gidemiyorsunuz.

Ivory & Deene

Ivory & Deene , ilk bakışta, her zaman yaygın olan beyaz temayı abartmış gibi görünüyor. Yine de, organizasyon yapısı onları kurtardı ve ziyaretçilere çok ayrıntılı bir tarama deneyimi sunuyor. Yine de, harika bir kullanımı var Shopify hoş, çok boyutlu bir atlıkarınca, çevrimiçi alışveriş özellikleri ve üyelik ödül programı dahil öğeler.

Shopify mağaza şablonlarına daha fazla örnek

Shopify Sağlık ve Güzellik Mağazaları

LeartherHead

Tamamen balolara adanmış bir web sitesi görmek biraz garip ama görünüşe göre bu LeartherHead . Neyse ki, toplar düzgün küçük bloklara iyi uyuyor ve ızgara görüntüleri kusursuz bir sunum sağlıyor. Ayrıca, biraz şatafatlı alternatif renkli deriler için bile, deri işçiliğindeki uzmanlıklarını gösteren doğru görüntüleri sunmayı da başardılar.

Press London

Hiçbir şey “sağlıklı” diye bağırmaz. bikinili kızlarla ve içki yerine biraz meyve suyuyla parti yapan güneş çilli bir adam gibi. Hastalık derecesinde saçma görünüyor ve yine de onun tarafından amaçlanan imajı sunmak için BASIN iyi çalışıyor. Sağlıklı içecek ve yemek seçeneklerinin her biri hakkında kapsamlı bilgiler bu sitede daha da önemlidir.

NCLA Beauty

NCLA Beauty'nin ön sayfada dikkat çekenler, odak noktasını doğrudan ürünlerine getirir. İlk bakışta güzellik ürünleri gibi görünmeseler de, belki de amaçlanan etki budur. Kaydırmadan gözleriniz büyük "Şimdi Alışveriş Yap" düğmesine odaklanacak, bu yüzden bir sonraki adımınız muhtemelen orası olacak. İyi organize edilmiş bir kataloğa yönlendirir ve ne Shopify en iyisini yapar; alışveriş yapmanıza izin veriyor.

Shopify mağaza şablonlarına daha fazla örnek

Elektronik ve Gadget Shopify Mağazalar

Quad Lock

Bir şekilde, Quad Lockçok standart gadget merkezli bir web sitesini akıcı ve zengin hissettirmeyi başardı. Yalnızca statik ürünleri sergilemek yerine, kullanım örneklerini gösteren yaşam tarzı çekimlerini seçtiler. Mükemmel aktivite odağı, dürtü yaratır, bu da etkileri kendiniz deneyimliyomuşsunuz hissi yaratıyor.

Master Dynamic

Master Dynamicürünlerini seviyor ve dünya ile paylaşmak istiyor. Muhtemelen her ayrıntıyı vurgulayan akıllara durgunluk veren tam ekran görüntülerle sonuçlanan şey budur. Atlıkarınca tarzı arka plan, çeşitli öğeler arasında kayarken, açıkça etiketlenmiş gezinme bağlantıları her şeyin üzerinde düzgün bir şekilde oturuyor ve tıklamaları bekliyor.

Studio Neat

Bir kalem hakkında heyecan yaratmak zor olabilir ama Stüdyo Neat'in ürünü ön plana çıkıyor. Tabii ki, diğer öğelerini de görmek için aşağı kaydırabilirsiniz. Tasarım, minimalist temalı öğelerin vaadiyle uyumludur.

Shopify mağaza şablonlarına daha fazla örnek

Shopify Sanat Mağazaları

Very Marta

Very Martahem orijinal hem de kopya eser olmak üzere heyecan verici bir sanat yelpazesi satıyor. Resim, fare imleciniz her görüntünün üzerinde gezinirken fiyatlar mevcut olacak düzgün bir şekilde düzenlenmiştir. Kısa bir sanatçı biyografisi de mevcut ve sergilenen bazı sanat eserlerine dahil edilmesi, kişiselleştirme ve soyutun akıllıca bir karışımı.

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc'ınSanat web sitesindeki biyografisi dürüsttür ve markası için bu kişisel dokunuşun temelini atmaktadır. Tek başına sanatın ötesine geçti ve giyimden aksesuarlara kadar çok çeşitli şeyler satıyor. Bu temiz mağaza tasarımı hakkında söylenecek başka bir şey yok, sadece “vay!”

Nick Mayer

Nick Mayer'ınShopify-inşa edilmiş mağaza kendini güzelce bölümlere ayırıyor. Ürünleri sergileyen statik görüntülerden, süreci ve yeteneği gösteren bir videoya kadar, her sayfanın her bir bölümü hakkında ilgi çekici bir şey var. Normal görüntülerin normalliği ile aralıklı ürünlerde canlı renkleri iyi kullanıyor.  

