Ana Sayfa / mal / Online İş / 18 Popüler Hizmet Olan (SaaS) Yazılım Örnekleri

18 Popüler Hizmet Olan (SaaS) Yazılım Örnekleri

Nedir SaaS?

SaaS - Hizmet olarak yazılım
SaaS uygulamaları, altyapıyı ve platformları kullanıcılara sunar. (kaynak)

Hizmet Olarak Yazılım (SaaS), uygulamaların bir Bulut modeli üzerinden abonelik tabanlı olarak sunulmasıdır. Düşük giriş maliyeti nedeniyle hızlı bir popülerlik kazanmıştır. Kullanıcı başına nominal bir ücret karşılığında, farklı boyutlardaki kuruluşlar çok çeşitli uygulamaları hızlı ve kolay bir şekilde devreye alabilir.

Hâlâ bazı endişeler olsa da, çoğu kişi faydaların çoğu durumda maliyetlerden çok daha ağır bastığını gördü. Bugün, yüzlerce dolara mal olabilecek bir uygulama, fiyatının bir kısmına kullanılabilir.

İnşa etmek isteyenler için SaaS platformlarda, bu konuda da bir dizi başarı öyküsü var. 

Daha Fazlasını Okuyun

1. Bonsai

Bonsai

Fiyat: $ 19/ay

Bonsai, serbest çalışanların, ajansların ve küçük işletmelerin işlerini daha verimli yönetmelerine ve işlerini büyütmelerine olanak tanıyan basit, hepsi bir arada bir iş yönetimi ve finansal çözümdür.

Araç, kullanıcıların yeni müşteri katılımından, bir sözleşme imzalamadan bir toplantı rezervasyonu yapmaya veya fatura ödendikten sonra bir teşekkür mesajı göndermeye kadar tüm müşteri ilişkisi sürecini otomatikleştirmelerine yardımcı olur.

Kullanıcılar, Bonsai planlarından herhangi birine abone olarak, tüm özelliklerine erişebilir: Sözleşmeler, Teklifler, faturalama, Muhasebe ve Vergiler, Zaman ve Görev takibi, Formlar, Müşteri CRM'si ve daha fazlası. Buna ek olarak, Bonsai çeşitli ücretsiz şablonlar sunar: sözleşmeler, faturalar, sözleşmeler ve binlerce serbest çalışan ve üst düzey sözleşme avukatı tarafından incelenen diğer şablon türleri. Kullanıcılar, herhangi bir şablonu ihtiyaçlarına göre kolayca özelleştirebilir ve yasal olarak bağlayıcı bir e-imza ile imzalayabilir. 

2. Salesforce

Satış Gücü

Fiyat: $ 25/ay

Salesforce, uygulamalarını Bulut'a dağıtan ilk şirketlerden biriydi. Bugün pek çok kişiden biri olsa da, marka sıkışmış durumda ve işletmeler ile müşteriler arasında hakim bir bağ olmaya devam ediyor.

Güçleri, Müşteri İlişkileri Yönetimi'nde (CRM) ve SaaS önemliydi. Geçmişte, CRM pahalıydı ve uygulamanın maliyeti ve karmaşıklığı nedeniyle genellikle kurumsal ölçekte mevcuttu.

SaaS Model Sayesinde , Salesforce, yalnızca 25 $ gibi çarpıcı bir giriş fiyatıyla herkes tarafından kullanılabilir.

3. iSpring Öğren

Fiyat: kullanıcı başına 2.00 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

iSpring Öğren kuruluşlarda çalışan eğitimi yürütmek için bulut tabanlı bir LMS yazılımıdır. Büyük esnekliği, iSpring Learn'ü diğer yazılımlardan ayırır: iki katmanlı abonelik modeli, her büyüklükteki, sektördeki ve eğitim bütçesindeki şirketlere uygundur. Ve iSpring Learn'ün bulut tabanlı olması, büyümenin her aşamasında iş gereksinimlerinize uymasını daha da kolaylaştırır.

iSpring Learn Business ile, mevcut eğitim ihtiyaçlarınız için tüm temelleri kapsayan çevrimiçi eğitimin hızlı ve sağlam bir şekilde uygulanmasını sağlayacaksınız. Ancak iSpring Learn Enterprise ile şirket genelindeki tüm eğitim iş akışlarını kapsayabilen ve yetenek gelişimini bir sonraki seviyeye taşıyabilen bir platform elde edebilirsiniz.

Hangi seçenek seçilirse seçilsin, bir paket anlaşma elde edersiniz çünkü iSpring Learn, kurs oluşturma için şık bir araç olan iSpring Suite'i bir araya getirir. SaaS ve tamamen sezgisel.

iSpring Learn, aktif kullanıcı başına ödeme fiyatlandırmasına sahiptir. Böylece, fazla harcama yapmadan yalnızca platformu gerçekten kullanan öğrenciler için ödeme yaparsınız. Kullanıcı başına fiyat, seçilen plana göre değişir ve 2.00 ABD Doları ile 3.14 ABD Doları arasında değişir.