Shopify mağaza şablonlarına daha fazla örnek

Shopify Ne Sunar

  • 9 $/ay'dan başlayan fiyatlarla
  • Planları: Shopify Basit, Temel Shopify, Shopify Gelişmiş Shopify
  • Artıları: Yerleşik ödeme ağ geçitleri; envanter yönetimi, çok kanallı ticaret, mükemmel site performansı, kullanışlı eklenti.

Bakınız: Shopify ile çevrimiçi mağaza nasıl oluşturulur?

İhtiyaçlarınıza göre değiştirebileceğiniz önceden var olan birçok şablon vardır (tüm şablonları burada görün).

Shopify Şablonlarını Kullanımı

Sanata daha az eğilimli olanlar Shopify web sitenizin tasarımına başlamak için size kullanabileceğiniz bir dizi şablon sunar. Bunları, geeky teknoloji ürünlerine kadar çeşitli işletmelere uyacak şekilde ustalıkla tasarladılar. 

Yine de, birçok insanın Shopify kullandığını ve bir şablonu doldurmanın bina sürecinizin ilk adımı olması gerektiğini unutmayın. Neyse ki, Shopify arayüzü her bir şablonun özelleştirilmesini bir esinti haline getiriyor

Tercih ettiğiniz şablonu seçtikten sonra, doğru yerleşimi bulana kadar her bir öğeyi ekleyebilir, silebilir ve hareket ettirebilirsiniz. Özelleştirme bu kadar basit. Bu sayfada sergilediğim örnekler, bu çevrimiçi mağaza sahiplerinin üründen nasıl tam olarak yararlandıkları konusunda size daha iyi bir fikir verme amaçlıdır.

Shopify Online'ı ziyaret etmek için buraya tıklayın

Sıkça Sorulan Sorular Shopify Web siteleri

Shopify hangi web siteleri ile çalışır ?

Sen kullanabilirsiniz Shopify herhangi bir web sitesi oluşturmak için. Platform, çok az veya hiç teknik uzmanlığa sahip olmasa bile herkesin web sitesi oluşturmasına olanak tanır. Tek yapmanız gereken bir şablon seçmek, onu özelleştirmek ve yapı taşlarını tercih ettiğiniz sırayla düzenlemek. 

Aşağıdakileri kullanarak çevrimiçi sanat satabilirsiniz: Shopify.

Nerede Shopify çoğunlukla kullanılır?

Shopify çevrimiçidir, bu nedenle dünyanın her yerindeki bireyler ve işletmeler bunu kullanır. Hatta hem uluslararası hem de yerel olmak üzere birden fazla ödeme ağ geçidini de destekler. Şirketin merkezi Kanada, ancak konumunuz ne olursa olsun kullanabilirsiniz.

Shopify'ı normal bir web sitesi olarak kullanabilir misiniz?

Evet yapabilirsiniz. En güçlü avantajlarından biri Shopify her türlü web sitesi oluşturma yeteneğine sahiptir. Ödeme işlemleri gibi sahip olduğu tüm araçları kullanıp kullanmamak tamamen size kalmış.

Mı Shopify siteler iyi mi

Evet onlar. Shopify kullanıcıların oluşturması için en popüler yollardan biridir. çevrimiçi mağazalar. Bir pazar lideridir, bu nedenle platform kullanılarak oluşturulan bir web sitesi çok kaliteli olabilir. Arka uçla ilgilenirler, bu nedenle performans garanti edilir. Sadece mükemmel bir tasarıma odaklanmanız gerekiyor.

Shopify Amazon'dan daha mı iyi?

Shopify her satış için komisyon ödemek istemeyenler için Amazon'dan daha iyidir. Amazon, bir şey sattığınız her seferde bir kesinti yapar. Shopify tüm anlaşmayı korumanıza izin verir. tek zaman Shopify ödemeleri işlerken bir ücret alır.

Hakkında daha fazla bilgi alın Shopify planlar ve fiyatlandırma.

Son Düşüncelerimiz

Son zamanlarda birkaç mükemmel web sitesi oluşturucu platformu var ve Shopify sürüdeki liderlerden biridir. Web sitesi oluşturma, pazarlama, SEO, ödeme işlemleri ve daha fazlasını entegre eden tek noktadan bir yönetim istiyorsanız kullanışlıdır.

Kendiniz için bir e -ticaret web sitesi oluşturmak istiyorsanız Shopify'ı deneyin ve çevrimiçi pazarların kesintiye uğramasına izin vermeyi reddedin. Bu listedeki Shopify web sitelerinin fantastik örneklerinin gösterdiği gibi, sömürmek için büyük bir potansiyel var.

Daha Fazlasını Okuyun

Yazarın fotoğrafı

Madde Jason Chow

Continue Reading