4. Slack

Gevşeklik

Fiyat: (Düşük gruplar) 0 dolardan başlar; Standart paket: Ayda 6.67 ABD dolarından başlayan fiyatlarla

WHSR ekibinin kullandığı iletişim uygulaması olduğu için Slack adı hemen akla geldi. Şaşırtıcı bir şekilde, bu şık araç ücretsiz olarak sunuluyor. Bazı sınırlamalar olmasına rağmen, ücretsiz olarak istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Gücü, kullanıcıların oluşturmasına izin verdiği çalışma alanlarında yatmaktadır. Temelde, alanları bölümlere ayırabilir ve kullanıcıları bu alanların her birine gerektiği gibi tahsis edebilirsiniz. Bunu, çevrimiçi oldukları sürece herkesin her zaman hazır bulunduğu, önceden oluşturulmuş toplantı odaları olarak düşünün.

Küçük ekipler için mükemmel ve teşvik eden modern ofisler için daha da iyisi uzaktan çalışma veya evden çalışma. Hatta onunla sesli ve görüntülü arama bile yapabilirsiniz.

5. Dropbox

dropbox

Fiyat: 0 $ 'dan başlar ; Artı planı ayda 9.99 ABD doları

Dropbox, çevredeki en popüler Bulut depolama hizmetlerinden biridir. Popülaritesinin bir nedeni, hem bireysel kullanıcılara hem de kuruluşlara hitap etmesidir. Temel fark, iş planlarının beraberinde getirdiği ortak çalışma araçlarında yatmaktadır.

Dropbox, Bulut'ta dosya depolamanın yanı sıra, dosyalar göndermenize, yerel klasörlerle senkronize etmenize, sizin için filigran belgelerine ve daha fazlasına izin verir. İş kullanıcıları, tıpkı yerel bir ağda olduğu gibi dosya izinlerini tanımlayabilen yöneticiler atayabilir.

6. Zendesk

Zendesk - bir örnek Saas müşteri desteği platformu

Fiyat: $ 5/ay

Zendesk dünya çapında müşteri desteği ile eşanlamlı hale gelen bir isimdir. Bu bir örnektir SaaS oldukça genel bir hizmet sunan, ancak çeşitli işletmeleri desteklemek için harika özelleştirme seçenekleri sunan dağıtım.

Bir ağ sağlayıcısı şirketi, Eticaret mağazası veya hatta ticari bir blog çalıştırmanız fark etmez - Zendesk her şey için destek sağlayabilir. Telefon, e-posta, ağ sağlayıcı şirketi, Eticaret mağazası, sosyal medya, çevrimiçi biletler ve daha fazlası gibi hayati müşteri destek hatlarını içerir.

Hepsinden iyisi, hizmeti gerektiği gibi hızlı ve kolay bir şekilde büyütebilirsiniz. Onlar için çok büyük veya küçük bir iş yok.

7. HubSpot

Hubspot

Fiyat: $ 40/ay

HubSpot benzer Zendesk ancak daha geniş bir yetenek cephesine sahiptir. Nerede Zendesk kullanılan SaaS öncelikle destek sağlamak için model, HubSpot daha eksiksiz bir çözüm olmaya doğru biraz daha genişler.

Bu, birçok özelliği entegre ettiği anlamına gelir. Kapsadıkları alanlar pazarlama, CRM ve satış, müşteri desteği ve hatta son zamanlarda içerik yönetim sistemi. Bu alanların her biri bağımsız uygulamalar olarak satın alınabilir. Alternatif olarak, kombine paket anlaşmasını da seçebilirsiniz.

Tüm bunların bir bedeli var ve 40 $ 'lık bir başlangıç ​​etiketi ile küçük bir tutam hissetmeye başlayabilirsiniz.

8.Google G Suite

G Suite

Fiyat: $ 6/ay

Google, sevdiğiniz veya nefret ettiğiniz bir addır, ancak gerçekten harika şeyler oluşturduğu inkar edilemez. İyi yaptıkları şeylerden biri, SaaStabanlı iş araçları paketi. G-Suite, iş hayatını kolaylaştıran çeşitli uygulama ve yardımcı programları içerir.

İçerdiği bazı uygulamalar Gmail, Takvim, Hangouts, Google Drive, E-Tablolar, Dokümanlar, Formlar, Slaytlar, Sites, Apps Kasası ve diğer birkaç uygulama. İş sürümünün, çoğumuzun aşina olduğu uygulamaların ücretsiz sürümünün aksine, birkaç avantajı daha var.

Bu uygulamalar% 100 Bulut tabanlıdır ve kullanmak için yalnızca İnternet bağlantısı olan bir tarayıcı gerektirir. Masaüstü sürümü yok.

9. Apty

uygun

Fiyat: Ücretsiz değerlendirme; özel plan

Apty, işletmelerin iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olan bir Dijital Benimseme Platformudur. Başarılı dijital benimseme, hem insanları yeni kritik yazılım uygulamaları aracılığıyla yönlendirmeyi hem de proaktif olarak onları yeni süreçleri tamamlamaya zorlamayı içerir.

Apty, özellikle ekrandaki rehberliğin gücünü proaktif süreç uyumluluğunun zaman kazandıran otomasyonuyla birleştirir. Yöneticiler, çalışanlarının günlük işlerinde web tabanlı uygulamaları kullanımından en iyi şekilde yararlanmak için Apty'den yararlanabilir.

Hitachi, Mary Kay, Delta Airlines ve Boeing gibi önde gelen şirketlerin çalışanları, web tabanlı uygulamaları öğrenmek ve işlerinde mükemmel olmak için Apty'yi kullanıyor. Unutmayın, sorun yazılımda değil, onu nasıl kullandığınızdadır.

10. DocuSign

DocuSign

Fiyat: $ 10/ay

Dünyanın büyük bir kısmı dijitalleşirken, imzanızın bile dijitalleştirilebilmesi şaşırtıcı olmamalı. Ancak, bunun çalışması için bir güvenlik unsuru olması gerekir. DocuSign e-imza platformu ile bunu sunuyor. 

Kullanıcıların, herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde kullanım kolaylığı için imzalarını saklamasına ve kullanmasına olanak tanır. Bu, bir çözüm olarak uygulanması biraz çılgınca görünse de, çok fazla imza gerektiren işletmeler için ideal olabilir. Bu bağlamda, çok zaman kazanılabilir. kötüye kullanımı SaaS modeli? Kesinlikle hayır. Aslında yenilik.

11. Lümen5

Fiyat: $ 19/ay

İnternet çağında doğmamış olanlar, video oluşturma yazılımı üreticilerinin bir zamanlar uyguladığı kabus gibi fiyatları çok iyi hatırlayacaktır. SaaS bu fiyatların da önemli ölçüde düşmesini sağladı ve Lumen5 buna güzel bir örnek. Buradaki avantajlar aslında iki yönlüdür.

Sadece uygulama maliyetinden tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda çok basit bir makinede video oluşturabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bir Lumen5 aboneliği ve hızlı bir İnternet bağlantısıdır. Diğer her şey makinelerinde yapılır.

Ayrıca, otomatik video oluşturma ve iş akışı gibi bir dizi şık özelliği de içerir. Bunun gibi özellikler sunmak için nispeten daha yeni bir konsept olan AI'yı içeriyor.

12. Visme

Visme

Fiyat: 0 $ 'dan başlayan fiyatlarla; Standart plan $ 14 / ay

Blog veya sadece ilgi çekici görsellere ihtiyaç duyan herkes için Visme sizin çözümünüz. Bir grup farklı uygulama ve araca ihtiyaç duymak yerine, Visme bir SaaS modelinde hepsi bir arada bir paket sunar.

Visme aboneliğini kullanarak neredeyse her tür içeriği oluşturabilirsiniz. Bunlar, sosyal medya ve blog gönderilerinden sunumlara kadar çeşitlilik gösterir. Hepsinden iyisi, kullanımı kolaydır ve bir tutam grafik herkes tarafından yapılabilir. Artık tasarım ücretlerini ödemeye gerek yok!

Her şey dahil içerik, hızlı bir şekilde başlamanıza yardımcı olur ve her abonelik, çok sayıda şablon, pencere öğesi, medya, simge, fotoğraf ve hatta akış şemalarına erişimle birlikte gelir.

13 Canva

Canva

Fiyat: 0 $ 'dan başlayan fiyatlarla; Profesyonel plan $ 9.95 / ay

Canva (bizim tam inceleme burada) Visme'ye benzer ve ücretli planlar kadar pahalı olmasa da birkaç eksikliği vardır. Yine de bu SaaS uygulama yardımcıları küçük işletme sahipleri ya da sosyal medya ortamında bulunabilecek bir uygulamadır

Kartvizit oluşturmaktan sosyal gönderi düzenlemeye kadar Canva'da neredeyse her şey için bir şablon vardır. Bazıları ücretsiz olmasına rağmen, kütüphanesindeki daha güzel grafikler ve resimler için ücret alıyor - ister ücretsiz ister Pro kullanıcı olun.

Başlamak kolaydır, sadece bir şablon seçin, özelleştirin veya biraz değiştirin, sonra onunla ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. Ayrıca, profesyonel baskı için yeterince iyi olan çok çeşitli çözünürlüklerde içerik üretebilirsiniz.

14. Squibler

kavgacı

Fiyat: $ 9.99/ay

Yetişmekte olan yazar için, Squibbler bir SaaS anlatmak istediğiniz hikayeyi oluşturmanıza yardımcı olan uygulama. Çeşitli cihazlarda bir uygulama olarak konuşlandırılabilen Squibbler, önceden var olan ana hatların sağlanması sayesinde daha hızlı yazmanıza yardımcı olur.

Ayrıca, uygulamanın size film şeridinizin parçalarını sürükleyip bırakma yeteneği sayesinde 'düşüncelerinizi' iyi organize edebilirsiniz. Squibler, yalnızca yazımla çalışan değil, aynı zamanda pasif sesi ortadan kaldırmaya da yardımcı olabilecek bir düzeltme özelliği içerir.

15. Cisco WebEx

WebEx

Fiyat: 0 $; Başlangıç ​​Planı $ 13.50 / ay

WebEx normalde ticari kullanımda daha fazla tanınır, ancak pek çok kişi onun bireysel kullanım için de iyi olan ücretsiz bir seçeneği olduğunu bilmiyor gibi görünmektedir. Bir Cisco şirketi olarak, SaaS modeli kullanılarak sağlanan bir dizi iletişim uygulaması sunar.

WebEx'in özellikleri arasında görüntülü arama ve konferans, çevrimiçi eğitim yönetimi, uzaktan destek yönetimi ve daha fazlası bulunmaktadır. Aslında, doğru kullanılırsa, WebEx'in neredeyse her boyutta kuruluşa sağlayabileceği esnekliği daha önce kanıtlayamadan bunu kullandım.

16. Buffer

Tampon

Fiyat: $ 15/ay

Buffer, kullanabileceğiniz bir sosyal medya yönetim platformudur sosyal pazarlamanızın seviyesini yükseltin. Yayıncılık ve analiz olmak üzere iki temel alan etrafında inşa edilmiştir. Ne yazık ki, bu özellikler ayrı olarak fiyatlandırıldığından kapsamlı kullanımı HootSuite gibi bir dizi rakipten daha pahalıdır.

Yine de etkili ve kullanımı kolaydır. Genel olarak, entegre edebileceğiniz sosyal hesapların sayısı (en ucuz planda bile) ve kaç gönderi planlayabileceğiniz göz önüne alındığında, iş kullanımının kolay olduğunu söyleyebilirim.

SaaS Buffer gibi ürünler o kadar popüler ki bazılarının önemli miktarlarda yeniden satıldığı biliniyor. Örneğin, Flippa'da NinjaOutreach 3 milyon dolarlık satış fiyatı hedefliyor!

17. MailChimp

MailChimp

Fiyat: 0 $ 'dan başlayan fiyatlarla; Temel plan $ 9.99 / ay

Blogcular, eTicaretsite sahipleri - aslında, çoğu web sitesi sahibi muhtemelen duymuştur. MailChimp. E-posta pazarlamabüyüdü ve modern web sitesinin cephaneliğindeki en iyi silahlardan biri haline geldi. MailChimp bu konuda bir şampiyon.

Bugün birçok özellikten yararlanan 14 milyondan fazla kullanıcı topluluğu var. Bu, çok kanallı pazarlama yeteneği, CRM, anketler, özelleştirilmiş e-posta markalaması, şablonlar ve çok daha fazlasını içerir.

Öte yandan MailChimp Pro, 199.00 $ (USD) tutarında sabit bir ücret gerektirir ve bu, kullanıcıların herhangi bir MailChimp hesabına ekleyebileceğiniz bir gelişmiş özellikler paketine erişmesine olanak tanır.

18. Box

Fiyat: $ 5/ay

Bir işbirliği aracı olarak bazı hatalar kutucuğu olsa da, aslında çok kapsamlı bir iş akış yönetimi uygulamasıdır. SaaS modeli üzerinden sunulan bu büyüklükteki bir ürün, aylık 5 ABD doları kadar düşük fiyatlarla en düşük fiyatları gerçekleştirmesini sağlar.

Box'a dahil olan özellikler arasında belge paylaşımı ve işbirliği, içerik yönetimi, belgeler üzerinde gerçek zamanlı tartışmalar ve daha fazlası yer alır. iş akışı otomasyonu ile birlikte , pazarlama, yönetici, insan kaynakları ve fazlasıyla departmanları düzene koymak için Box'ı kullanabilirsiniz.

Daha Fazlasını Okuyun

Yazarın fotoğrafı

Timothy Shim Tarafından Hazırlandı

Continue Reading